amig az apeh kislemezen küldi ki néha a frankót addig kelleni fog. még múlt évben is kaptunk tőlük egy cuki kislemezt. a windózt kb 2 óráig rúgdaltam mire annyire lebutult, hogy hajlandó volt elindítani a rajta lévő programocskát. még config.sys is kellett..
meg amig lesznek olyan emberek, akik nem hajlandók haladni a korral.. például egyik jóbarátom: szilveszterkor buli előtt még leültem gépe elé. a dc tölt ezerrel és volt egy mozilla böngészője 1.3as gecko motorral 2003-ból. hát ez van. kéthavonta telepít windózt. aztán telepítettem neki egy firefoxot. két hét múlva azt mondja nem is olyan rossz az a firefox. tehát leszűrhető, hogy amig sötétség van a fejekben, addig kell a kislemez.. ugyanezen ember a mai napig fenntart egy kislemezt amiről még a norton commander is elindul és win telepítés előtt elszabadul a format c: .. pedig minden win telepítő tudja már ezt..
én óvatosabb becsléseket tennék: 1 - 2 évig még szerintem simán maradnak a kislemezek. már csak azért is mert a régebbi alaplapok csak kislemezről hajlandók benyelni az új biost, márpedig a régi alaplapok közül jópár él tovább azért mert egy bios frissítés folyamán újabb hardware-eket is hajlandó kezelni. 1 -1.5 hónapja frissítettem egy asrock bios-t. amig a c: gyökerében volt a bios image addig az awdflash vagy mi, nem volt hajlandó elindulni. aztán kislemezről indít és kislemezről telepít módszerrel már ment. akkor is úgy hogy majd elsírtam magam. 5 lépésben: lemásolja a bios első ötödét beírja, lemásolta a bios második ötödét beírja a biosba és így tovább.. előtte nem ellenőrzött semmit..
na eltértem kicsit a témától, de a kislemez még szerintem marad..
kismeghajtóm különben még nekem is van, de nincs bekötve..
hátha kell még
[Szerkesztve]
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes