Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

Amikor azt hiszem, hogy a Sony már nem tud mit elrontani a PS3 körül, mindig jön valami hasonló hír.

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#2) Kriza

Kriza
(őstag)

Vajon miért megy két vezeték a játékvezérlőbe?

Mi jó van az ilyen Second Lifeos baromságokban?

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#3) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja.
Hosszúnak néz ki ez a lejtő a PS3-nak ... ;]

(#4) Zolaash válasza Kriza (#2) üzenetére

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

A csupasz egy drótkötél, ami a USB csati kicsúszását akadályozza meg. Szerintem. :P

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#5) Muton válasza Kriza (#2) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

az egyik az adatkábel
a másik egy biztonsági fémszál, ami megakadályozza, h szétszakadjon az adatkábel, amikor dühöngsz a PS3 hibáin, vagy azon jön a tenyéren felszívódó nyugtató :D

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#6) Renwick

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Majdnem beletrafáltatok. Lopásgátló... :P

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#7) c41r0^

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

miért nem wireless (BlueTooth vagy rádiós) a controller? ilyen nextgen konzolnál már elvárná az ember, nem?

szerk.: úgy értem, az alapfelszereltséghez tartozó controller, mert biztos kapni wirelesseset, jól tévedek?

szerk. 2.: jól gondoltam, Gugli dobott ki PS3 wireless controllert

[Szerkesztve]

http://soundcloud.com/morbidezza

(#8) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

kemény napoknak néz elibe karácsony kornyékén a PS3. nem keveset fog vesziteni a piaci részesedésbol.
Tehát ha vki Sony részvén vételt tervezett akkor azt halassza jan-febr-ra! :DDD

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#9) dabadab válasza c41r0^ (#7) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''miért nem wireless (BlueTooth vagy rádiós) a controller?''

Az miert jo, azon kivul, hogy trendi? Tolteni kell, meg elmegy sleepbe, csak a nyug van vele.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#10) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

a vezetéknek van 1 nagyon fontos tulajdonsága!

esés és ezáltal torésgátloként mukszik!

ami le tud esni az le is fog!

de vezetékkel nem tud! na én a korábban felsorolt okok mellett ezért sem veszek semmi szutyok vezetékmentes szirxart

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11) Renwick válasza dabadab (#9) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem értem ezt a fejtegetést, a SIXAXIS egy Bluetooth kapcsolatot használó vezeték nélküli kontroller, és a DualShock 3 is az lesz. Más kérdés, hogy USB kábellel vezetékes üzemmódban is használható, mellesleg a kábel kell is a töltéshez.

Kizárólag vezetékes kontrollere ha jól tudom csak a Logitechnek van PS3-hoz (Chillstream)...

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#12) rudi válasza edipqe (#8) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem kell a Sony-t félteni, a PS2 és PSP játékokat még most is vagonokkal adják el, és a karácsonyi szezonban rengeteg PS3-as játék kérkeszik. Persze inkább a jövő karácsony lehet az övé, addigra eladnak már vagy 10 millió konzolt, lendületbe jön a Blu-ray, szóval Xbox 360 szintű vásárlőközönsége lehet.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#13) Cicero

Cicero
(őstag)

nem megy valami jól a ps3-nak...

(#14) Ombi5 válasza Cicero (#13) üzenetére

Ombi5
(senior tag)

Nem mi,japoban mar most Ps3 vezet ,raadasul kijonnek nagy nevu jatekok es ver mindent!! No comment! :)) :))

(#15) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''a PlayStation 3 játékgépek konkurensekhez mérve meglehetősen gyér forgalmát.''
:F
Heti értékesítési statok alapján fej fej mellett vannak az Xbox360-nal.

(#16) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''a visszacsatolásos elven működő vibrációs motor''
Ebben egyébként mi a visszacsatolás? Már azt leszámítva, hogy nem véletlenszerűen kezd neki remegni, hanem az akciótól függően? :DDD

(#17) EmThor

EmThor
(őstag)

lesz idén home!

nyílt béta, de lesz, szal játszhatunk vele. a ph is xbot?

(#18) Ombi5

Ombi5
(senior tag)

Meg ha nem lesz akkor se vennem xboxot! :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.