Amikor azt hiszem, hogy a Sony már nem tud mit elrontani a PS3 körül, mindig jön valami hasonló hír.
www.theskynet.org - Hungary alliance

Amikor azt hiszem, hogy a Sony már nem tud mit elrontani a PS3 körül, mindig jön valami hasonló hír.
www.theskynet.org - Hungary alliance

Vajon miért megy két vezeték a játékvezérlőbe?
Mi jó van az ilyen Second Lifeos baromságokban?
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
Jaja.
Hosszúnak néz ki ez a lejtő a PS3-nak ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
A csupasz egy drótkötél, ami a USB csati kicsúszását akadályozza meg. Szerintem. 
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"
az egyik az adatkábel
a másik egy biztonsági fémszál, ami megakadályozza, h szétszakadjon az adatkábel, amikor dühöngsz a PS3 hibáin, vagy azon jön a tenyéren felszívódó nyugtató 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Majdnem beletrafáltatok. Lopásgátló... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
miért nem wireless (BlueTooth vagy rádiós) a controller? ilyen nextgen konzolnál már elvárná az ember, nem?
szerk.: úgy értem, az alapfelszereltséghez tartozó controller, mert biztos kapni wirelesseset, jól tévedek?
szerk. 2.: jól gondoltam, Gugli dobott ki PS3 wireless controllert
[Szerkesztve]
http://soundcloud.com/morbidezza
kemény napoknak néz elibe karácsony kornyékén a PS3. nem keveset fog vesziteni a piaci részesedésbol.
Tehát ha vki Sony részvén vételt tervezett akkor azt halassza jan-febr-ra! 
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
''miért nem wireless (BlueTooth vagy rádiós) a controller?''
Az miert jo, azon kivul, hogy trendi? Tolteni kell, meg elmegy sleepbe, csak a nyug van vele.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
a vezetéknek van 1 nagyon fontos tulajdonsága!
esés és ezáltal torésgátloként mukszik!
ami le tud esni az le is fog!
de vezetékkel nem tud! na én a korábban felsorolt okok mellett ezért sem veszek semmi szutyok vezetékmentes szirxart
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
Nem értem ezt a fejtegetést, a SIXAXIS egy Bluetooth kapcsolatot használó vezeték nélküli kontroller, és a DualShock 3 is az lesz. Más kérdés, hogy USB kábellel vezetékes üzemmódban is használható, mellesleg a kábel kell is a töltéshez.
Kizárólag vezetékes kontrollere ha jól tudom csak a Logitechnek van PS3-hoz (Chillstream)...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Nem kell a Sony-t félteni, a PS2 és PSP játékokat még most is vagonokkal adják el, és a karácsonyi szezonban rengeteg PS3-as játék kérkeszik. Persze inkább a jövő karácsony lehet az övé, addigra eladnak már vagy 10 millió konzolt, lendületbe jön a Blu-ray, szóval Xbox 360 szintű vásárlőközönsége lehet.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Nem mi,japoban mar most Ps3 vezet ,raadasul kijonnek nagy nevu jatekok es ver mindent!! No comment!

''a PlayStation 3 játékgépek konkurensekhez mérve meglehetősen gyér forgalmát.''
Heti értékesítési statok alapján fej fej mellett vannak az Xbox360-nal.
''a visszacsatolásos elven működő vibrációs motor''
Ebben egyébként mi a visszacsatolás? Már azt leszámítva, hogy nem véletlenszerűen kezd neki remegni, hanem az akciótól függően? 

lesz idén home!
nyílt béta, de lesz, szal játszhatunk vele. a ph is xbot?