Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Ha igazak a hírek, egész jó áron lesz a kártya...persze kérdés még a teljesítménye is.
Jó lenne már lassan lecserélni az 1950Prot valami hasonló jó ár-érték aránnyal rendelkezőre...

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#2) mandark94

mandark94
(újonc)

Igen, nekem meg nem lenne szükségem 8800-ra, de 8600-nál jobb kéne. Majd kiderül az Ati milyen, de még a geforce pártján állok.

(#3) he7edik.

he7edik.
(őstag)

''A Radeon HD 2900 Pro típusról van szó, melynek árát az előzetes információk szerint a GeForce 8800 GTS 320 MB alá pozicionálják''

Ennek a mondatnak kellene a PH fejlécén rikítania nem egy jelentéktelen hír végén. :(((

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#4) arpi6k válasza he7edik. (#3) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Hát igen. Van benne valmi. Pláne hogy sokan várják már ezeket a közép kat. kártyákat.

Intel & ATI

(#5) pisti

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Ahhoz képest, hogy néhány héten belül érkezik ez az új VGA még alig derült ki róla valami.
Lehet akarnak AMD/ATI-ék nekünk szerezni egy kellemes meglepetést? Bár így lenne.

(#6) Petya88 válasza pisti (#5) üzenetére

Petya88
(lelkes újonc)

Ők inkább magukat szertnék meglepni egy piacképes kártyával végre.

(#7) frame>24

frame>24
(őstag)

télleg, mikor a hír végén olvastam a kártyáról, aszittem itt már vagy 100 hsz lesz. A dedikált topikjában is 1 csávó írt erről, de nem is reagáltak rá...[link]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#8) Fáraó válasza frame>24 (#7) üzenetére

Fáraó
(őstag)

aszittem itt már vagy 100 hsz lesz
Én is így áltam neki, aztán csodálkozom. Számomra ez a legfontosabb hír a cikkben. Remélhetőleg az ára is jól fog alakulni.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#9) venember83 válasza frame>24 (#7) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valszeg azert mert elorelathato, h a 8700 is elveri a 2900pro-t... Meg valahogy az emberek megelegeltek, h varakozni kell folyton az ATira, szerintem.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10) ftc válasza venember83 (#9) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Teganpi
[link]

In Nov, NVIDIA will announce two new series G92 and G98, both are PCIe 2.0 compliant.

G92 is for the performance level and it's performance should be in between the 8800GTS and 8600GTS.

G98 is for mainstream market and it is slated to replace the 8400GS. Performance should be similar to a 8400GS.

2900Pro meg hd2900xt lesz :)

(#11) venember83 válasza ftc (#10) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Link nem az igazi, Kodak Easyshare P712? :U

G92 erdekes lehet, kerdes, h inkabb 8600GTS vagy 8800GTS-hez lesz kozelebb a teljesitmenye.

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#12) ftc válasza venember83 (#11) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

upsz :D
[link]

remélem ez már az :DDD

(#13) rocket válasza arpi6k (#4) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Az ATi highend GPU-bol butitott kartyai sose sultek el jol, csak nehany kivetel volt ahol belehetett kapcsolni letiltott pipeline quadokat, vagy volt benne nagy tuning potencial.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#14) he7edik. válasza rocket (#13) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Azért az X1900GT, vagy X800XL-ből kiindulva ezek a kártyák tuning, moding nélkül is igencsak potens kártyák (voltak)

(#15) rocket válasza he7edik. (#14) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

X800XL-t nem kevernem ide mert az kulon szamara keszult GPU-t kapott (R430).
X1900GT mindig dragabb volt ar/ertek aranyban akkor amikor meg nem volt jelentosen gyorsabb az R580 a G71-nel.

En szoltam, mielott meg megtobben messiaskent varnak a hd2900pro-t, ezzel olyan magasra teve a lecet, hogy Szergej Bubka se tudna atugrani :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#16) he7edik. válasza rocket (#13) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Azért az X1900GT, vagy X800XL-ből kiindulva ezek a kártyák tuning, moding nélkül is igencsak potens kártyák (voltak)

(#17) he7edik. válasza he7edik. (#16) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Kicsit bugos a fórum ;] sry

vagy én? :DDD

[Szerkesztve]

(#18) he7edik. válasza rocket (#15) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Szerintem már csak az árából ill. a többi HD sorozatú kártyák árából kiindulva
nem lesz egy rossz ár/érték arányú VGA.
Ha 60K alatt nyit akkor sikeresen fel fogja venni a harcot a drágább NV ellen ebben a kategóriában amíg nem jön a HD2950Pro

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.