Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az Eee pc érdekesen kezdeményezés, remélem lesz teszt, ha kijön. Ha türhető ára lesz biztos jobban fog fogyni, és remélem leszorítja valamennyire a subnotebookok árait is majd (habár nem egy kategórai velük, de szerintem azokhoz áll legközelebb).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#2) scream08

scream08
(újonc)

Ez a V2S kinézetre eléggé ottvan :) :) :Y

Gigabyte EP35 DS3 | Intel C2D E7300 2.66GHz@3.15GHz 9x350 (1,225V)@CoolerMaster Hyper TX3 | Palit HD4850 Sonic 1GB@735MHz/2100MHz | 4x1GB Geil Ultra 1066MHz@1120MHz (2.2V CL5) | SuperFlower Aurora 600W | Maxtor Diamondmax 10 300GB | Samsung 2253BW | Thermaltake VA1000BWA LanMoto | Logitech G25

(#3) flimo

flimo
(őstag)

Megőrülök, hogy ezekre se bírtak rásuvasztani egy nyomorék pöcökegeret.. :W

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#4) Zanik válasza flimo (#3) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Az Asus nem egy pöcökegeres notigyártó. És hát nem mindenkinek jön ám be!
Az Eee PC-re meg már szerintem a magyar számítógépbuzik fele csorgatja a nyálát, csak jönne már vagy legalább az árát tudnánk...

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#5) Lacix29 válasza Zanik (#4) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Nemrég írtam a topikjában hogy egy júniusi hír szerint a következő lesz az árazása:
7'' -es 299€ (~70 - 80 e)
10''-es 499€ (~120 - 130 e)

[link]

Remélem ez nem igaz, mert elég jó kis gépnek tűnik.

(#6) Baskiria válasza Lacix29 (#5) üzenetére

Baskiria
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Eredetileg nem valami 35e forintrol volt szo? Meg hogy ''nem problema ha a gyerek eltori mert veszel ujat, occso occso!''. Ejj ejj, itt halt meg az egyetlen elonye. Linux? Oke, megoldhato... 800x480 kijelzo? Mindegy, max kicsoffad a szemem. 6GB SSD? Rendben, max veszek hozza egy kulso noti winyot, 6 gigara ramegy az XP vigan... De ezek 80e-ert mar nem elfogadhato kompromisszumok.

(#7) Lacix29 válasza Baskiria (#6) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Eredetileg 200 dollárról (~40 eFt) volt szó, de az is kiderült hogy amerikában is csak 250 dolláros verzió lesz.
Európa meg ugye a nagy vámok, vagy ÁFÁ-k miatt mindíg is drágább volt.

És ha azt vesszük hogy jobb tudású notit már lehet venni használtam olyan 60 e Ft-nyi áron, akkor ezt a versenyt elbukja ez a gép. (a kis mérettel és súllyal ugyanakkor nyerő lehet)

[Szerkesztve]

(#8) flimo válasza Zanik (#4) üzenetére

flimo
(őstag)

Nem kötelező használni, én se halok bele a touchpad kerülgetésébe. És nem mindig van olyan helyzetben az emnber, hogy kényelmesen tud használni egeret a gép mellett, sub meg ugye nem otthoni használatra van kitalálva..

(#9) flimo válasza Baskiria (#6) üzenetére

flimo
(őstag)

Ugyan már mondd meg, mi a lópikulával tud többet az xp azon a vason, amiért mániákusan fel akarják pakolni rá egyesek, mintha muszáj volna? Ne a megszokással gyere, mert gondolom egy Motorola telóra se állsz neki felhekkelni Nokia szoftvert, csak mert addig az volt :)

(#10) Gare

Gare
(újonc)

hrp-ből asus cuccot rendelni nagy szívás. 2 hét után beközlik egy berendelt alaplapra ami nem 10ezres meg nem is 30ezres kategória hogy igy jártam próbáljam meg máshonnan beszerezni. aranyosak nagyon

"nincs ez elbaxva, csak másra lesz jó!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.