Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ciao

ciao
(senior tag)

ez a kép nekem erősen fake gyanús a háttér miatt

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#2) Digital válasza ciao (#1) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Szerintem nincs baj a képpel!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#3) Lars

Lars
(senior tag)

Azért már csak poénbol is érdemes lenne kicsit használni.
Néznék ki ez az őrült :D

(#4) CuKoR

CuKoR
(senior tag)

Nah ki lesz a legészakibb PH -s ?::F;]:C

Dűlő Borkereskedés - www.dulo.hu Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#5) 9CS válasza ciao (#1) üzenetére

9CS
(senior tag)

Ott csak a Wi-Fi eszköz nélküli kutatók küldik a füstjeleket. :D

'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

(#6) Dassler

Dassler
(őstag)

Mostmár kelet felé is jöhetnének :D na nem mintha használnák wifit, de néha nem lenne rossz bárhol előkapni a laptopot.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#7) CuKoR válasza Dassler (#6) üzenetére

CuKoR
(senior tag)

''''használnÉk'''' ;)

Dűlő Borkereskedés - www.dulo.hu Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#8) Bgs

Bgs
(senior tag)

De jol is jott volna ez nekunk a Bajkal tonal :)
Szenvedtunk a muholdas kapcsolatta.... ha lement parszaz byte/sec ala mehettunk muholdra vadaszni :)

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#9) PEPE85

PEPE85
(őstag)

Szerverzhetnénk egy utat oda és Palmtoppal vagy PDA-val lehetne nyomulni, az bírja a hideget, a Notebook már nem annyira vagy addígra már úgy is lesz párunknak 9500-as telcsije és azzal is frankón lehetne nyomulni. :)

Watch HD movies!

(#10) Jano

Jano
(senior tag)

Jövő az lesz hogy mindenhol hotspotok lesznek és bárhol ingyen lehet kapcsolódni az internethez

A tudás érték!!!

(#11) Dassler válasza CuKoR (#7) üzenetére

Dassler
(őstag)

Bocs :D nyelvtanból mindig is gyenge voltam

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.