ez a kép nekem erősen fake gyanús a háttér miatt
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

ez a kép nekem erősen fake gyanús a háttér miatt
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Szerintem nincs baj a képpel!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

Azért már csak poénbol is érdemes lenne kicsit használni.
Néznék ki ez az őrült 

Nah ki lesz a legészakibb PH -s ?:
![;]](/dl/s/v1.gif)

Dűlő Borkereskedés - www.dulo.hu Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

Ott csak a Wi-Fi eszköz nélküli kutatók küldik a füstjeleket. 
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

Mostmár kelet felé is jöhetnének
na nem mintha használnák wifit, de néha nem lenne rossz bárhol előkapni a laptopot.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

''''használnÉk'''' 
Dűlő Borkereskedés - www.dulo.hu Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

De jol is jott volna ez nekunk a Bajkal tonal 
Szenvedtunk a muholdas kapcsolatta.... ha lement parszaz byte/sec ala mehettunk muholdra vadaszni 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

Szerverzhetnénk egy utat oda és Palmtoppal vagy PDA-val lehetne nyomulni, az bírja a hideget, a Notebook már nem annyira vagy addígra már úgy is lesz párunknak 9500-as telcsije és azzal is frankón lehetne nyomulni. 
Watch HD movies!

Jövő az lesz hogy mindenhol hotspotok lesznek és bárhol ingyen lehet kapcsolódni az internethez
A tudás érték!!!