Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Mintha egy AC hűtőt látnék... :U

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#2) arpi6k válasza Retekegér (#1) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Hát igen... Gondolom 2-3X annyiért.

Intel & ATI

(#3) juliabrilke válasza Retekegér (#1) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Lehet, hogy még a cimke nyomai is rajta vannak az AC-ról. :D

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#4) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Jót,jól másolni nem bűn.Az AC hűtő ár/érték aránya szerintem nagyon jó.Kiváncsi leszek,hogy ezért mennyit kérnek majd

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#5) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az AC-re egyedül a venti miatt gondolhattatok. Ugyanennyire hasonlít a borda a CM Hyperekre vagy a Coolink U8-akra. Egyébként a 92 mm-es ventilátorral szerelt heat-pipe-os hűtők többsége nagyon hasonlóan néz ki. Mindemellett biztos, hogy az OCZ ebből a termékből csak a matricát gyártja, de persze ez tökmindegy, csak legyen jó ár/teljesítmény mutatója.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) tlac

tlac
(PH! nagyúr)

''az OCZ 200 wattban határozza meg azt a maximális hődisszipációt, amivel a hűtő megbirkózik''

ezt elég nehezen hiszem el

(#7) Kriza

Kriza
(őstag)

De a bordákat miért nem rézből csinálják. :W
Régi HT101-emen is rézből volt, tuti mág jobban hűtene.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#8) Translator

Translator
(tag)

Nekem vhogy nem szimpi ennek a hűtőnek a felépítése.

Ha a középső lamellasor el van csúsztatva függőlegesen, akkor ugye blokkolja a levegőt, a ventillátor felőli lamelláknál jobban jön ki a levegő (bár ugyanez a ventire is érvényes).

Kéne még két függőleges panel a két szélére, szvsz megdobná 20%-kal a hatékonyságot.

(Persze ha nem az a cél, hogy a házben legyen egy kis huzat, de talán nem így kellene megoldani)

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#9) tlac válasza Kriza (#7) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

annyival lehet nem, mint amivel drágább és nehezebb lenne...

(#10) Muréna válasza tlac (#6) üzenetére

Muréna
(őstag)

miért? :)
mellesleg ez eléggé nem AC kategória :DDD

Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

(#11) paleinho válasza Kriza (#7) üzenetére

paleinho
(fanatikus tag)

ilyen méretekkel, ha rezből lennének a bordák, nem lenne alaplap ami elbírná a tömegét álló házba szerelve ;)

(#12) joghurt válasza tlac (#6) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Miért hiszed nehezen? Egy Core Quad Intel-féle TDP-je 130W húzás nélkül, és valamivel csak kell tudni hűteni azt is.

A tej élet, erő, egészség.

(#13) Solad válasza Kriza (#7) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

tudtommal az aluminium holeadasa sokkal jobb mint a reze, csak joval nehezebben veszi azt fel. ezert is probalkoztak annakidejen a rezmagos megoldasokkal

Példaképem Gregory House

(#14) tlac válasza joghurt (#12) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

pont emiatt...

(#15) slayer006 válasza Kriza (#7) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

azért mert a réznek a hőfelvevő képessége a jobb ,míg az alu -nak a hőleadó
bár ,hogy a kettő között mi történik az már más tészta ... :D

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#16) rudi válasza tlac (#6) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Naja, 200 watt azért 200 watt. Elég combos venti kellene hozzá :) Amikor a Titan TEC hűtőjét teszteltem, a hasonló méretű Coolink U8-92 80 fokra ment fel a 3,75 GHz-es Pentium D830-cal (1,4625 volton), ami szerintem azért nem fűtött 200 wattal [link].

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#17) Muréna válasza rudi (#16) üzenetére

Muréna
(őstag)

peltier hőjét is számold azér hozzá :)

Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

(#18) Kriza válasza slayer006 (#15) üzenetére

Kriza
(őstag)

Ez így még logikusnak is tűnik, de akkor miért vannak csak réz bordák, vagy olyanok, amiben van réz borda is meg alu borda is?

Na mindegy. Ezüstből kell csinálni, annak a legelőnyösebbek a hőtani tulajdonságai. ;] :DDD

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#19) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

láttunk már nem egy ilyen felépítésű hűtőt. a tesztből majd kiderül mit hozott össze az OCZ

(#20) Translator válasza rudi (#16) üzenetére

Translator
(tag)

Lehet, hogy a ''200W-t is elkezel'' azt jelenti, hogy 210W-nál leolvad róla a venti? ;]

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#21) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnt fel hogy sántít ez a mondat?! :F

''... a processzorral réz hűtőblokk érintkezik, ahonnan három cső vezeti át a hőt egy a CPU síkjára merőleges, sűrű alumíniumbordázatba...''

A bordázat párhuzamos a proci síkjával nem?! A hőcsövek függőlegesek.

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#22) Kakumix válasza Stiky (#21) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Én nem akartam kötözködni :)

Legyen szép napod!

(#23) .mf válasza rudi (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Egyedül a venti miatt gondolhatunk rá, meg talán a felépítése alapján, amiben még az a 3 legalsó, lefelé hajlított lamella is megegyezik... :DDD

(#24) Lipton válasza rudi (#5) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Mert a CM Hyper is AC koppintás. :)

(#25) Qwarc válasza trassher (#19) üzenetére

Qwarc
(lelkes újonc)

láttunk már nem egy ilyen felépítésű hűtőt. a tesztből majd kiderül mit hozott össze az OCZ

Ennyi... megvárunk egy tesztet, olvasunk, levonjuk a következtetéseket :) Én mindenesetre még mindig maradok az xp-120amnál.

The real legends never die... =[RZ]= @p3hOC P0w4

(#26) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

Jó lenne ez is ha 5k körüli áron adnák. De sajnos a márkát meg kell fizetni.

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#27) zombikiller válasza nLali (#4) üzenetére

zombikiller
(tag)

na ja és a jól ebben az esetben biztos, mivel az OCZ nem a szar hűtőkröl a híres hanem éppen ellenkezőleg, bár gondolom azért egy pár rugóval tuti drágább lesz mint az AC

(#28) zombikiller válasza Stiky (#21) üzenetére

zombikiller
(tag)

szerintem ilyen apró részletekkel hülyeség foglalkozni tudjuk mire gondolt aki aki írta a hírt és ezt a képeken látthatjuk is ;]

(#29) .mf válasza zombikiller (#27) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Egyáltalán nem biztos, mert az Infinity/Mugen-másolatuk gyengébb lett, mint az eredeti - nézz utána. A mondat második fele viszont nagyon is igaz, mivel nem a szar hűtőkről híres (na jó, gyengébb hűtőmásolataikról :D ), hanem a memóriáikról - most még. Azóta felvásárolták a PC Power & Cooling-ot (kevésbé ismert, de az egyik legjobb tápgyártó), és készül a Hydrojet hibrid hűtőjük és egy kompresszoros rendszer, amik elég érdekesnek ígérkeznek.
Az XS-en válaszolt az OCZ-től valaki, de árakat még mindig nem tudunk, csak annyit, hogy ezt (nyilván) az olcsóbb hűtők kategóriájába szánják.

(#30) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

200W-al megbírkózni egy 9cm-es?
milyen gangban kell azt járatni? Rocket-ban?

True Success is Blonde

(#31) Gyuri27 válasza .mf (#29) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Kérdés tud e olyat mint az asus amire két venti szerelhető és [link] csak ennyi :F

Sokan vádolták az asus-t koppintással itt a ph-n. Hát ez mi?

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#32) pisti válasza rudi (#5) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Hmm, hát nemtudom.

Lekerekített sarkú lamellák, a talpazat alakja és kialakítása, és ahogy említetted a ventilátor mind az AC Freezerekre hajaz. Szóval hasonlít az rá, nem is kicsit.

(#33) waverider válasza Qwarc (#25) üzenetére

waverider
(senior tag)

be jó is az XP-120, nekem is van, mer' nmegérdemlem! ;]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.