Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Először azt hittem, hogy rossz kép lett beillesztve, mert teljesen úgy néz ki, mint egy CPU hűtő.
A mérete miatt, tuti, hogy SLI/CF kizárt ilyen hűtővel.

(#2) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez hasonlít a régi barkácsolásos módszerhez ;]

(#3) Mikiller

Mikiller
(tag)

Vizet lehet rekeszteni (vagy nem) ezekkel a mostanában megjelent VGA hűtőkkel. :DD

(#4) syn7h37ic válasza ftc (#2) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja. A régi 7900GT-m moddolt hűtése is kb. ilyen volt, egy Spire diamond Cool lett átalakítva :D Biztos látták a modom :))

(#5) Hebry

Hebry
(senior tag)

Szerintem vannak ennél lényegesen hatékonyabb vga hűtők, így első ránézésre.
De tényleg dettő cpu hűtő.

(#6) Zofren

Zofren
(fanatikus tag)

Gef2Mx200-ra tettem anno p3-as cpu hutot. kb igy néz ki az is. SLI kizárva :D

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#7) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Pfujj de randa! :W

gyúrunk vazze

(#8) pasquale

pasquale
(tag)

Kérdés ennél, hogy a heatpipe hogy fog működni, igy fejjel lefelé a cső végében van folyékony állapotban a hűtőanyag...

(#9) kovy79 válasza pasquale (#8) üzenetére

kovy79
(őstag)

A heatpipe bárhogy működik, lényegtelen a helyzete.
Az más kérdés, h a bemutatott képen mintha nyitott lenne a vége. :D

Ez a hűtő tipikusan azért készült, h a tervezőgárdát ki ne rugják (lévén serényen dolgoznak /a semmin/). :D

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#10) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha keresztben is lenne legalább pár bevágás a bordán, akkor a memóriákra is juttatna némi levegőt...

Amúgy elképzelhető, hogy hatékony lesz... bár elég sűrűnek tűnik ez a bordázat (ez mondjuk függ a ventitől is, hogy jó e), és azt sem használja ki, hogy a kártya eleje és vége felé még bőven lehetne terjeszkedni.

Ha nem adják drágán, akkor szerintem lesz piaca (azon közepes fogyasztású VGA-k tulajdonosai, akiknek nem nagyon van más kártya a gépükben)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) orbano

orbano
(PH! félisten)

ez egy rossz vicc...

A vér nem válik VAZZE!™

(#12) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

Egy szó: Undorító :D

Intel & ATI

(#13) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
És ez hány slotot foglal el?
Hármat? :W

"Csak úgy mondom"

(#14) Muton válasza Csapi007 (#13) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

négyet :D

tényleg elég szerencsltlenre sikeredett. annyi helyen, amennyit ez foglal, egy valszeg nagyságrendekkel hatékonyabb (és szebb) hűtőt is lehetne alkalmazni. ja, meg halkabbat

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#15) Zofren

Zofren
(fanatikus tag)

Hazafelé azon gondolkoztam, hogy ez vajon mekkora procit tudna huteni, ha vhogy lehetne rogziteni. :)

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#16) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Kicsit elkéstek ezzel a szarral... :W :((( :W

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#17) waverider válasza kovy79 (#9) üzenetére

waverider
(senior tag)

igazad van nagyjából a semmin dolgozhattak, mert ezzel az elrendezéssel meg az összesen kettő hőcsővel egy meghajszolt 7800-as bizti elfüstöl alóla :DDD

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#18) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkabb teszek vhogy 1 procihutot a vga-ra, ez 1az1ben xar s nem er penzt.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#19) (Kolombusz) válasza venember83 (#18) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyetértek veled. ;)

(#20) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez szvsz is nagyon otromba, nem beszélve a helyigényéről... pfffff

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#21) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tegye fel a kezét, aki elsőre nem azt hitte, hogy CPU hűtőnek készült a cucc! :DDD

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#22) ROBERTOH

ROBERTOH
(őstag)

Mikor jön ki vmi brutál hűtés tridentre? Már alig várom! :DDD
De most tényleg, aki vmelyik támogatott karival rendelkezik, az már réges-régen megoldotta a hűtését... (ja és szó se róla: sz*r :) )

ez a kedvenc aláírásom

(#23) kovy79 válasza BioNiCMaN (#21) üzenetére

kovy79
(őstag)

Én, mivel elolvastam a címet. :DDD
ROBERTOH, én is pont azt mondtam, h miért nem adnak ki valami fain hűtőt Gf3 ti200-ra?! :DD

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#24) hardzsi2 válasza horvathkrisz (#16) üzenetére

hardzsi2
(tag)

Egyetértek, magam sem tudtam volna tömörebben megfogalmazni :D

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#25) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nos tény, hogy nem szép VGA hűtőnek, viszont az ára valszeg verhetetlen lesz. És a hűtésteljesítménye sem lehet azért annyira rossz, hiszen majd fél kiló anyag van benne.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#26) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Először Én is CPU-hűtőnek néztem (Bár még annak sem túl szép). De valszeg a teljesítménye jó, ha már ennyi anyag van benne.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#27) beef

beef
(lelkes újonc)

A 7800-as kivételével gyakorlatilag az összes felsorolt kártyán simán megoldható a passzív hűtés. Sőt a legtöbbhöz a gyártók is kínálnak.
Akkor minek ez?

(#28) PirosHello

PirosHello
(fanatikus tag)

Hát, nem egy Accelero, de még csak nem is ATI Silencer.....süllyesztőbe vele.... :(

"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

(#29) blackrulz válasza kovy79 (#9) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

sajnos ez nem úgy igaz, mint ahogy gondolod. az oldalunk programozójának van egy brutál hőcsöves Asus nemtommilyen lapja C2D alatt... meg egy olyan háza ami fejjel lefele elrendezést követ, azaz lent van a táp, az alaplap meg 180 fokkal elcsavarva. ott nem megy a hőcsöves móka, felfő elég gyorsan minden, asztalon meg minden gond nélkül megy. :(

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#30) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vajon egy vagy két plusz pci helyet foglal el a vga-n csücsülve?
ráadásul nem is a nagy étvágyú kártyákhoz van ''tervezve''

True Success is Blonde

(#31) BioNiCMaN válasza Ste (#30) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

76mm+15mm= 91mm, le lehet mérni. ;)

[ Módosította: BioNiCMaN ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.