Végre komolyan elkezdenek foglalkozni a low-profile cuccokkal. remélem szép lassan a felsőbb kategóriákba is felcsusszan ez a kivitelezési mód (azt hiszem létezik pl gef7600 is félmagas kivitelben)
A vér nem válik VAZZE!™

Végre komolyan elkezdenek foglalkozni a low-profile cuccokkal. remélem szép lassan a felsőbb kategóriákba is felcsusszan ez a kivitelezési mód (azt hiszem létezik pl gef7600 is félmagas kivitelben)
A vér nem válik VAZZE!™

X1300 félmagasban, azért nem hiszem, hogy most nagyon újjonganak akik félmagas kártyára vártak, mert ezzel ugyanúgy nem érnek semmit... 
Legalább egy erősebb középkategóráig eljuthatnának.
Másik meg, hogy egy félmagas házban vajon mekkora lehet a légmozgás, hogy elég legyen neki a passzív hűtés?
Aki hülye, haljon meg!

de ez nem fullos hátlemez? low-profilban merre mén a levegő? nagyságrendileg hol van egy ilyen kártya pl. egy 9600 xt-hez képest?
www.lapanet.hu
remélem adnak hozzá félmagas hátlapi lemezt is, mert anélkül nem ér semmit 
szerk: lassú voltam
[Szerkesztve]
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

De, ez egy fullos hátlemez. Csak gondolom adnak hozzá félmagasat is.
Aki hülye, haljon meg!
a 128 MB, 64 bites interfészre kapcsolt fedélzeti DDR2 RAM
de miéééért? 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Kapaszkodj, a HDMI-s félmagas X1600-as kártya is 64 bites! 
Érdekes módon van olyan gyártó, aki képes volt tisztességes LP kártyát kiadni, 128 biteset ...
Ha jól tudom létezik 7600GT, 7600GS és 7300GT is LP-ben, még se 64 bitesek.
Close the World ..... Open the Next!
(#8) Komplikato

'' ...igaz, a kártya így két bővítőhelyet foglal el. ''
Most nem azért, de normális esetben egy kétkimenetes, plusz TV-outos LP kártya mióta nem két hátlapos??? Csak mert amihez járt a hátlap, azokhoz kettő volt eddig is.
[Szerkesztve]

tetszik a megoldás, és bejön a borda is 
True Success is Blonde

Azért mókásan nézne ki egy rendszer félmagas 7950GX2 SLI-vel... 
Nekem azért már ez a kártya is szimpi, kis gép, kis tudás, de legalább halkan.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

ha megerőltetnék magukat, lehetne gyártani félmagas 7800-as karikat is szerintem. de túl sok tervezés és spéci megoldások, ellenben túl kicsi s''szurkolótábor''... de a tendencia az ez, hogy az emberek szeretnének minél kisebb PCt minél nagyobb teljesítménnyel
A vér nem válik VAZZE!™
'' ...igaz, a kártya így két bővítőhelyet foglal el. ''
legalább nem 3mat 

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

64 bit kutyasz*r 
És van nálatok ilyen 7300GT?
Ja nem akarsz 3500+-ra upgrade-elni
[Szerkesztve]
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Sajnos nem forgalmazunk Galaxyt, de lobbizok érte.
Nincs pénzem, ha lenne akkor 3700+, 4000+ vagy X2-4200+ jöhetne szóba. Majd veszek lottószelvényt. 
[Szerkesztve]

Ezt tala'ltam a galaxy site-ja'n:
[link]
Megváltozott a telszámom, az új: nullahathúsz253tizenkettő28
Vigasztaljatok magatokat a Hypermemoryval
Csak nehogy megvakuljatok 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Egyszerűbb lett volna egy heat-pipeos megvalósítás, ez így túl snassz, és ronda is. Mit hiába az nVidia partnercégei jobb megoldással rukkolnak elő, és ezzel a postal nem háborút akarok kiindítani.

HTPC-be szeritnem untig eleg ez a kartya, a 64 bit is, az 512 mb-re bovites pedig mar szinte felesleges.
Ne ess pánikba!
Hypermemory eleve vicc, s foleg h igy akarjak az onboard memot helyettesiteni, hagyjuk
128 MB kulonben boseggel eleg, foleg 64biten keresztul... Filmnezesre meg officera eleg a 64 bit, nem is arrol van szo, de akkor inkabb 1 integralt vidkari s akkor az meg felmagas se kell legyen
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
heatpipe draga, aluminiumborda olcso 
(#21) Komplikato válasza venember83 (#19) üzenetére

''Hypermemory eleve vicc, s foleg h igy akarjak az onboard memot helyettesiteni, hagyjuk ...''
Igaz, de így is fényévekkel jobb mint a TurboCache. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jó kis kártya ez a 64bit kivételével (majd talán x1300xt). Csak azt nem értem, miért erőltetik ezt a low profile dolgot, ha mindig teljes méretű hátlappal szerelik és reklámozzák a karikat!? Biztos én vagyok a h.lye, de még nem is láttam komolyabb, LP kártyát gyári LP hátlappal.
Ennek a linkelt 7600GS-nek is mi értelme ilyen kiszerelésben? 
Amúgy nagy UP a HIS-nek, mert tetszik a kártya, csak az a 64...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
teljes méretű hátlappal szvsz nagyobb kompatibilitást biztosít, de adhatnának hozzá low-profile hátlapot is... 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Pedig egyszerű, ha rajta van a normál méretű hátlap, akkor beszerelhető ''normál'' méretű házba is. Régebben az Abit adott hátlapot is a R9250-hez, sajnos az LP 9550-nél már leszoktak róla. Sapphire LP-s dobozos kártyákhoz meg jár a dupla hátlap, vagy te gyárinak csak a rászereltet nevezed? 
''... lehetne gyártani félmagas 7800-as karikat is szerintem.''
Nem igazan. Nezd meg a 7800-as kartyak memoria konfiguraciojat (modulok elhelyezese). Egy low-profile kartyan nincs hely a routingra.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

kartya hatulja? esetleg a jelenleginel tobb retegu nyakok alkalmazasa? erre mondta, hogy meg lehetne szerintem oldani, csak nem a leg koltseghatekonyabb dolog..
A vér nem válik VAZZE!™

es hova akarod a heatpipe-pal vezetni a hot?
A vér nem válik VAZZE!™

es hol van az megirva, hogy egy htpc meretu hazba szerelt szamitogepet mindenki csak htpc-zeshez akar hasznalni? szerintem alapveto igeny a kismeretu szamitogep...
A vér nem válik VAZZE!™

es ki mondta, hogy nem adnak? nagyon ritka az, hogy ilyen cucchoz nem adnak ketfajta hatlapot.
A vér nem válik VAZZE!™

És miért kezdődik minden hozzászólásod ''és''-sel? 
Aki hülye, haljon meg!
Ezek a csucs kartyak mar most is 10 es 12 retegu NYAK-ot hasznalnak. Hogy akarnal ennel feljebb menni az aktualisan hasznalt gyartasi technologiakkal?
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
és cikkben nincs benne 

ilyen napom volt 
A vér nem válik VAZZE!™

az sem írja a cikk, hogy nem adnak hozzá bilit, mégsem adnak
A vér nem válik VAZZE!™

nem simerem az aktualis gyartasi technologiakat, de szerinem akkor is el lehetne ugy rendezni egy videokartyat, hogy elferjen egy felmagas kartyan. ha a 128 bites busz elfer, nem hinnem, hogy a 256 olyan egetveroen nagy ugras lenne 
A vér nem válik VAZZE!™