Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hányadik bug már ezzel a ''hardveres'' tűzfallal. :F
Csak tudnám, miért telepíti fel bárki. Nekem eszembe se jutott se az Ultra se az SLI chipes lappal. ;]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#2) LordX válasza erdoke (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

4x-es nF4-em van, egyetlen egy bugot találtam annak a HW tűzfalában, a TCP cheksumok számoló része előszeretettel bontotta a kapcsolatot. Azt az egy szolgáltatást kikapcsoltam, és már majdnem fél éve egy büdös hibát nem találtam. Jah, és szépen fogdossa meg a mindenféle overflow és társai támadásokat (van webszerver a gépen)

Azért telepítem fel, mert látványosan nem fogja a procit, mivel hardveres..

(#3) erdoke válasza LordX (#2) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hardveres.. Ugyanmár.
Egy normális ingyenes szoftver se fogja meg a procit jobban, és több éves tapasztalata van a fejlesztőjének, nem bugzik, stb.
Mintha a 4X-es nF4-nek nem is lenne hardveresnek nevezett tűzfala. :F

[Szerkesztve]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#4) LordX válasza erdoke (#3) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az nF3-ban is volt már egyfajta tűzfal, az van benne a 4x-ben. És hardveres, mert nem a procira bízza teljesen a dolgot. Valamint ha sok kapcsolat él, akkor a SW tűzfal igenis jól le tudja fogni a procit. Nincs semmi baj az implementációval (kivéve amit már írtam), itt driver gond van. Gondolom nem az nV saját maga fejlesztette ki az egészet, hanem megvett egy liszenszet egy hozzáértő cégtől.

(#5) peetking

peetking
(újonc)

''A hibát az NVIDIA elismerte, és a meghajtóprogram következő verziójában, amely egy hónapon belül elérhetővé válik, igyekszik azt javítani.''

1 hónap??? szerintem ez egy olyan hiba ami megérdemelné a prioritást és egy pár napon belül belül kiadott hotfixet...

(#6) KőkorSzaki

KőkorSzaki
(tag)

Ha egy marketingszempontból selling point-ként használt szolgáltatásról kiderül, hogy használhatatlan, akkor jól meg kellene büntetni őket szvsz!
A másik gondom meg az, hogy ha az aktív FTP-t nem tesztelték le alaposan, ami nyilván sarkalatos pontja minden tűzfalmegoldásnak, akkor mégis mennyire megbízható ez a társaság? Persze lehet hogy letesztelték és ismerték a hibát, látott már ilyet a világ, akkor meg ez jó nagy szélhámosság lenne részükről. De akárhogy is, a büntit megérdemelnék.
:(((:(((:(((

[Szerkesztve]

(#7) TommyGun

TommyGun
(őstag)

[kép]

Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.