softdecode-ot tud mint a skystar2???
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák

Komplikato
(PH! addikt)
''Normál és nagy felbontású műsorok megtekintéséhez MPEG-2 és H.264 dekóder, videorögzítéshez ugyancsak szoftveres MPEG-2 kodek áll rendelkezésre.''
Fuuu, ez biztos, mert ha jól tévedek a 3000-es az HW tudja analóg cuccoknál. 
(Digitálisnál meg ugye eleve tömörítve jön.)
Meg mondjuk szerintem kissé idejemúlt az infrás távirányító, legalább is 200 euros kártyához nem kéne eröltetni. Miért nem rádiós?
Close the World ..... Open the Next!

orbano
(PH! félisten)
pont én is ezt akartam kérdezni... ennyiért belefért volna egy komolyabb távbütyök...
A vér nem válik VAZZE!™

Agyasima
(senior tag)
''Többféle analóg és digitális szabványt ismert a WinTV HVR-4000.''
De elfelejtette, mi?! 
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

emre33
(PH! addikt)
nem értem mit akarnak ezek a PCI-vel ,miért nem lehet PCI-E -vel csinálni?
Analóg forrásból HW MPEG2 tömörítő? Kéne hozzá memória, és nem látok ilyen chipet a kártyán, úgyhogy hacsak valami elvetemült nem a nyák hátoldalára tette, akkor nem tud olyat. A digitális meg eleve tömörített, és dícséretes, hogy H.264-es dekódert is adnak hozzá..

Frenky87
(senior tag)
Elvileg a PCI-E-s deszkákon is van PCI slot. Viszont az AGP-s deszkákon nemigen van PCI-E slot. Talán ezért... ''hogy mindenki meg tudja venni, az is aki nem halad a korral''
///

orbano
(PH! félisten)
memmég jóaz
nem karnak köteni az átállásra 
A vér nem válik VAZZE!™
Ehh.. Csak egyszer adják ki PCIe-vel normális volumenben, és máris látnák, akik így gondolkoznak, hogy mennyire nem úgy van az..
Mert mégis, mi a halált kezdjek az 1x PCIe slotjaimmal? SATA vezérlő meg hálókártya nem kell, de nincs integrált DVB vevős tuner az alaplapomon, nincs WiFi, és máris egymás hegyénhátán fekszenek a PCI kártyák, miközben annyi hely van a gépben, mint a szemét.. (mert egymás mellett van kettő darab PCI slotom a lap alján)