Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Integra

Integra
(Jómunkásember)

softdecode-ot tud mint a skystar2???

(#2) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

''Normál és nagy felbontású műsorok megtekintéséhez MPEG-2 és H.264 dekóder, videorögzítéshez ugyancsak szoftveres MPEG-2 kodek áll rendelkezésre.''
Fuuu, ez biztos, mert ha jól tévedek a 3000-es az HW tudja analóg cuccoknál. :F
(Digitálisnál meg ugye eleve tömörítve jön.)
Meg mondjuk szerintem kissé idejemúlt az infrás távirányító, legalább is 200 euros kártyához nem kéne eröltetni. Miért nem rádiós?

Close the World ..... Open the Next!

(#3) orbano válasza Komplikato (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pont én is ezt akartam kérdezni... ennyiért belefért volna egy komolyabb távbütyök...

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) Agyasima

Agyasima
(senior tag)

''Többféle analóg és digitális szabványt ismert a WinTV HVR-4000.''
De elfelejtette, mi?! :)

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#5) emre33

emre33
(PH! addikt)

nem értem mit akarnak ezek a PCI-vel ,miért nem lehet PCI-E -vel csinálni?

(#6) LordX válasza Komplikato (#2) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Analóg forrásból HW MPEG2 tömörítő? Kéne hozzá memória, és nem látok ilyen chipet a kártyán, úgyhogy hacsak valami elvetemült nem a nyák hátoldalára tette, akkor nem tud olyat. A digitális meg eleve tömörített, és dícséretes, hogy H.264-es dekódert is adnak hozzá..

(#7) Frenky87 válasza emre33 (#5) üzenetére

Frenky87
(senior tag)

Elvileg a PCI-E-s deszkákon is van PCI slot. Viszont az AGP-s deszkákon nemigen van PCI-E slot. Talán ezért... ''hogy mindenki meg tudja venni, az is aki nem halad a korral''

///

(#8) orbano válasza emre33 (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

memmég jóaz :D nem karnak köteni az átállásra :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) LordX válasza Frenky87 (#7) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehh.. Csak egyszer adják ki PCIe-vel normális volumenben, és máris látnák, akik így gondolkoznak, hogy mennyire nem úgy van az..

Mert mégis, mi a halált kezdjek az 1x PCIe slotjaimmal? SATA vezérlő meg hálókártya nem kell, de nincs integrált DVB vevős tuner az alaplapomon, nincs WiFi, és máris egymás hegyénhátán fekszenek a PCI kártyák, miközben annyi hely van a gépben, mint a szemét.. (mert egymás mellett van kettő darab PCI slotom a lap alján)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.