Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) nemtommi

nemtommi
(őstag)

A két kép nem ugyanaz? :B

(#2) simonzé válasza nemtommi (#1) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ömmm.. de.

Mit nyertem?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#3) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

3 vagy 4 eres a venti kábele? (intel fronton ma már ugye nem mindegy)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#4) polip

polip
(PH! addikt)

ha tartja a régi hagyományait a glacialtech, akkor ezek is remek hűtők lesznek azoknak, akik olcsó de jó hűtésre vágynak...

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#5) Retekegér válasza polip (#4) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Én mondjuk nem ismerem az Igloo-k hatékonyságát, de olyanok, mintha sima gyári coolerek lennének...

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#6) nemtommi válasza Muton (#3) üzenetére

nemtommi
(őstag)

Ha jól látom a pdf-es képeken, akkor 4 eresek az intelesek.

(#7) Renwick válasza nemtommi (#1) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

scuzi, javítva... :B

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#8) Muton válasza nemtommi (#6) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

akkor már csak azt kellene egy tesztből megtuni, h a gyári hűtőhöz képest hogy áll teljsítmény/hang viszonylatban

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#9) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

régi bartonom volt galacialtech, és remekül szolgált, gondolom most sincs másképp
viszont kicsit hangosnak tűnik elsőre pro, de legfeljebb leszabályozza az ember

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#10) kukucka

kukucka
(újonc)

Nekem is glacialtech igloo hűtőm van a P4-hez, de az a röhej, hogy a gyári hűtővel jobban lehet húzni a procit és nem is melegszik annyira. Szal én nem hiszek ezekben a szarokban, az ember megveszi többezer pénzért, azt otthon derül ki, hogy semmire sem jó. Átbaszás.

(#11) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

''Hatékony processzorhűtőkkel jelentkezik a GlacialTech'' - az eddigiek milyenek voltak? Csak disznek ultek a procin? Ketlem, szoval cim eleg erdekes...szvsz

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#12) L3zl13 válasza venember83 (#11) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Azért mert valami működik, és végzi a dolgát, még nem feltétlenül hatékony...

Aki hülye, haljon meg!

(#13) Pompi válasza kukucka (#10) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''de az a röhej, hogy a gyári hűtővel jobban lehet húzni a procit és nem is melegszik annyira''

Viszont lehet, hogy lényegesen halkabb, mint a gyári hűtő és van amikor és akinek ez jobban számít, mint az, hogy mennyire húzható vele a cucc...

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#14) thaler2 válasza kukucka (#10) üzenetére

thaler2
(senior tag)

Jól illik a megnyilvánulásodhoz a nick. Jó választás volt...

(#15) Ősember válasza kukucka (#10) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

igy jártál :DDD szerintem hang fronton jobb a glacialtech mint az intel....

mellesleg ezeket a hütöket nem tuningra találják ki... mint láthato még heatpipe sincs benne és a lefogatás tipikusan ''minél egyszerübb, annál többen veszik'' megoldás. ilyen van az intel hütökön és az ac freezeren is.

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#16) Ribi válasza kukucka (#10) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Aki nem ert a hutokhoz az elotte kerdezzen korbe, es utana valasszon. Ha erre sem kepes az meg megérdemli. Ezek a hutok jol lathatoan nem nagy teljesitmenyu procikra vannak kitalalva, mint prescott p4, mert azokra a hocsoves huto a minimum. Ezek inkabb amd-re jok amiknek kisebb a hotermelese, es azokat nyilvan jol huti es halkan es ''olcson''.

(#17) venember83 válasza L3zl13 (#12) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

S ezek mitol is lettek hirtelen hatekonyak? A hirben szo sem esik rola...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#18) Thommyboj

Thommyboj
(fanatikus tag)

hát igen alap hűtő helyett mindenkép jobb, mert egy inteles alap hütő képes akár 50 db t is generálni, a glacialtechnek azért alacsonyabb a zajszintje, igaz azért hasonlít az alap intel hütőre kinézetre, de a zajszínt meg a hütési tulajdonságia jobbak.

(#19) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

Nem igazán látom mitől számítanak újdonságnak ezek a hűtők. :F
Az tény hogy a GlacialTech nem gyárt rossz hűtőket,de ezek mitől lettek hatékonyak?Eddig milyen hűtőket gyártottak.A második képen levő hűtő nagyon hasonlít az intel gyári hűtőjére :U

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#20) kukucka válasza Pompi (#13) üzenetére

kukucka
(újonc)

a gyári venti nem pörög 3000 sem, ellenben az igloo hasít, szivacstalpakat kellett tenni alá annyira pörög; az biztos én nem fogok többé glacialtech-et venni, azt a pénzt inkább ráköltöm házra, tápra, stb.

thaler2, 1. nem értem hogy jön ide egy nick, 2. fogalmad sem lehet ki mi alapján választ nicket

(#21) elfelejtette

elfelejtette
(PH! kedvence)

Sziasztok!
Személy szerint nem értem, hogy hogyan tudtok ennyit problémázni 1 szó miatt (''hatékony'')!
Nekem az AMD AthlonXP procimat egy Igloo 2520pro hűtötte, és 2400 MHz-en sem ment 49 fok fölé 2950-es fordulatszám mellett, és abszolút nem volt zajos (tesztben ''ajánlott vétel'' volt). A mostani K8 Sempronomat pedig egy Igloo 7300light tartja 37 fok alatt 275 MHz-es FSB-n járatva 21dB zajszint mellett a gyári 1800-as fordulaton.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#22) venember83 válasza elfelejtette (#21) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert nem tudok/unlk rajonni mitol lett hipp-hopp hatekony ez a prochuto-csalad. Kov kerdes: ha ezek hatekonyak, akkor elozoek nem voltak azok?

(#23) polip válasza Retekegér (#5) üzenetére

polip
(PH! addikt)

olyanok, mitha...de mégsem :) jó kis cuccok ezek.. :R

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#24) elfelejtette válasza venember83 (#22) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Mert ez a szó benne van a GlacialTech hivatalos közleményében?
(mod. És még ha benne is van, nem feltétlenül vonatkozhat az előző szériá(k)ra, mint a hatékonyságot jelző viszonyítási alapra!)

[Szerkesztve]

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#25) venember83 válasza elfelejtette (#24) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem GlacialTech-et kritizalom, hanem a cikk cimet, azt hittem, h ez nyilvanvalo, de ezek szerint nem volt az.. Megfogalmazassal van bajom, nem a GlaciaTech hutokkel!

(#26) Hani

Hani
(fanatikus tag)

Ajánlok egy arany középutat:
A ''Hatékony processzorhűtőkkel jelentkezik a GlacialTech'' mondatot értsük úgy, hogy mivel egy ideje már nem adott hírt magáról a GT, ezért most jelentkezik. És mivel úgy döntött, hogy éppen procihűtőkkel akarja ezt tenni, ezért azokkal jelentkezik. Amik mellesleg hatékonyak, az eddigiekhez hasonlóan :)

Nu?

(Elmegyek politikusnak)

(#27) Hani

Hani
(fanatikus tag)

Nyeh. Kétszer is elment - biztos nagyon meg akartam magyarázni.

[Szerkesztve]

(#28) orbano válasza venember83 (#17) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

hatékonyan keres vele pénzt a GT :D

hihetetlen, mennyi bőrt tudnak még lehúzni a hagyományos alumínium profilokból gyártott hűtőkről... 5 éve is ilyenek voltak, meg most is ilyenek, de mindig hatalmas újdonságként jönnek elő...

A vér nem válik VAZZE!™

(#29) venember83 válasza orbano (#28) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt a valaszt mar elfogadom! :D :DDD :D Igy, tenyleg ertem miert hatekony, kis befektetes+sok eladott peldany-->> nagy profit

(#30) elfelejtette válasza orbano (#28) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Ebben igazad van. A 7300-as hűtőm is aluból van, a 2520prom pedig full réz volt.

(#31) atuci válasza elfelejtette (#21) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

A név helyesen Forrest Gump, gondoltam szólok. :)

A cikkhez:
Igazából, ha olcsó, értsd 3-4k körüli lesz itthon az áruk, akkor jó vételnek számítanak majd. Szerintem.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#32) BaKeSZ87

BaKeSZ87
(őstag)

4 éve 3k-ért tudtam venni egy full réz GT hűtőt, (GT igloo 2500), most pedig még egy alap alu-t nem úszni meg 4k alatt :F
(a 2500-as nagyon zsír hűtő volt, 1700+-os Tbred magos XP-t, 2200MHz-re húzva, simán 45 fok alatt tartott :R )

Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

(#33) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Semmi extrákat nem látok ezeken a hűtőkön de ez igazán nem is volt soha jellemző a GlacialTechre. Voltak jó szériáik és olcsóak voltak. Amíg nincs teszt minden csak találgatás.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#34) Televan

Televan
(senior tag)

Nekem a bartonomat évekig hűtötte egy glacialtech igloo hűtő és megvoltam vele elégedve.
Aluminiummal is lehet hatékonyan procit hűteni.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#35) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

A leghalkabb verziót felmerjem rakni egy 2.8-as Intel Dual Core procira?

(#36) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

azaz az 5072 silent ebír egy 2.8-as Dual Core-al? Tuning nem érdekel...

(#37) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

:F

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.