A két kép nem ugyanaz? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Hatékony processzorhűtőkkel jelentkezik a GlacialTechHozzászólások
Ömmm.. de.
Mit nyertem?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
3 vagy 4 eres a venti kábele? (intel fronton ma már ugye nem mindegy)
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

polip
(PH! addikt)
ha tartja a régi hagyományait a glacialtech, akkor ezek is remek hűtők lesznek azoknak, akik olcsó de jó hűtésre vágynak...
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

Retekegér
(PH! addikt)
Én mondjuk nem ismerem az Igloo-k hatékonyságát, de olyanok, mintha sima gyári coolerek lennének...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

nemtommi
(őstag)
Ha jól látom a pdf-es képeken, akkor 4 eresek az intelesek.
scuzi, javítva... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
akkor már csak azt kellene egy tesztből megtuni, h a gyári hűtőhöz képest hogy áll teljsítmény/hang viszonylatban
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

bagyulajuve
(őstag)
régi bartonom volt galacialtech, és remekül szolgált, gondolom most sincs másképp
viszont kicsit hangosnak tűnik elsőre pro, de legfeljebb leszabályozza az ember
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

kukucka
(újonc)
Nekem is glacialtech igloo hűtőm van a P4-hez, de az a röhej, hogy a gyári hűtővel jobban lehet húzni a procit és nem is melegszik annyira. Szal én nem hiszek ezekben a szarokban, az ember megveszi többezer pénzért, azt otthon derül ki, hogy semmire sem jó. Átbaszás.
''Hatékony processzorhűtőkkel jelentkezik a GlacialTech'' - az eddigiek milyenek voltak? Csak disznek ultek a procin? Ketlem, szoval cim eleg erdekes...szvsz
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

L3zl13
(PH! nagyúr)
Azért mert valami működik, és végzi a dolgát, még nem feltétlenül hatékony...
Aki hülye, haljon meg!
''de az a röhej, hogy a gyári hűtővel jobban lehet húzni a procit és nem is melegszik annyira''
Viszont lehet, hogy lényegesen halkabb, mint a gyári hűtő és van amikor és akinek ez jobban számít, mint az, hogy mennyire húzható vele a cucc...
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

thaler2
(senior tag)
Jól illik a megnyilvánulásodhoz a nick. Jó választás volt...

Ősember
(PH! addikt)
igy jártál
szerintem hang fronton jobb a glacialtech mint az intel....
mellesleg ezeket a hütöket nem tuningra találják ki... mint láthato még heatpipe sincs benne és a lefogatás tipikusan ''minél egyszerübb, annál többen veszik'' megoldás. ilyen van az intel hütökön és az ac freezeren is.
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Ribi
(PH! kedvence)
Aki nem ert a hutokhoz az elotte kerdezzen korbe, es utana valasszon. Ha erre sem kepes az meg megérdemli. Ezek a hutok jol lathatoan nem nagy teljesitmenyu procikra vannak kitalalva, mint prescott p4, mert azokra a hocsoves huto a minimum. Ezek inkabb amd-re jok amiknek kisebb a hotermelese, es azokat nyilvan jol huti es halkan es ''olcson''.
S ezek mitol is lettek hirtelen hatekonyak? A hirben szo sem esik rola...
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Thommyboj
(fanatikus tag)
hát igen alap hűtő helyett mindenkép jobb, mert egy inteles alap hütő képes akár 50 db t is generálni, a glacialtechnek azért alacsonyabb a zajszintje, igaz azért hasonlít az alap intel hütőre kinézetre, de a zajszínt meg a hütési tulajdonságia jobbak.

Gaben01
(senior tag)
Nem igazán látom mitől számítanak újdonságnak ezek a hűtők. 
Az tény hogy a GlacialTech nem gyárt rossz hűtőket,de ezek mitől lettek hatékonyak?Eddig milyen hűtőket gyártottak.A második képen levő hűtő nagyon hasonlít az intel gyári hűtőjére 
http://9gag.com/ A függőség garantált.

kukucka
(újonc)
a gyári venti nem pörög 3000 sem, ellenben az igloo hasít, szivacstalpakat kellett tenni alá annyira pörög; az biztos én nem fogok többé glacialtech-et venni, azt a pénzt inkább ráköltöm házra, tápra, stb.
thaler2, 1. nem értem hogy jön ide egy nick, 2. fogalmad sem lehet ki mi alapján választ nicket

elfelejtette
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Személy szerint nem értem, hogy hogyan tudtok ennyit problémázni 1 szó miatt (''hatékony'')!
Nekem az AMD AthlonXP procimat egy Igloo 2520pro hűtötte, és 2400 MHz-en sem ment 49 fok fölé 2950-es fordulatszám mellett, és abszolút nem volt zajos (tesztben ''ajánlott vétel'' volt). A mostani K8 Sempronomat pedig egy Igloo 7300light tartja 37 fok alatt 275 MHz-es FSB-n járatva 21dB zajszint mellett a gyári 1800-as fordulaton.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
(#22) venember83 válasza elfelejtette (#21) üzenetére
Mert nem tudok/unlk rajonni mitol lett hipp-hopp hatekony ez a prochuto-csalad. Kov kerdes: ha ezek hatekonyak, akkor elozoek nem voltak azok?

polip
(PH! addikt)
olyanok, mitha...de mégsem
jó kis cuccok ezek.. 
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus
(#24) elfelejtette válasza venember83 (#22) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)
Mert ez a szó benne van a GlacialTech hivatalos közleményében?
(mod. És még ha benne is van, nem feltétlenül vonatkozhat az előző szériá(k)ra, mint a hatékonyságot jelző viszonyítási alapra!)
[Szerkesztve]
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
(#25) venember83 válasza elfelejtette (#24) üzenetére
nem GlacialTech-et kritizalom, hanem a cikk cimet, azt hittem, h ez nyilvanvalo, de ezek szerint nem volt az.. Megfogalmazassal van bajom, nem a GlaciaTech hutokkel!

Hani
(fanatikus tag)
Ajánlok egy arany középutat:
A ''Hatékony processzorhűtőkkel jelentkezik a GlacialTech'' mondatot értsük úgy, hogy mivel egy ideje már nem adott hírt magáról a GT, ezért most jelentkezik. És mivel úgy döntött, hogy éppen procihűtőkkel akarja ezt tenni, ezért azokkal jelentkezik. Amik mellesleg hatékonyak, az eddigiekhez hasonlóan 
Nu?
(Elmegyek politikusnak)

Hani
(fanatikus tag)
Nyeh. Kétszer is elment - biztos nagyon meg akartam magyarázni.
[Szerkesztve]

orbano
(PH! félisten)
hatékonyan keres vele pénzt a GT 
hihetetlen, mennyi bőrt tudnak még lehúzni a hagyományos alumínium profilokból gyártott hűtőkről... 5 éve is ilyenek voltak, meg most is ilyenek, de mindig hatalmas újdonságként jönnek elő...
A vér nem válik VAZZE!™
Ezt a valaszt mar elfogadom!
Igy, tenyleg ertem miert hatekony, kis befektetes+sok eladott peldany-->> nagy profit

elfelejtette
(PH! kedvence)
Ebben igazad van. A 7300-as hűtőm is aluból van, a 2520prom pedig full réz volt.
A név helyesen Forrest Gump, gondoltam szólok. 
A cikkhez:
Igazából, ha olcsó, értsd 3-4k körüli lesz itthon az áruk, akkor jó vételnek számítanak majd. Szerintem.
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

BaKeSZ87
(őstag)
4 éve 3k-ért tudtam venni egy full réz GT hűtőt, (GT igloo 2500), most pedig még egy alap alu-t nem úszni meg 4k alatt 
(a 2500-as nagyon zsír hűtő volt, 1700+-os Tbred magos XP-t, 2200MHz-re húzva, simán 45 fok alatt tartott
)
Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

Hun'reeth
(őstag)
Semmi extrákat nem látok ezeken a hűtőkön de ez igazán nem is volt soha jellemző a GlacialTechre. Voltak jó szériáik és olcsóak voltak. Amíg nincs teszt minden csak találgatás.
''Öregember nem gyorsvonat!''

Televan
(senior tag)
Nekem a bartonomat évekig hűtötte egy glacialtech igloo hűtő és megvoltam vele elégedve.
Aluminiummal is lehet hatékonyan procit hűteni.
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Gismo
(PH! addikt)
A leghalkabb verziót felmerjem rakni egy 2.8-as Intel Dual Core procira?

Gismo
(PH! addikt)
azaz az 5072 silent ebír egy 2.8-as Dual Core-al? Tuning nem érdekel...