Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ody42

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

ave Japan :R

(#2) N1

N1
(fanatikus tag)

erre hihhhetetlenül nagy szüksége van a világnak

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#3) Rover623 válasza N1 (#2) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pont mint terád...;)

primus inter pares

(#4) Solad válasza Rover623 (#3) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

szivembol beszelsz.. :DDD

Példaképem Gregory House

(#5) Yutani válasza Solad (#4) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:))

Egyébként ez: Leia hercegnő alakja egyelőre talán kissé bonyolult lenne miatt egyéni ez a hír... :D

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#6) janpotocki válasza Rover623 (#3) üzenetére

janpotocki
(VIP)

jah, a tűz meg a kőbalta még csak-csak, de én már a kereket is túlzásnak éreztem... :DDD

(#7) N1 válasza Rover623 (#3) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

mivan?

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#8) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Azért nem lesz semmi ilyen 3D-ben megnézni az első SW filmeket. Remélem megérem. :)

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#9) faster válasza N1 (#2) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

erre a hszre hihhhetetlenül nagy szüksége volt a témának.

(#10) John J. Ati

John J. Ati
(újonc)

Naggyon durva, sztem is.
Mondjuk ez még csak egyszínű, így nem biztos, hogy megnéznék rajta egy filmet.
(Dehogynem)

(#11) pisti

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Azért ez nem semmi. Elképesztő miket megcsinálnak. :R

(#12) N1 válasza faster (#9) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

én így gondolom.
csak pozitívat lehet hozzászólni? bocs..

(#13) Obi-1 válasza N1 (#2) üzenetére

Obi-1
(őstag)

A 3D-s megjelenítés nemcsak otthoni szórakozásra hasznos, hanem az orvosi, tudományos felhasználás is nagy lehetőség. Aztán ki tudja, pont ebből a kisérletből mi lesz.

Only a Sith deals in absolutes.

(#14) LittleG

LittleG
(tag)

Nem termel ez Nitrogént? Már előre látom a következő évezredek nagy környezetvédelmi problémáit amit a 3d tv-k okoznak. Az egésségügyi hátrányairól nem is beszélve. :DDD

(#15) N1 válasza Obi-1 (#13) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Ez így van, de a jelenlegi formájában nem több a dolog, mint puszta érdekesség..

(#16) littlemole válasza N1 (#15) üzenetére

littlemole
(senior tag)

Ez gondolom nagyon sok találmánnyal így volt a kezdeti időkben.
Aztán ki tudja lehet 15-20 év múlva 3D ben készíted el a fényképeket illetve mozgóképet , és biztos nagyobb élmény lesz nézni azt mint egy monitoron vagy papírfecnin.
Vagy ki tudja mit fejlesztenek ki belőle. Én mindenesetre látok fantáziát benne.

Game TODAY OR wait forever

(#17) jpisti válasza N1 (#15) üzenetére

jpisti
(senior tag)

és ez a hír egy ''érdekességről'' szól amiben azért vannak lehetőségek bőven.

egyébként nem tudom, hogy mi az értelme a negatív hsz nek egy ilyen topikban, illetve hogyan válthat ki negatív érzést valakiből a téma. szvsz az ide kapcsolható (ép ésszel) érzések:
1 közömbös (ekkor nem írunk ide semmit)
2 érdeklődő (és itt vagyunk lelkesek)

talán hasonló hsz ből jött össze 9 nap alatt a 270 hsz-ed? (nem gyenge)

...

(#18) neooen válasza littlemole (#16) üzenetére

neooen
(fanatikus tag)

Minden épeszű ember lát ebben fantáziát, eltekintve néhány korlátolt elmevilágtól, de szerencsére Ők vannak kevesebben!

(#19) Rover623 válasza N1 (#12) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem...nem csak ''pozitívot''...;]

De:
Rohadtul nevetséges, hogy már 6 éve tart a XXI. század, technikai társadalom meg kutyaf*sza...ráadásul a PH! egy informatikai fórum, tehát pláne a technikáról szól...és akkor jön egy hír...
Az első két-három hsz.-ben tutira bejelentkezik vmi műszaki analfabéta önjelölt luddita:

Téma: erős VGA kártya...
Hsz.: mi a f*sznak ez, nincs játék ami használja, nincs proci ami ''kihajcsa''...

Téma: erős proci (ami mégiscsak kihajtja az előbbi VGA-t)...
Hsz.: kinek ez, minek ez, drága, melegszik...atomerőmű kell hozzá...

Téma: erős tápegység (ami képes ellátni delejjel az előbbi procit+VGA-t)...
Hsz.: baromság, drága...meg egyébként is, minden mai konfighoz elég egy 400W-os...

Téma: nagy méretű és nagy sebességű memória...
Hsz.: minek ez? Drága, felesleges...nincs az a progi aminek kellene ennyi RAM...

Téma: új szoftver (pl. játék), aminek sok RAM (pl. mint előbb), erős VGA/CPU kell...
Hsz.: b*zi programozók, nincs olyan gép amin normálisan futna ez a sz*r...(lásd előző 4 téma...;])

És a kedvenc:

Téma: vmilyen technológiai újdonság, csemege...mint pl. ez a mostani...
Hsz.: minek ez, baromság, mire használható, kinek hasznos, stb...

Ezek után azon csodálkozom csak hogy ez a nyomorult emberiség túljutott vhogy a kőkorszakon....:O

P.S.:
Azon elgondolkoztál már, hogy ha mindenki így állna hozzá a dolgokhoz mint te, akkor most valszeg nem lenne előtted billentyűzet amin a baromságaidat gépeled, hanem a hasonszőrűekkel a hegyek tetején csatárláncba állva kajbásznátok egymásnak a magvas üzeneteiteket...?:C

primus inter pares

(#20) Szabesz

Szabesz
(őstag)

wow :C Elképesztő mit ki nem találnak.

(#21) zsiga667 válasza LittleG (#14) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Nitrogént? :F Miből ''termelne'' nitrogént?
Mellesleg a légkör ~80%-a nitrogénből áll, és mégse haltunk még bele... :U

(#22) N1 válasza Rover623 (#19) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Így a kutyáddal beszélj, ember.

Kicsit visszavehetnél az arcodból, tudom, nehéz lesz. Nem mindenki technosznob, mint te, akad, akit valaminek a konkrét használhatósága érdekel. A technikai csemegével mit kezdjek?

Téma: erős VGA kártya...
Hsz.: mi a f*sznak ez, nincs játék ami használja, nincs proci ami ''kihajcsa''...

Téma: erős proci (ami mégiscsak kihajtja az előbbi VGA-t)...
Hsz.: kinek ez, minek ez, drága, melegszik...atomerőmű kell hozzá...

Ezek különösen közel állnak a szívemhez, épp most akarok venni X2-t/San Diego-t, 7800gt/7800gtx-el.

Mégis minek képzeled magad, hogy konkrétan leparasztozol?
Tőlem ilyet sose látsz, hogy kihajcsa.

mi a f*sznak ez, nincs játék ami használja, nincs proci ami ''kihajcsa''...

Komolyan, néha az eszem megáll, hogy mennyire ki tudtok akadni azon, ha valaki más véleményen van, mint ti.

[Szerkesztve]

(#23) jpisti válasza zsiga667 (#21) üzenetére

jpisti
(senior tag)

Itt csak egy környezet szennyező nitrogén van (N1) :U

...

(#24) detroitrw válasza jpisti (#23) üzenetére

detroitrw
(őstag)

látom ez a topic is szép lesz ha így folytatódik :) ;) :))

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#25) zsiga667 válasza jpisti (#23) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

LoL. :D
De valamennyire egyetértek vele, nem értem miért jó azért beszólni valakinek mert más véleményen van mint mi?

(#26) Racecam válasza N1 (#22) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''A technikai csemegével mit kezdjek?''

Akkor mi a ráknak kellett ide posztolnod? :F
Én sem megyek pl. a gyúrós topikba elmondani, hogy szerintem ez egy értelmetlen dolog. :U

u.i.: Elnézést az ''erős emberektől'' csak példa volt, mint GY. F.-nél a kóbor kutyák.
Tulajdonképpen szeretem a ''gyúrósokat''! ;]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#27) JagdPanther válasza N1 (#22) üzenetére

JagdPanther
(fanatikus tag)

olvass figyelmesen: általánosságban beszélt, és tudod: akinek nem inge...
amúgy teljesen igaz hogy a fejlődésnek is vannak kezdeti szakaszai amikor nem láthatók még a konkrét hatások, a jövőben viszont igen nagy jelentősége lehet egy találmánynak...
ennnyi erővel: telefon, minek az, hisz van postagalamb meg füstjelzés...

6910p

(#28) jpisti válasza zsiga667 (#25) üzenetére

jpisti
(senior tag)

én meg nem, miért jó leszólni egy hírt ami valami ''még csak kisérleti'' dologról szól?
tipikusan az ilyen emberek nem tudnak örülni semminek.

[Szerkesztve]

...

(#29) Lacix29 válasza Rover623 (#19) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Mi az a luddita? (elnézést tudatlanságomért :B )

Egyébként szerintem sem kell lekezelni a beíró embereket, de amilyen az adjonisten...
Hiszen ő is lekezelően írt erről a találmányról, ami akár forradalmi áttörés is lehet a képalkotásban.

(#30) N1 válasza JagdPanther (#27) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Mindegy, hagyjuk, tudom, hogy aki itt felesleges, az én vagyok.
Árral szemben úszni fárasztó.

(#31) N1 válasza Lacix29 (#29) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Az, hogy lekezelően írok egy találmányról, nem jogosítaná fel egy normális közösségben őt arra, hogy nekemessen.

(#32) N1

N1
(fanatikus tag)

Igazodom a többség véleményéhez:

Wow, micsoda találmány!! 10 év múlva a Star Wars kilencedik részét otthon nézhetem 3d-ben, csúcs lesz, rulez faja ízirájder. :DDD :DDD :C :C :DD

(#33) Rover623 válasza Lacix29 (#29) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Luddita: gépromboló...
Az angoloknál volt egy csávó (Ned Lud), aki elindított az 1700-as évek végén egy mozgalmat, aminek a keretében gajra tették a modern textilipari gépeket (volt hogy komplett gyárat)...

primus inter pares

(#34) jpisti

jpisti
(senior tag)

Ja és ha valaki rongálni merészeli Rovert, azt úgy szétkapom mint N1 a topik elejét :DDD :D ;]

...

(#35) Petya25

Petya25
(őstag)

A 3D SW-re én is kíváncsi leszek. :D
Nem tudom mennyi energiára van szüksége, de a plazma állapotba hozott anyag igen kegyetlen meleg lehet. A TV-ben is vízhűtés lesz előbb-utóbb? :F

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#36) jpisti

jpisti
(senior tag)

OK! N1, ne haragudj. Rover, te se morcolj, légysziiiii!
Béke van!

...

(#37) Racecam válasza N1 (#32) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''10 év múlva a Star Wars kilencedik részét otthon nézhetem 3d-ben, csúcs lesz, rulez faja ízirájder.''

Na most tévedtél egy kurva nagyot, mert Te, nem nézheted. Ezt egy életre elintézted magadnak, azzal a hozzászólással! ;]

u.i.: :D

(#38) sghc_toma válasza LittleG (#14) üzenetére

sghc_toma
(senior tag)
LOGOUT blog

ezen tényleg érdemes lesz elgondolkodni, ha esetleg majd egyszer általánosan használt dolog lesz belőle. csak nem nitrogént termel, hanem nitrogén-oxidokat..

in asm we trust

(#39) faster válasza N1 (#22) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

A technikai csemegével mit kezdjek?

Ha nem érdekel a téma, ne szólj hozzá.

(#40) pisti válasza Rover623 (#19) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Te tényleg mindent kicsit túlreagálsz, na nem akarok flémet ebből, ez csak egy egyéni vélemény/tapasztalat.
De abban igazad van, hogy amit ő beírt arra semmi szükség.
Ez egy nagyon hasznos technológia lehet. Aki nem látja ezt, nos annak kell egy kis idő, hogy észrevegye, de azért nem kell elküldeni az óperenciás tengeren is túlra. :DDD

[Szerkesztve]

(#41) zsiga667 válasza sghc_toma (#38) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Ezt a problémát nagyon egyszerűen megoldhatják pl. azzal, hogy az egész 3DTV-t egy átlátszó, légmentesen zárt műanyag hengerbe rakják, amit tiszta nitrogénnel, vagy akár valamilyen nemesgázzal töltenek meg.

(#42) Racecam válasza faster (#39) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te (fél)Isten, nem ezt montam én is? :U :D

(#43) VladimirR válasza N1 (#32) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ne igazodj
inkabb indokold meg, hogy megis miert latod ertelmetlen faszsagnak a hir targyat
arrol, hogy miert _nem_ az, a tobbiektol mar olvashattunk, most kivancsi lennek a Te velemenyedre is

koszonom

(#44) pisti válasza zsiga667 (#41) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

A hengert meg bevonják tükröződésgátló réteggel és észre sem veszed, hogy ottvan. :)

[Szerkesztve]

(#45) éN79

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mintha csak az X2-esek klubjában lennék ... (mi van ma?) :F

Erről a találmányról jut eszembe, hogy pár hónapja meg olyan szintén japán megoldást láttam, amikor egy ''lap'' által láthatóvá tették azt, ami az egyén mögött volt.
Hiába, a japánok nem csak SUBARU-t tudnak készíteni. :C

(#46) pisti válasza N1 (#30) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Ez jóóó hasonlat.
Nem fejtem ki, hogy miért mert erősen sértő lenne. :_)

(#47) sghc_toma válasza zsiga667 (#41) üzenetére

sghc_toma
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, erre én is gondoltam már. csak ha enélkül is meg tudják oldani, az sokkal elegánsabb (pl. könnyebben cipelhető, nincs tükröződés, stb...)
ja, még vmi eszembe jutott: ugye itt most lézerrel csinálnak plazmát. de a plazma színe függ attól, hogy milyen anyagból van.. szóval a színes 3D-s kijelzőt megoldani tuti nem lesz egyszerű..

in asm we trust

(#48) Rover623 válasza éN79 (#45) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az van ma, hogy ma (is) eldurrant az agyam: minek járnak a PH!-ra állandóan ellenkező, gyalázkodó, minden újdonságot lefikázó emberek...nem értem...:U
Én nem járok olyan helyekre, ahol engem nem érdeklő dolgokat művelnek...leszólni meg pláne nem szoktam olyan témát, ami nem érdekel...

primus inter pares

(#49) Lacix29 válasza sghc_toma (#47) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Csak azt nem tudom, hogy fekete színt hogyan állítanak majd elő. :D
Mert ugye ami szemből látszik az hátul lehet hogy árnyékban van, az a fránya plazma meg mindenfelé világít. (na ezt lesz nehéz megoldani)

(#50) dabadab válasza Petya25 (#35) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''Nem tudom mennyi energiára van szüksége, de a plazma állapotba hozott anyag igen kegyetlen meleg lehet.''

Nem az. A neoncsoben is plazma van (neon viszont nincs :) ), meg a plazma TV-ben is, megsem egetnek lyukat a fold kozeppontjaig :) A plazma allapot csak annyit jelent, hogy szabad elektronok rohangalnak a gazban (illetve vmi ilyesmit, de biztos jar majd erre vmi fizikus lelkuletu, aki megmondja a tutit).

Falsus in uno, falsus in omnibus.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.