No, ez egy zsír ötlet. 
Aki hülye, haljon meg!

No, ez egy zsír ötlet. 
Aki hülye, haljon meg!
az, de megint a lényeg hiányzik 
a várható ár... tetszik nagyon, de ha sokkal drágább lesz mint egy sima kártya, akkor nem éri meg... főleg h több eszközben több kártyáét használ az ember, nem egyet mert az egyszerre csak egys cuccban lehet 
igaz h ha át akarom rakni a k750-ből mondjuk egy pana digitgépbe, akkor nagyon jó...
kérdés az ár. Aki tud tájékoztató jelegű árat az szóljon plz 
thx
se a muti foglalat remek ötlet. már csak egy usb porttal kellene megfejelni és tökéletes lenne
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Kiváncsivá tettek, hogy vajon ilyen átalakító működne-e más micro sd kártyával is?
Gondolom igen, mivel szabványos a kártya és szabványos SD-nek is látszik. Maximum letiltani lehet az átalakítóban más kártya haználatát.
De ha ez igaz, akkor más miért nem dobott még piacra ilyen átalakítót, akár magában?
Részemről baraomira utálom, hogy minden cucchoz másik kártya kell, igaz néha megértem az okát, hogy például egy telefonba nem fér a nagyobb méretű és fogyasztású kártya. Marhajó lenne néhány kártyával és pár átalakítóval ellenni.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Most akkor ez végül is egy szabvány szerinti kártya és van hozzá 2 adapter. Most akkor a memóriakártya maga mitől is 3 szabványú?
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

A hírben ez szerepel: ''A Kingmax Multi-function microSD lényegében nem más, mint egy kétfajta adapterrel felruházott microSD memóriakártya''
Tehát, mi a gond ezzel? 
Aki hülye, haljon meg!
Amit most így hírtelen el tudok képzelni:
Barátunknak van egy uSD-t használó mobilja ami nem olyan részletgazdag képet csinál (nokia 3250, Moto e398, Samsung d600), egy MS-D kártyát használó fényképezőgépe, meg egy notija ami pl csak SD kártyát olvas.
Emberünk vesz pl egy 1Gb-s változatot. Meglátja amit egy gonosz terrorista éppen csirkét lop, hogy beoltsa vírussal. Lefényképezni, berakja a telefonjába a kártyát, és MMS-ben továbbítja a szerveknek. Hazamegy, feltölti a gépére, és felrakja internetre.
De jó dolog.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

még az USBvel kompatibilitást kellett volna megcsinálni és már meg is venném 
up!

''Több szabvánnyal is kompatibilis memóriakártya szállítását jelentette be a Kingmax. A Multi-function microSD névvel illetett kártya a főként digitális fényképezőgépekben és PDA-kban használt Secure Digital, a mobiltelefonoknál alkalmazott microSD és a zömében a Sony különböző memóriakártyás eszközeihez szükséges Memory Stick formátumokkal kompatibilis''
Csak a marketingduma zavar. Ennek alapján minden memóriakártya multifunkciós, csak adapter kérdése...
Nekem is a lényeg hiányzik, az pedig a sebesség. 
@efi99,
Részben igazad van, de csak azokra vonatkozna ez a kijelentés, amelyek belemennek az említett adapterekbe, amiket természetesen adnak is hozájuk. Tudsz még ilyet? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Én nagyon szeretem a Kingmaxot. Volt tőlük Hardcore ramom, most egy 150x-es SD-t nyomok, és atomgyors.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Te nem tudod, mi az a marketingduma. Ez maximum kereken van megfogalmazva. Mindemelett nincsen benne semmi mellébeszélés, és nem akarnak hátbaszúrni vele. Nem tudom, mi kivetnivalót találtál benne.
Egyébként jó ötlet, díjazandó. Tényleg egy USB kulcs adapter kellene hozzá.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Mondjuk a multifunkciós jelző tényleg sánta picit. Inkább multiformat. Hisz' minden memóriakártyának egy konkrét funkciója van, az adattárolás... 
Biztosan mérlegelték az USB kulcs lehetőségét, de talán arra a következtetésre gondoltak, hogy a dupla felárat már kevesen fizetnék meg, akiknek meg fontos, azok úgyis megveszik hozzá külön.

Ez egy microSD kártya, ami minden adapterbe belemegy, ami fogad microSD-t, függetlenül attól, hogy mellécsomagolják azt az adaptert v. nem. Én nem tudom, hogy ez mitől olyan nagy világszenzáció, hogy kapsz egy microSD kártyát, meg 2 adaptert.
Kismillió adapter létezik, külön is megvehető. Ha pl. egy xD kártya mellé csomagolnak egy ilyet: [link]
akkor az multifunkciós lesz és egyben valami szenzációsan új?
Rajtad kívül eleddig senki nem nevezte a hírben szereplő terméket szenzációs újításnak. Nekünk tetszik, hogy mellécsomagolják az adaptereket, neked nem. Mi következik ebből? Ezt a terméket nem neked találták ki. Ettől még nem lenne muszáj itt ellene ágálnod, másnak jobban bejöhet ebben a formában.
engem a sebesség annyira nem érdekel, videokamerában nem fogom használni, a többibe meg szvsz mind1... mp3 menjen róla, azt meg kibírom ha 5-10mp-cel tovább tart az mp3 felmásolása ...de akkor is ha 1 perccel tovább tart (nagyon nagy felbontású fényképezőkbe meg szvsz illik saját mem.karit pakolni, mert ha nagy a felbontás, akkor illik a képminőséget is nagyra venni, akkor meg kell a hely... szal sebesség szvsz mind1
)
[Szerkesztve]

Majd ha megakarod tölteni 2GB-nyi mp3-mal, megváltozik a véleményed. Nem 5-10mp lesz, hanem fél órák.
a sebessáéggel nem lesz gond mivel ms pro kompatibilis ott pedig ki van kötve a minimum sebesség amit a kártyűának tudni kell, az pedig több mint egy átlag sd sebessége
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Nagy királyság ez a cucc. Ha lenne egy CF adapterem, akkor megcsinálhatnám a világ első Matrjoska memóriakártyáját. miniSD->SD adapter->MS átalakító->CF átalakító. Mekkora király lennék...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/