Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Translator

Translator
(tag)

Ez a billentyűzet... Szóval szép dolog az a bazinagy enter, de az elrendezés valahogy az összes előnyét elveszi... :(

Ehhez a házhoz meg adnak előre szerelt vízhűtést is, jól látom? Így viszont ígéretesebb konstrukciónak tűnik...

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#2) Shkiz0 válasza Translator (#1) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg ígéretesen drágának ;)

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#3) Löaci

Löaci
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Az új Xaser kicsit CM stacker 830 feeling nekem. :O

Szvsz attól sem kell félni, hogy valami jó vizet tesznek bele gyárilag!

[Szerkesztve]

(#4) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez a billentyűzet... (hányós smiley...)

Az ok, hogy a sopranohoz kell vmi beviteli eszköz, ami stilusban illik a házhoz, meg hogy kicsit revoltec másolás, de az elrendezés... fujj fujj fujj..

A ház szép, meg jó, meg okos, meg majd drága is lesz, úgy mint a többi Thermaltake.

sálálé

(#5) TheDragon007 válasza Ndruu (#4) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

tudod a minőséget néha meg kell fizetni... :W

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#6) Ndruu válasza TheDragon007 (#5) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

meg persze... ez mindenhol igy van...

de csak úgy mondom, hogy van egy olyan thermaltake ház (meg azt hiszem gigabyte is...), amik felépitésre teljesen ugyanazok, mint a casetek bizonyos házai... (direkt nem mondok pontos tipust)

csak mig a Thermaltake 20-30-40ezer forint, a Gigabyte 25-35ezer, addig a Casetek 10ezerért beszerezhető... Belső felépitésre teljesen azonosak, csak az előlapjuk különbözik (nem midi tornyokról van szó, hanem full tornyokról)

de persze ettől még igaz az, hogy a minőségnek ára van...

sálálé

(#7) lepence

lepence
(kvázi-tag)

Nekem túl csicsásak........maradok az első Stackernél.

(#8) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Egész mutatósak az új házak...gondolom az árcédula is mutatós lesz:B

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#9) Simi2000

Simi2000
(tag)

Nekem mindig is bejöttek a Thermaltake cuccok.

És igen a házaik 30e Ft körül kezdődnek, de ne felejtsük el hogy ezekben általában van jópár ventillátor is. Néha 5 db-ot is beletesznek. Ezért annyi amennyi....sztem

:))

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#10) he7edik. válasza lepence (#7) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Naon helyes CM mindenek felett :D

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#11) kayman

kayman
(senior tag)

Lehet hogy túl tömörek a billentyük, de minden megszokható.
Az elején persze kicsit idegesitő. De az alu keret nekem nagyon bejön... ;)

HyperTransport az ÚR!

(#12) he7edik.

he7edik.
(őstag)

A billek nem rosszak...
van egy kis notibillentyűzet feeling, fém keretbe zárva hatásuk

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#13) SteeWe

SteeWe
(fanatikus tag)

Nekem a billek tetszenek :)

[Szerkesztve]

(#14) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

nagyon szép ez a szálcsiszolt keret :)

miből áll az ollómechanika ?

(#15) Muton válasza lorcsi (#14) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

az arra jó, h ha nem merőlegesen nyomod a billt, akkor is könnyen megy.
[link]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#16) lorcsi válasza Muton (#15) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

THX!

(#17) EQMontoya

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szépek a billek, jók a házak is, bár az előttem szólóknak annyit hozzátennék, hogy az armor nem a 30.000ft-os kategória... :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#18) Kosh Naranek

Kosh Naranek
(tag)

Az első és egyben az utolsó TT ház, ami nekem design szempontjából bejött a Xaser III széria volt (V1000A, V1000+). Ami utána jött az mind a vásári bucsus kategóriába tartozott. Tudom, hogy az európai és a keleti ember ízlés világa különbözik...de azért nem kellen túlzásokba esniük.

(#19) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az alu bill-ről rögtön ez jutott eszembe [link], de nincs sok hasonlóság

házból viszont imádtam az Armorom :B

True Success is Blonde

(#20) szasza_xp válasza Kosh Naranek (#18) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Én is a Xaser III.-t szeretem, mert az még kinéz valahogy, mondjuk ha élőben is ezt hozza, akkor tuti, hogy veszek egyett, meg vizet hozzá :D

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#21) venember83 válasza TheDragon007 (#5) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Thermaltake sosem elsosorban a minosegrol szolt, nezd csak meg a coolereiket, vagy hazaikat, melyekkel osszeszereles alatt ossze-visszavagod a kezed, ventik tobbszorosen tulteljesitik a rajuk irt zajszintet, stb stb. Szoval van amihez kepest minoseginek tunhetnek a Tt termekek, de Tt-arban sokkal jobbakat kapni ;)

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#22) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem jó kis bill. lenne... Ha lenne magyar is meg világítás benne :)

BANZAII

(#23) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálam mindig vízszintes hely probléma van, miért nem sík és vízszintes a házak teteje?

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#24) beteg

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

nekem tt armorom van és imádom! nem igaz, hogy sorjás, hogy vág és az sem, hogy a gyári ventrik hangosak! és a tt vízhűtések absz pattentok bele, tök jó elfér alul a pumpa, tartáj, stb. pedig nem kevés cumó van nekem bele pakolva. a vinyó helyek is nagoyn bejönnek és egyáltalán minden pont ott van, pont akkora, hogy kell. IT-s életem legjobb döntése volt megvenni ezt a házat! Átjáró házat, mert a lapoknak megmelegedni sincs idejük benne, még a p5w64 et sem szeretem annyira, mint a házat. A többiről meg ne is beszéljünk. az x-fi fatality sem olcsó, de a ház nyomába sem ér, egy xar, a vga-k, procik meg..
De a ház mindig ott van, stabilan!
Szegény, le lesz cserélve az új armora, még ha az 50k is lesz.
a billenytűjüket viszont én is "hányós szmájli" :)

(#25) Tibiajax válasza beteg (#24) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D
A Tudás&Tapasztalat szólt hozzátok.. :) :R

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#26) beteg válasza Tibiajax (#25) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

:D jóvanna, beteg vagyok, buta vagyok, de akkor is

(#27) dkekesi

dkekesi
(kvázi-tag)

Az utolsó képen azt írja: "Beyond the pass..." :)) Ez annyit tesz: a hágón túl. Legalább a posztert megnézhették volna, mielőtt kimegy.

(#28) Dassler

Dassler
(őstag)

"Érdekes" kalviatúrák, a billentűzetemet aszem iylenre se cserélem le. Ezek a házak meg nekem túl színesek. Amúgy egyetlen TT cuccom a házam egy Soprano RS 100, nem volt 30, és sztem elég jó, bár 1-2 dolgot én másképp oldottam volna meg - értsd, láttam már jobb megoldást is ugyanarra a problémára - de abszolúte használható.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.