Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) csudri

csudri
(őstag)

Szóval nem csak a gép, de a WindowsXP is SW-Edition? Hmm, meg kellene szerezni valahogy. :D

Vortex World Domination

(#2) muad_dib

muad_dib
(kvázi-tag)

Besssszzzráás!
Mindig éreztem valahol h az Alienware nem teljesen normális. Most mé kell ez?? hogy fájjon a jónép szíve? akarok dartvéderes pécét!!!!! Bár igaziból jobb szeretem magam moddolni a masinámat, de ez azé mégiscsak na! :R

Hogyan nősül a hálózati játék fanatikus? - Holtomiglan holtodiglan...

(#3) sequator

sequator
(senior tag)

asszem vennem kell lottót:(, egy ilyen gép kell nekem:R

Sautia

sequator

(#4) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

''azok számára, akik vigyázzba vágják magukat John Williams Birodalmi indulójának hallatán''

:D:C:D:D:C:D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#5) anulu válasza muad_dib (#2) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

elfogadnád, mi? :DDD

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#6) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Az biztos én mint nagy Star Wars rajongó el tudnák képzelni egy ilyen AMD-s gépet a notim mellett!:R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#7) fanatic

fanatic
(fanatikus tag)

Csodálom, hogy eddig csak ők lovagolták meg ezt a hullámot! ;)

Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D

(#8) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Most 6 vagy 9 részes összesen a Star Wars? Mintha 3 trilógiáról hallottam volna.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#9) zsoltee10 válasza Jim Tonic (#8) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

3 trilógia, amiből 2 van/lesz megfilmesítve.

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#10) anulu válasza Jim Tonic (#8) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

2x3 rész. az EP 7-8-9 csak könyvben jelent meg (A Birodalom örökösei, Sötét erők ébredése, Az utolsó parancs (mind3 írója Timothy Zahn :R))

hírek keringenek, hogy megcsinálják a 3. trilógiát is. bár úgy lenne!

(#11) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ide a bökőt, tudtam hogy alienware. Lesz vagy jó drága :(

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#12) sequator válasza anulu (#10) üzenetére

sequator
(senior tag)

mintha anno George Lucas azt mondta volna, hogy soha sem csinálja meg a 7-8-9-et:(

Sautia

sequator

(#13) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

naná hogy a halálcsillagos kellene... :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#14) AMD Power válasza sequator (#12) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pedig jó lenne ha megcsinálnák mind a 9 részet!:DD

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#15) DaSilva

DaSilva
(senior tag)

nevetséges vaze

huss, fohászom száll feléd

(#16) pilóta válasza sequator (#12) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Majd megcsinálja, ne félj. Túl sok lóvé van ebben, hogy kihagyja. Vagy ha nem ő, akkor valaki más, aki megveszi a jogokat...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#17) Digital

Digital
(PH! addikt)

Bakter... ez őrület....

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#18) misu

misu
(senior tag)

Hy!

ez azért tényleg röhely!

Alig várom már a SW opera változatát, a pólókat, kis bábukat, társasjátékot, autóillatosítókat....mindent ami a témába vág!:DDD

Mindíg mindenből kicsavarni az utolsó cseppet?

Remélem lesz búcsúkoncert is, ahol a szereplők ''még eccer útójjjára'' összeálnak!
:R
Borzalom!

szerintem!

Bye!

Bűn az élet.

(#19) Ploszi

Ploszi
(senior tag)

nekem már csak 1 kérdésem lenne: sulinetben nem lesz?? :P

ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!

(#20) Digital

Digital
(PH! addikt)

Szerintem nem kell fikázni a cuccot! Igenis megérdemli egy ilyen kaliberű film ezt a kis ''emlékművet''!
(nem vagyok SW fan):DDD

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#21) Jim Tonic válasza anulu (#10) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Jó, én is így tudtam. Csak a cikkben elakadtam kissé. Thx.
Amúgy George Lucas anno azt mondta, ha lesz rá ereje, akkor megcsinálja a maradék 3 részt is. De nem biztos, hogy lesz annyi ereje. Biztosan nincs vele az erő. :)

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#22) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Kicsit giccs, aki akarta, eddig is átalakíthatta a házát/winjét, amire akarta. Ez meg elég horror összegbe fog fájni

SW 7-9 is jó lenne vásznon...

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#23) csudri válasza Jim Tonic (#21) üzenetére

csudri
(őstag)

Majdcsak elragadja a sötétoldal (gy.k. a pénz) és megcsinálja egyszer! :D

Vortex World Domination

(#24) tonyo2 válasza Jim Tonic (#21) üzenetére

tonyo2
(fanatikus tag)

Elvégre is komoly fizikai munkát végez napi 16 órában, nem biztos hogy lesz még ereje emellett filmet forgatni ami pár száz milliós bevételt hoz :DD

A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.

(#25) sbazsi válasza Jim Tonic (#21) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

''ha lesz ereje, akkor megcsinálja''.

Már látom is a reklámszlogent: Az erő velünk van! Megcsináltuk!

:D

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#26) Alec válasza anulu (#10) üzenetére

Alec
(kvázi-tag)

az nem a 7-8-9

(#27) cor válasza Alec (#26) üzenetére

cor
(őstag)

hallgatolagosan az:)
télleg nem ártana a lotto5:D

milyen tipusok lesznek?csak ez a kétféle?:)

[Szerkesztve]

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#28) [lAyCsI]

[lAyCsI]
(őstag)

És milyen mintájú lesz a Jó (gép)oldala?

-= No way back from Here =-

(#29) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

én 4lábú lépegetőt formázó házat akarok

francba. nem találtam Stormtrooper-es smiley-t mert azt akartam ide dúdolni, hogyaszongya:

Tő tő tő tőő tő-tő tőő tő-tő,
tő tő tő tőő tő-tő, tő tő-tő

[Szerkesztve]

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#30) Solad

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

Kell!

Most!:DD:DD

Anulu: Ezt aze Csepinek is latni a kell nem gondolod? :D

Példaképem Gregory House

(#31) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Szep nagyon, ide vele , termesztesen a sotet oldal verziot kerem szepen :D
Lehetne jobb kep is rola, szembol mondjuk, ez eleg kirakat kepnek tunik :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#32) Husky

Husky
(fanatikus tag)

Ez csak akkor nyújt teljes élvezetet, ha a leghangosabb cooler Vader-légzéshangot produkál benne.

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

(#33) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Wazzee de nagyon kéne egy ilyen Halálcsillagos darab! :D Gyermekkoromban (több mint 20 éve) rohamosztgos akartam lenni. Már vettem is lottót. :P

Mondjuk érdekelne, hogy egész pontosan milyen vas van a gépben :U

[Szerkesztve]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#34) badbrother

badbrother
(fanatikus tag)

Nekem nem StarWars-os kell, hanem Gyürükurás. Szauron figyeljen az elején, meg a sötét torony...

Nagyon off:
A múltkor láttam szauron sisakját egy kirakatban, limitált darab csak 3000-ret gyártottak belööle a felirat szerint. àr nem volt :))

(#35) Divi válasza badbrother (#34) üzenetére

Divi
(fanatikus tag)

Biztos bedöglött a fröccsöntő gép :P

lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá

(#36) badbrother válasza Divi (#35) üzenetére

badbrother
(fanatikus tag)

hehe...
Nem, ez fémbööl volt, királyul nézett ki, meg lehetett venné még majd mindenkinek a fegyverzetét. Gimli fejszéjét, Aragorn kardját--már összekovácsolva-- stb...

(#37) Yaye válasza anulu (#10) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Az SW sztoriját Lukács papa találta ki, nem? 6 sikeres rész után szvsz aligha csinálná az utolsó hármat saját kútfő helyett valami idegen ponyvaregényből. :)

Különben a tuti tényleg az volna ha valami pumpás hűtő vader-szuszogna benne. :D

[Szerkesztve]

(#38) Yaye

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Vááááááá, nincsenek véletlenek, ebben a pillanatban bukkantam csak rá, itt a Vader-szuszogó! : Bővebben: link :C

[Szerkesztve]

(#39) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Argh. Halálcsillagos kell nekem is. Ki jön bankot rabolni? :DDD

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#40) AMD Power válasza Wolverine (#39) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hol találkozunk?:) De tényleg azért baromi nevetséges , hogy nincs eg átlag magyarnak pénze egy ilyen hülye gépre.... (Sőt másra se nagyon):(((

(#41) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Engem a ház nem annyira izgat, mivel az is megunható.
De a kiegészítések: háttérképek, hangok, effektek, témák. Ahhhh, remélem, beszerezhető lesz majd a neten valahonnan.
Vagy tud valaki egy helyet, ahonnan hasonló letölthető?

(#42) anaqer válasza AMD Power (#40) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

De tényleg azért baromi nevetséges , hogy nincs eg átlag magyarnak pénze egy ilyen hülye gépre....

Én meg azt furcsállom, hogy egyeseknek ez a legnagyobb gondja... :U

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#43) Jim Tonic válasza anaqer (#42) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Na hallod, amig mama reggel megcsinálja suli előtt a szendvicset, mi más gondja lenne. :U

(#44) marcee

marcee
(PH! addikt)

Érdekes nekem erről a képrő először a támadó ''Alien'' jutott eszembe, ahogy tátja ki a száját. Kíváncsi vagyok direkt van-e. (nem hiszem, mert ugye az alienware-nek más az image)
Azt hittem már a gép belsejéről nem is lesz szó, pedig a dizájn ellenére az AW gépeknél mindig a belbecs tetszik a legjobban.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#45) V.ki

V.ki
(senior tag)

bexarás:DDD:Y
megkellvennnem:C

(#46) AMD Power válasza Jim Tonic (#43) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Igen.. látom te ilyen vicces gyerek vagy. A családi állapotom pont ilyen jó mostanába , tavaly nyáron az apámat ma az ö apját temettem. Anyámról meg egy szót se Fing Tonic.:((

[Szerkesztve]

(#47) Jim Tonic válasza AMD Power (#46) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kicsit túlzásba estél. Anaqer-rel beszélgettem az ''egyesekről'', szó sem volt rólad.

[Szerkesztve]

(#48) AMD Power válasza Jim Tonic (#47) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Bocsánat de nagyon rossz állapotba vagyok.... Elnézést. Ez a kurva Xanax... mind1. Elnézést mindenkitől!!:O

[Szerkesztve]

(#49) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szánom azokat,akik egy ilyen gépre kifizetnek több millió forintot.

(#50) Jim Tonic válasza _Volkovy_ (#49) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

De hol van az leírva, hogy több millió egy ilyen? Bamba vagyo? (Nem kizárt.)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.