Szóval nem csak a gép, de a WindowsXP is SW-Edition? Hmm, meg kellene szerezni valahogy. 
Vortex World Domination

Szóval nem csak a gép, de a WindowsXP is SW-Edition? Hmm, meg kellene szerezni valahogy. 
Vortex World Domination

Besssszzzráás!
Mindig éreztem valahol h az Alienware nem teljesen normális. Most mé kell ez?? hogy fájjon a jónép szíve? akarok dartvéderes pécét!!!!! Bár igaziból jobb szeretem magam moddolni a masinámat, de ez azé mégiscsak na! 
Hogyan nősül a hálózati játék fanatikus? - Holtomiglan holtodiglan...

asszem vennem kell lottót
, egy ilyen gép kell nekem
Sautia
sequator

''azok számára, akik vigyázzba vágják magukat John Williams Birodalmi indulójának hallatán''

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

elfogadnád, mi? 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Az biztos én mint nagy Star Wars rajongó el tudnák képzelni egy ilyen AMD-s gépet a notim mellett!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Csodálom, hogy eddig csak ők lovagolták meg ezt a hullámot! 
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D

Most 6 vagy 9 részes összesen a Star Wars? Mintha 3 trilógiáról hallottam volna.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

3 trilógia, amiből 2 van/lesz megfilmesítve.
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

2x3 rész. az EP 7-8-9 csak könyvben jelent meg (A Birodalom örökösei, Sötét erők ébredése, Az utolsó parancs (mind3 írója Timothy Zahn
))
hírek keringenek, hogy megcsinálják a 3. trilógiát is. bár úgy lenne!
Ide a bökőt, tudtam hogy alienware. Lesz vagy jó drága 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

mintha anno George Lucas azt mondta volna, hogy soha sem csinálja meg a 7-8-9-et
Sautia
sequator

naná hogy a halálcsillagos kellene... 
Aki él és nem boldog, az téved!

Pedig jó lenne ha megcsinálnák mind a 9 részet!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

nevetséges vaze
huss, fohászom száll feléd

Majd megcsinálja, ne félj. Túl sok lóvé van ebben, hogy kihagyja. Vagy ha nem ő, akkor valaki más, aki megveszi a jogokat...
Aki él és nem boldog, az téved!

Bakter... ez őrület....
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

Hy!
ez azért tényleg röhely!
Alig várom már a SW opera változatát, a pólókat, kis bábukat, társasjátékot, autóillatosítókat....mindent ami a témába vág!
Mindíg mindenből kicsavarni az utolsó cseppet?
Remélem lesz búcsúkoncert is, ahol a szereplők ''még eccer útójjjára'' összeálnak!
Borzalom!
szerintem!
Bye!
Bűn az élet.

nekem már csak 1 kérdésem lenne: sulinetben nem lesz?? 
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!

Szerintem nem kell fikázni a cuccot! Igenis megérdemli egy ilyen kaliberű film ezt a kis ''emlékművet''!
(nem vagyok SW fan)
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

Jó, én is így tudtam. Csak a cikkben elakadtam kissé. Thx.
Amúgy George Lucas anno azt mondta, ha lesz rá ereje, akkor megcsinálja a maradék 3 részt is. De nem biztos, hogy lesz annyi ereje. Biztosan nincs vele az erő. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Kicsit giccs, aki akarta, eddig is átalakíthatta a házát/winjét, amire akarta. Ez meg elég horror összegbe fog fájni
SW 7-9 is jó lenne vásznon...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Majdcsak elragadja a sötétoldal (gy.k. a pénz) és megcsinálja egyszer! 
Vortex World Domination

Elvégre is komoly fizikai munkát végez napi 16 órában, nem biztos hogy lesz még ereje emellett filmet forgatni ami pár száz milliós bevételt hoz 
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.

''ha lesz ereje, akkor megcsinálja''.
Már látom is a reklámszlogent: Az erő velünk van! Megcsináltuk!
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

az nem a 7-8-9

hallgatolagosan az
télleg nem ártana a lotto5
milyen tipusok lesznek?csak ez a kétféle?
[Szerkesztve]
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

És milyen mintájú lesz a Jó (gép)oldala?
-= No way back from Here =-

én 4lábú lépegetőt formázó házat akarok
francba. nem találtam Stormtrooper-es smiley-t mert azt akartam ide dúdolni, hogyaszongya:
Tő tő tő tőő tő-tő tőő tő-tő,
tő tő tő tőő tő-tő, tő tő-tő
[Szerkesztve]
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Kell!
Most!

Anulu: Ezt aze Csepinek is latni a kell nem gondolod? 
Példaképem Gregory House

Szep nagyon, ide vele , termesztesen a sotet oldal verziot kerem szepen 
Lehetne jobb kep is rola, szembol mondjuk, ez eleg kirakat kepnek tunik 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Ez csak akkor nyújt teljes élvezetet, ha a leghangosabb cooler Vader-légzéshangot produkál benne.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

Wazzee de nagyon kéne egy ilyen Halálcsillagos darab!
Gyermekkoromban (több mint 20 éve) rohamosztgos akartam lenni. Már vettem is lottót. 
Mondjuk érdekelne, hogy egész pontosan milyen vas van a gépben 
[Szerkesztve]
''Öregember nem gyorsvonat!''

Nekem nem StarWars-os kell, hanem Gyürükurás. Szauron figyeljen az elején, meg a sötét torony...
Nagyon off:
A múltkor láttam szauron sisakját egy kirakatban, limitált darab csak 3000-ret gyártottak belööle a felirat szerint. àr nem volt 

Biztos bedöglött a fröccsöntő gép 
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá

hehe...
Nem, ez fémbööl volt, királyul nézett ki, meg lehetett venné még majd mindenkinek a fegyverzetét. Gimli fejszéjét, Aragorn kardját--már összekovácsolva-- stb...
Az SW sztoriját Lukács papa találta ki, nem? 6 sikeres rész után szvsz aligha csinálná az utolsó hármat saját kútfő helyett valami idegen ponyvaregényből. 
Különben a tuti tényleg az volna ha valami pumpás hűtő vader-szuszogna benne. 
[Szerkesztve]
Vááááááá, nincsenek véletlenek, ebben a pillanatban bukkantam csak rá, itt a Vader-szuszogó! : Bővebben: link 
[Szerkesztve]
Argh. Halálcsillagos kell nekem is. Ki jön bankot rabolni? 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Hol találkozunk?
De tényleg azért baromi nevetséges , hogy nincs eg átlag magyarnak pénze egy ilyen hülye gépre.... (Sőt másra se nagyon)

Engem a ház nem annyira izgat, mivel az is megunható.
De a kiegészítések: háttérképek, hangok, effektek, témák. Ahhhh, remélem, beszerezhető lesz majd a neten valahonnan.
Vagy tud valaki egy helyet, ahonnan hasonló letölthető?

De tényleg azért baromi nevetséges , hogy nincs eg átlag magyarnak pénze egy ilyen hülye gépre....
Én meg azt furcsállom, hogy egyeseknek ez a legnagyobb gondja... 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Na hallod, amig mama reggel megcsinálja suli előtt a szendvicset, mi más gondja lenne. 

Érdekes nekem erről a képrő először a támadó ''Alien'' jutott eszembe, ahogy tátja ki a száját. Kíváncsi vagyok direkt van-e. (nem hiszem, mert ugye az alienware-nek más az image)
Azt hittem már a gép belsejéről nem is lesz szó, pedig a dizájn ellenére az AW gépeknél mindig a belbecs tetszik a legjobban.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Igen.. látom te ilyen vicces gyerek vagy. A családi állapotom pont ilyen jó mostanába , tavaly nyáron az apámat ma az ö apját temettem. Anyámról meg egy szót se Fing Tonic.
[Szerkesztve]

Kicsit túlzásba estél. Anaqer-rel beszélgettem az ''egyesekről'', szó sem volt rólad.
[Szerkesztve]

Bocsánat de nagyon rossz állapotba vagyok.... Elnézést. Ez a kurva Xanax... mind1. Elnézést mindenkitől!!
[Szerkesztve]
Szánom azokat,akik egy ilyen gépre kifizetnek több millió forintot.

De hol van az leírva, hogy több millió egy ilyen? Bamba vagyo? (Nem kizárt.)