Ehhhehe, ha ők nem , majd mi... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
Ehhhehe, ha ők nem , majd mi... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Van némi igazságtartalma annak amit az nvidia és az EVGA állít. Tény, hogy az IC-ket sokkal kisebb órajelre és fesz.-re tervezték. Ergo meg fognak halni ídővel a plusz megterhelés alatt. A kérdés az, hogy mennyi ez az ídő?
Azonkívűl lehet valami hátsó szándék is a cikkben. Nvidia rájött, hogy ez az akár 1200MHz-es DDR2 még sok baj okozhat neki.DDR2 ídőzítések is javulgatnak már. Lassan szeretnék bevezetni a DDR3-mat és így elég nehéz lesz.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
ha megpusztul, az nem gond. ha instabil, az már az 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Valószínűleg nem a memória mudulokat és az user-ek pénztárcáját félti az nvidia, ha nem ahogy írod lassan szeretnének bevezetni új dolgokat
A pokolba vezető út is jó akarattal van kikövezve. 
MCITP: SA\ EA\ VA

hát igen, én azt mondom valamit valamiért 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

én akkor amikor egy e6400-at 2ghz-ről 3-ig vagy tovább húznak akkor nem tom mé lepődnek meg ha az a user akinek a vére is overlockolva van szétgyalázza és elpukkantja de nem izgatja mert LIVE! gari van rája 

azmilyen a LIVE! gari?
élő műsor során cserélik ki nekik a ramot vagymijafasz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#8) venember83
''memóriaproblémákért nem a csúcskategóriás chipset, illetve a köré épülő elektronika, hanem tűréshatárukig hajszolt memóriamodulok a felelősek.'' <-szerintem itt a lenyeg, igy akarja atharitani az nv es az evga a felelosseget, tobbi csak duma, mellebeszeles.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Kész
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

Hát ez jó volt

(#8) venember83: van benne valami... 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."
Jah. az élettartam gar, a RAM életéig tart. Ha megpusztul, már nincs gar, mert nem él.

Ez a kijelentés egy hülyeség. Mit foglalkozik azzal egy alaplapgyártó, hogy hol, és miért döglik be egy RAM. Szerintem inkább burkolt reklám, hogy ezt is tudja az alaplap, és próbálják elterelni a figyelmet az iszonyatosan melegedő NB-ről, és a gagyi tuningról. Egy 965-ös chipset simán alázza a 600-as szériát, mind tuningban, mind hőmérséklettben. (A 965 sokkal hidegebb)
Nem, az élettartam garancia addig tart, amíg a kérdéses terméket gyártják. A termék életciklusára vonatkozik.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Smile volt a végén
Tudom, mit jelent az élettartam gar. Engem nem hat meg a lifetime warranty, úgy is sűrűn cserélgetem a HW elemeket.
élettratam garanciával csak annyi a gond, hogy azt a gyártó vállalja nem az értékesítő cég. ha bedöglik akkor meg eleve úgy állnak hozzá, hogy a user nyírta ki, és ha el is ismerik a hibát, akkor sem cserélik ki mert a garit nem ők vállalták hanem a gyártó...
ők meg kapnak érte új ramot, a user szopja..
szrencsére azért a boltokban is adnak pár év garit..
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
ha halálos akkor miért működnek még? 
most akkor ki nem állít valóst?
True Success is Blonde

egyértelmü ki hazudik
szerinted ha ez teljesen helytállo megállapitás lenne, akor örökélet garanciát vállalnának a gyártok? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
en kinoztam amr jopar intel procit, de meg nem iskerult hazavagnom, pedig am volt egy precottom ami kapott 1.7 v felett, és elolvasztotta a tapcsatit, de utana is ment tokeletesen
(enermax tap), a core2-est meg siman viszi a tap agyonhzva sincs gond eddig, most hogy kicsereltem az atx / 4 pines erintkezoket
bar teny hogy nekem 2.65 tesztnel a corsair moduljaim kicsit meghulyultek pedig csak teszteleskor emeletem oket annyira..
szal azóta nem tudom cl3-ban hajtani oket...bar lehet a lap is kozrejatszik. mert multkor elszallt rajta az összes usb port, reinstall,bios frissites,cmos clear sem segitett..de ahogy leszedtem a bordat az nbrol kifolyt valami feher olajszeru valami a hovezető lapkabol a kondikra ami a borda aljan volt, azt letoroltem azóta jó
[Szerkesztve]
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

állat 

Bad reklám is reklám too ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki nem tudná mi ez
[link] 

Tartós használat esetén döglik a légy ill. a ram.
Nem akut, krónikus. 
Egyébként én is hátsó szándékot feltételezek mint venember83
''Öregember nem gyorsvonat!''

2 éves az 5 év garis 2db 256/400-s ramom... ''véletlen'' meghal 2,5 év múlva, vagy hamarabb, akkor szerintetek mit kapo érte? - hát, hogy ilyen már rég nem gyártanak, és hogy nem tudnak érte mit adni, vagy kicserélik a lehető akkor kapható legkisebbre?

lájtosan tolod.. 
Ez hülyeség, pont 2,4v-2,45v között stabilan használhatóak, megfelelően válogatott ramok, és pont nf680i rendszer alatt..
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

ez az ocz reaper mittud?
a legszebb ram az biztos 
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
és ez mennyire jó a chipek? élettartam mint máködése szempontjából?
atomi szinten fogalmunk sincs,hogy mi mehet végbe..
OMG! A MB Terminátor!
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)