Ezer ilyen hírt láttam már, értelmes terméket még egyáltalán nem (értelmetlent sem)
Most akkor?
A vér nem válik VAZZE!™

Ezer ilyen hírt láttam már, értelmes terméket még egyáltalán nem (értelmetlent sem)
Most akkor?
A vér nem válik VAZZE!™

anno nem pont a samsung dizájnere mutatta be azt a mobiltervet ami csulópánt volt?..nahh arra pl tökéletes lenne 
kis gombelem + vmi mütyür ami -t telefonnak hívunk (ami egyben lehet a kapcsoba építve is + maga a pánt kijelző és kész a remek csuklótelefon 

Nos Omnes Una Manet

KIT, halló KIT ! 

Az Nokia 888 tanulmány volt.
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

Szvsz az OLED-ekig nem is nagyon fogsz.
Ezek a hajlítható LCD-k nagyon félmegoldások.
Mivel háttérmegvilágítás kell, és az LCD kijelzők betekintési szöge úgysem valami fényes, ezért meghajlított LCD kijelző nem igen fog normális képet produkálni. És nem lesz olyan vékony sem, hogy valóban hajlékony legyen...
Aki hülye, haljon meg!
így van. Majd a 0,1-0,2 milis fóliára nyomtatott oled lesz az igazi áttörés, meg amit már eleve egy adott készülék felületére ''festenek''.
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Na ez remek, igy lehet csinalni kamu trinitron monitort (regifajtat). Extrem esetben gombfeluletre is megcsnaljak, es jonnek az oldschool monitorokra emlekezteto TFT
Nem tudom miert aldoznak erre penzt, miertnem inkabb az oledre gyurnak. Abban tenyleg van fantazia.
Milyen poen lenne mar, a busz oldalara felragasztott folian futo reklam
(mondjuk utalom a reklamokat, de az oled miatt csorgatnam a nyalamat)
Mac Pro 2*Xeon Quad Core 2.8GHz 8GB + MacBook Pro 15.4" C2D 2.66GHz 4GB

Én pont ettől félek... Jönnek majd az animgif-es chipseszacskók, az e-papír alapú újságot olvasva meg percenként a képembe vágódik majd egy tamponreklám...
Romanes eunt domus!

Azért annyira olcsó szvsz jó darabig nem lesz.
Ha meg igen, akkor legfeljebb felteszel egy spam/ad filtert a csipszeszacsira. 
Aki hülye, haljon meg!

Szerintem akkor már nemigen lesz hagyományos nyomtatható újság. Persze aztán ki tudja, 10-20 év és ezekből is lesz párszáz forintos monokróm fajta, amit aztán mindenhova... csak a női bugyik ne röhögjenek a képembe, addig nincs bajom ezzel 
A vér nem válik VAZZE!™
Lehet bennem van a hiba de engem a női bugyik nem zavarnának 
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

nem vagyok képben, ezért kérdezem, hogy az oled kék színe kinőtte-e már a cca kétezer munkaórás élettartamát?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Legutóbb azt hallottam kisérletek folynak olyan kék fényt kibocsátó vegyületekkel, amelyek már 20-30e órát is bírnak. [link]
Csak az a kérdés, hogy mikor kerülnek át ezek az anyagok kisérleti fázisból a gyártásba.
Aki hülye, haljon meg!

Te is először a 16Mb-os, majd a 32 mb-os, 64-es, stb videókarikat vetted meg, ugyanígy a 485-os, P1, P2, P3, stb procikkal, miért ne járhatnánk végig a megjelenítők iskoláját is? Mennyivel egyszerűbb lenne úgy megvenni egy bivaly gépet, hogy kihagyom az addigi lépcsőket? Had nyúzzák le rólunk ezt a bőrt is! 
De az biztos, hogy a hálószobám mennyezet ilyen oled-kijelzővel lesz kifestve, vagy a függönyöm lesz ebből, nesze Neked széles vászon! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...