Érdekes ez a 185-ös hogy 2600-on megy mert a 4800+ az csak 2400-on. Lehet kiadnak egy 5000+ -t
Nekem mint laikusnak linkelne valaki egy olyan alaplapról képet amibe 8 procit lehet rakni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
t-shirt
(PH! kedvence)

-FreaK-
(őstag)
Igen lesz 5000+ de az már AM2-es foglalattal és az FX62-vel(2,8GHz) együtt mutatják be az új foglalattal együtt.
Mi a külömbség az azonos órajelű FX-ek és opteronok között? Jah és a san diego magos A64-ek között ugye
Úgy tudom mindegyikben 1mb L2 cache van de biztos vannak külömbségek.

csudri
(őstag)
Szerintem ott a 8 proci nem egy deszkán van! De ha jön valami okosabb ember, akkor úgyis megmondja a frankót.
Vortex World Domination

t-shirt
(PH! kedvence)
A 939-es opteron procikban ugyanaz a mag van mint az A64/X2-es procikban.
Az FX-ek is ugyan azokkal a magokkal készülnek, csak azokban felfelé is lehet szorzót állítani.

anulu
(PH! nagyúr)
igen 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

anulu
(PH! nagyúr)
[link]
nem 1 lapos megoldás, de amit látsz alúlról a második képen, az egy kiegészítő NYÁK. az alján spéci csatolókkal, amin keresztül bizonyos 4magos Tyan Opteron lapokkal össze lehet kötni, akár Hot-Swap-ben is.
amúgy a 2x4 CPU között HyperTransport buszon közlekedik a zadat.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Lev Andropov
(senior tag)
asztanemjóját mindjárt leesek a székről!

Ez brutális! ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=38442

L3zl13
(PH! nagyúr)
Pont ezt kerestem...
De van ám ilyen megoldás is:
[link]
Aki hülye, haljon meg!

t-shirt
(PH! kedvence)
Köszi. Ez igen, valami ilyesmit akartam látni 
Egy jófajta kétfoglalatos lapban el tudnék képzelni két ilyen 285-ös procikát. Természetesen PCI-X és RAID 5 SCSI vinyók társaságában. Jó kis WS-t lehetne összeütni. 
Más kérdés, hogy mennyire tudnám kihasználni.
Egyelőre 2 db szimultán enkóder futtatására alkalmas segédprogit ismerek, meg kellene csináltatni a 3 vagy 4 futtatását megoldó változatot is.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

anulu
(PH! nagyúr)
aranyos
főleg a vázlat rakz tetszik, amin a ventik is rajta vannak. passzív borda, átfújók, és csókolom 
Azta betyár! Milyen ára lehet egy ilyen 8 processzoros WS-nek? 
extra

L3zl13
(PH! nagyúr)
Mondjuk rackekben általában ilyesmi módon van megoldva a proc hűtés.
Aki hülye, haljon meg!

macilaci78
(PH! addikt)
Meg a lakás-fűtés is...
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

-FreaK-
(őstag)
Köszi
Tehát akkor az egyetlen külömbség az h nincs az FX-ekben szorzólock felfelé? Árban jelent ez valamit?
[Szerkesztve]

t-shirt
(PH! kedvence)
Az FX-ek drágák. Pontos árat hirtelen nem tudok mondani de az aktuális csúcs FX-re tippelnék egy 200K-t. Ezekből nem is ad el olyan sokat az AMD, kicsit olyanok az FX-ek mint az intel-nél az EE procik.

AMD!4ever
(őstag)
Az Fx procik státuszszimbolumok,igy kerülnek annyiba amennyibe kerülnek.Az Fx60 perpill áfástul kb 3kilo.
a szorzolockon kivül más lényeges különbség nincs.
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában