jópofa nagyon
a desing és az alu (no meg a csatik) miatt horror ára lesz 
True Success is Blonde
jópofa nagyon
a desing és az alu (no meg a csatik) miatt horror ára lesz 
True Success is Blonde
végre lesz hova száműzni az egyik barracudámat.
csak a csúnya kék ledjét kell majd fehérre cserélni 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Hát az ára az biztos nem lesz alacsony...
Egyébként szép de szerinem ez a felület igencsak össze tud majd karcolódni. 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

És egy rövid kérdés vajón belső vagy külső tápos a masina 
Üdv, Eliot

Külső: [link]
A lap alján van 1 kép, azon látszik a tápja.
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."
Hello
Nekem jobban tetszene totál feketében.
Árról vmi infó?
"Csak úgy mondom"
Nagyon komolyan néz ki a technika. Hát igen Cooler Master azé' tud. Nekem is jól jönne egy ilyen nagyobbacska pendrive. 
''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
Srácok,
Lézetik olyan keret, amibe több mint egy, kettő elég, de ha több csak jobb, SATA HDD tehető, és a kimeneten eSata a felület, és ezetlegesen ezet raiddal összefűzhetők?
Where you go how is up to you
Google a barátod [link]
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

ennyire jo biznisz lenne hdd tartokat gyártani, hogy mindenki ilyet csinál? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Csak nekem tünik a névválasztás különösnek? Nekem rögtön az X-box 360 jutott eszembe.
Shal'kek nem'ron!

Igen pl ez:
A.C. Ryan - Mobile Rack AluboxDuo 3,5'' 11eFt környékén
''Semmi sem állandó, csak a változás örök.''

Köszönöm a segítséget de ez elszomorító hogy egy hordozható ezkőzt mért nem tudnak
a hordozás igényével fel ruházni vagy ez a marketing hogy minél több kábel meg hátizsák cuc 
Üdv, Eliot

Korrekt, a kábeleken se spóroltak. Bár az árában biztos benne lesz.
+ Még jól is néz ki. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

Én azt nem értem hogy ha a gyártók külső táppal szerelik a hdd kereteket, miért nem mennek át egy kicsit táskagyárba. Mert akkor meg tudnák oldani a teljes hozdozhatóságot. 
Hello!
Van itt valaki, akinek ilyenje van?
Én most vettem, E-Sata-n keresztül használom, és lenne egy kérdésem a rack-kel kapcsolatban:
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy a gép kikapcsolása után a rack is kikapcsoljon, illetve leállítsa a benne lévő vinyót? 
Mert ezt magától nem teszi, és miután kikapcsolom a gépet, a vinyó továbbra is pörög a rack-ben. 
Remélem létezik v.mi megoldás, mert nagyon fasza a cucc, de amiatt kicsit savanyú szájízem van 
Köszi 
ImI