Bár a késleltetése lehetne jobb, de ha csúcsgépet építenék, biztos ebből kerülne bele 2x1024 MB.
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Bár a késleltetése lehetne jobb, de ha csúcsgépet építenék, biztos ebből kerülne bele 2x1024 MB.
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”
nyanya
bar sztem sok mindent nem kell tole varni, de ha jó lesz az ara akkor atlag usernek tokeletes
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
...a szabványos 1,8 volt üzemfeszültségen CL 5-5-5-15 késleltetési értékekeket mutatnak fel... - Ez egész jó. 2.3V fesszel vajon mit tudhat akkor... 
Az meg hogy Nanya nem sokat számít ha jó áron lesz. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
háát, félek tőle, h megsülne 2.3V-on 
bár ha teszel rá vizesbordát, akkor sima ügy
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Miért sülne meg?
Nekem most két borda nélküli Micron RAM van a gépemben 2.3V-on (1066 5-4-4-7) és éppen langyosak. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Én ezt nagyon frankó ötletnek tartom hogy adnak ki 1066 memóriákat alsó szegmensben is.Biztos vagyok benne hogy megfizethető áron.Ha most állnák memória vásárlás előtt biztos őt választanám...Várom a teszteket és az árakat!!! 

Ha minden igaz, a Nanya csak a chipet szállítja, és a Kingmax még azt is átválogatja, valamint minden mást ők tesznek hozzá.

''A Kingmaxot nem tuningosoknak való''
ennek a mondatnak így nem sok értelme van

Ami azt illeti a 800as kingmaxok nem a legjobbak, (tuning szempontjából)
nekem 2 db 1 gigás van, és nem ajánalnám másnak, legalábbis annak nem aki húzni szeretné a gépét 
remélem majd DDR2ben is megjelenik egy HardCore sorozat, mert annó a DDR1-es 500MHz ramjai nagyon ott voltak, és valóban elérhető áron árulták azokat a gyöngyszemeket 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

A mondat érdekes, de a Ram tényleg nem tuningosoknak való 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

A Kingmax új termékeinek ára még nem ismert....
Nagyker árlistában a 512Mb-os 1066Mhz-es modul, már jó pár hete jelen van (ha már nem hónapok óta) nettó 15 370.- Forintért.
egyik kiskerben már vagy 1,5 hónapja van nettó 16900 bruttó 20 280 Ft-ért
ettől eltekintve az infók hasznosak 
''A Kingmaxot nem tuningosoknak való''
-ez így ebben a formában...
az én 667-esem 820ig mennek - mi ez ha nem tuning??? 
[Szerkesztve]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

mert a micron d9-ek szeretik a magas feszt, lehet h ennek az ic-nek már 2.2v fölött vége lesz, mint a promos-ok, és visszaesik a teljesitményük.. majd kiderül..
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Haveromnak meg ugyanigy a 667-es ramjai 920-on mennek 
Fos kingmax ;)

a 23%-ot nem nevezném tuningnak
ez olyan, mint a höemelkedést láznak hivni 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

800Mhzes Kingmax Mars moduljaim vannak es meg vagyok veluk elegedve.
Kivancsian varom az uj modulokat.

Az én DDR400-aim 506-on
To protect trees means exterminating beavers.

Ezek szerint egy PC6400-es modul 984-en nem tuning, jól értem? 
To protect trees means exterminating beavers.

kösz, valóban, a hírt ki is egészítettem a kalkulált kiskerbruttó árral

Örülök, ha segíthettem 
a tuning az tuning
nyáron 17k-ért meg főleg tuning volt 
ha az 1066-ost is lehet hasonlóképpen rántani (ami kétséges
), akkor megéri az árát - de amíg egyes 800-asok is elérik ezt a sebességet, addig 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

De minek a tunig 1066mhz az bőven elég+teszel rá bordát felnyomod a feszt 2,1-2,2-ig és a kisleltetéseket leviszed amenyire csak lehet.
Mert szerintem a késlelteté többet számít mint az a néhány MHZ.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM