Miért nem SATA-sok? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
orbano
(PH! félisten)
túl szép is lenne úgy az élet... gondolom túl sok ember használ még PATA-t és van olyan gépe, amiben nincsen sata, vagy csak kevés. ugye dvd meghajtót meg lehet venni régi gépbe is...
A vér nem válik VAZZE!™
Mert,sok gond lenne vele 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
ND-5170A - vajon flesselhető a nagytesóra? ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

zsulboy
(őstag)
Hát ez az,én is arra várok hogy valamelyik cég végre kiadjon egy normális sata dvd-rw -t! 
De ezek szerint erre még várni kell,talán karácsonyra! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Dassler
(őstag)
Hát eddig én még csak az Asuséra neveznék, bár a belseje gyanus, az adatai alapján mi lehet...
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Balage76
(fanatikus tag)
Október 10 körül itthon is kapható lesz a nagykerekben a Samsung SH-S183A tipusból a fekete színű.
- 18x DVD+/-R
- 12x DVD-RAM
- 8x DVD+/-RW
- Sata csatoló
www.xbox360szerviz.hu

Lacix29
(őstag)
Milyen gond?
Még nem müködik tökéletesen a Sata.Asszem nem mindig ismerik fel a programok,nem müködnek tökéletesen,szóval az Ide egyelőre jobb mint a Sata.
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

dunkel
(fanatikus tag)
Ja meg érdekes lenne, hogy windows installhoz cd drivert kellene betölteni 
You gave me life, now show me how to live!

marcee
(PH! addikt)
(Nem hiszem, hogy aki a legújabb/leggyorsabb/legfeliratozóbb dvd írót akarja megvenni, annak ne lenne elegendő SATA csatlakozója. Részemről legközelebb én is SATA-s egységet akarok venni, de még véletlenül sem samsung-ot, úgyhogy akár bele is húzhatnának a gyártók
)
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
Ez egyébként nagyon szép és jó, hogyilyen gyorsan ír ez az író, a kérdés csak az, hogy milyen lemezt lehet 18*-an írni ami utána gond nélkül be is olvasható 

Lacix29
(őstag)
Sima SATA-t tudja használni elvileg a Windows.
Ha meg IDE módba állítja az ember, akkor meg biztos.

TeeJay
(PH! kedvence)
van 1 tippem hogy VERBATIM lesz a megoldás 
más lemezt nem is nagyon lehet majd vele 18x írni szerintem
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Senior tag
(senior tag)
Ez nem ilyen egyszerű. A vezérlőn műlik, hogy normálisan tudja-e kezelni az optikai meghajtót. Nem véletlenül van kompatibilitási lista pl. a Plextor SAA felületen csatlakozó meghajtóinak oldalán.
Ugorgyunk!
Soha nem értettem, hogy mi értelme 16X an megirni egy dvd t, egyszer próbáltam de az a pár mp amivel gyorsabb nem hinném, hogy sokat számítana.Másrészt dupla rétegü lemezt még nem is láttam, hogy lehetne bárhol is kapni.De ha van, akkor gondolom eléggé megkérik az árát
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Balage76
(fanatikus tag)
800 Ft a sarki butikokban...
www.xbox360szerviz.hu
igazabol ennek majd akkor lesz ertelme, ha majd az asztali lejaccok is tudjak olvasni az ezen a sebessegen megirt dvd-ket...
a cd is hiaba 52x, max 16x irok
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

strike-force
(őstag)
a butaság teteje: az RW-ket 13x-esen olvassa. LOáL.
Just realize it!
Inkább olvassa végig 13x-os sebességgel biztosan, mit induljon neki és fagyjon bele 16x-os tempóval.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!