Nagyon jól néz ki! Dizájnból 5-ös 
Szerk: bika egy kari lehet...
[Szerkesztve]
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Nagyon jól néz ki! Dizájnból 5-ös 
Szerk: bika egy kari lehet...
[Szerkesztve]

Kiváncsi leszek az árára!
Hajó áron lesz befizetek egyre, na és a hűtése is jó legyen! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy jól néz ki de nem értem mivel fog többet tudni mint a negyed gigás tsa, és hog megéri e ez nekik? 

[Szerkesztve]

Itt nem a dizájn a lányeg hanem a teljesítmény minden esetre nagyon bivja lesz az biztos bár az se baj ha jól néz ki 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

Nekem attól még a külleme is tetszik 
Na meg a szolgáltatás, amit ígérnek hozzá: A gyártó a termékre három év garanciát vállal, terméktámogató részlege az ígéret szerint 48 órán belül válaszol a Calibre-vásárlók technikai jellegű kérdéseire.
Nagyon kíváncsi leszek az árára... Meg hogy a megemelt órajelek ellenére húzható-e... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha ára az ''alap'' 7900gtx alatt lenne, akkor azt mondanám, hogy ez lehet A best buy kártya....

+256 memó meg emelt órajelek (500/700) ez elég érv
Biztos nem lesz olcsó 

a Calibre márkanév alatt a vállalat szándékai szerint az átlagostól eltérő formatervű, elegáns és jó minőségű videokártyák kerülnek piacra - ez azért már magasabb árat feltételez 
[Szerkesztve]

Pffft... a hűtése annyiban tér el a ref. megoldástól, hogy a műanyag fedőlap kicsit túlnyúlik a bordán... ''elegáns'' meg ''átlagostól eltérő formatervű'', lol.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

de bazz, ebben mi az új? Én már 2 hete látok ilyen kareszt!!!

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

Ilyen Calibrét? Hol? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem mondom meg 

Hát azért lehet hogy nem sak annyi van benne azért a 7900GT ref. kari hűtésétől sokkal jobb lehet 

ott van már a gépében 

9800pro fedőnév alatt? AGP-s kivitelben ![;]](/dl/s/v1.gif)

így van ez ha nem akar az ember villantani 
Jól néz ki, talán már a fél giga memória sem hülyeség rá.
Ha jó lesz az ára befuthat.
Mondjuk ha már a köritésre mentek rá, akkor legalább egy rendes gamet mellékelhetnének hozzá, nem pedig a budget kategóriás Painkillert.

Nem hülyeség a fél giga mem. mert mostmár megvan hozzá a megfelelő mem. sávszélesség 
És van is, ami tényleg kihasználja --->Oblivion. 

Majd most leszek kiváncsi az 1800XT 512 és 7900GT 512 összehasonlítására!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Akkor már csak arra kell várnom hogy kidobják és kb. 90.000 Huf áron értékesítsék, és a világ legjobb ár/teljesítményes kártyája lesz!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

Ha persze annyiért lehet majd tényleg kapni!
Én ugy gondolom kicsit több lesz!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

ez a kari valószínűleg elveri az x1800XT-t de nézzük azt hogy ez még kint se nagyon van X1800 meg már egy idelye kintvan és szerintem az ára is több lesz 

szerintem 100k fölöt ög valahol alakulni az ára ha egyáltalán itt kicsiny hazánkba kapható lesz egyáltalán 

Hát majd meglátjuk,remélem lesz teszt róla itt a PH-n úgy hogy az 1800XT 512 is benne lesz!
Technikai részleg 48h a válaszra nem sok egy kicsit?

Én megmondom h mi lesz a végeredmény: a 7900gt elverte egy picit az X1800Xt-t 
A legjobb vétel ma a 7900gt.
Bárki bármit mond.
Csata csak akkor alakulhat ki, ha az ATi végre felfogja, hogy nem árulhat egy nem csúcskategóriás cuccot csúcskategóriás áron.
várnarancs: nem tudom, hogy ezen miért kell sirni. Nem focimeccs ez. Itt azért kel drukkolni, hogy szorosak legyenek az eredmények, nem pedig azért, hogy az egyik fél földbedöngölje a másikat. Ha szorosak az eredmények, csökkennek az árak. 
[Szerkesztve]

Hát halolod nem tom remélem ez nem olyasmi ritkaság lesz 
[Szerkesztve]

Nem hinném! 
Olvasgass itt a PH-n!
Már régen ki kellett volna egy ilyen modellt adni. 
Jönnek a régi szép idők amikor a gf4 ti 4200 volt az ász.

Ez így van és ha csökkenek az árak az nekünk csak jó 

Az ATI-nak a bolti ára az igen magas ebben igazatok van,de nam csak onnan lehet venni XT-ket és már 90E-ért hozzá lehet jutni egy új XT-het itt a PH-n!
A 7900GT úgy 3-5E-Ft al olcsobb nála,de teljesítménybe alapon gyengébb egy kicsivel!
Igaz jól lehet tunningólni,ez sem utolsó szempont.
Cserébe lehet szarni, hogy akitől vetted az intézi-e a garit, vagy nem. A boltinak le lehet irni az áfáját adózásnál, amit a piacosok 95%-áról megint csak nem lehet elmondani.
Tisztelet a kivételnek, amiből sajnos nem sok van.
[Szerkesztve]

És látod én ezt jól tudom de itt a PH-n láttunk már ugye 78k-ért is GT-t ami ugye nem 3-5k külömség és ez ha álandóvá válik előbb-utóbb igaz most észbe kapott az NV és felemelte az árait
Amúgy félreértés ne essék én szeretem az ATI nagyon ATI párti vagyok de tényleg hurcolhatná lejebb a bolti árat a piros zászlós csapat 

Ez így van a bolti árai az ATI-nak nagyon magasak!
Én is ATI párti vagyok!
Volt NV-m 7800GT ami nagyon ütős VGA-volt de az XT az valami egészen más!!!!!!! 

Na van már valami pontos infó az áráról?
esetleg a customer support-nak kellene dobni egy emailt

és 48 órán belül válszolnak ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én azért elviselném a kistesóját is: [link]
Bécsben van tippetek, hol lehetne ilyesmit venni, jobbak ott egyáltalán a VGA árak?
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

A vag árak csak amerikában jobbak

Amúgy ilyet árult multkor Alvin jó áron, egy pár darabot 

Miben nyújt többet egy XT egy 7800-hoz képest? 
Valamiért elkezdett érdekelni az ATI oldal is az NV-n kívül! 

Na igen! Holnap asszem átruccanok Amcsiba! Hozok pár bögyös macát meg nektek ilyen karit, jó áron! 

meg japánban is sztem, de a amrikában tutira, pl newegg.com
[Szerkesztve]
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Nem gyengébb, sőt. Ráadásul jobban tuningolható, úgy meg abszolút kétségtelen a helyezése. A tiedben az 512 ram ami sokat dob rajta, FEAR, Oblivionban az 512-es 7800gtx is ezért teljesít jobban mint a 256-os 7900gt. Ma már számít a vram, nem úgy mint régen, amikor a 9800pro lassabb volt 256 rammal mint 128-al.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Sokkal jobb a teljesítménye az XT-nek mint a 7800GT-nek volt,a GT-m 498/1160-on ment az XT alapon megy és így is sokkal gyorsabb nála!
Csak ajánlani tudom!
Ismét egy érdekes kiadvány!
Vajon újratervezték a nyákot, vagy csak kétszerakkora chipeket raktak rá?
Ha jól emlékszem nem volt szabad hely a GT Nyákon.
Órajelek nem nagy dolgok, ennyit bárki ki tud hozni a kártyából (legalábbis mindenkinek sikerült itt a PH!-n) 
Viszont a hűtése nagyon tutinak tűnik!
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

Olyan embereket kérdezz meg elötte mielött ilyett kijelentesz akinek már volt a kezében mind a kettő PL.Deicide.
Ő tesztelte mind a két VGA-t 7900GT 1800XT és szerinte is jobb az XT!
Nem vagyok elfogúlt az ATI-val kapcsolatban,de itt a PH-is bebizonyosodott a teszteben hogy jobb az XT alapórajelen!
És az XT-is lehet húzni ám,probaként 700/1600-on simán ment ennél jobban nem húztam meg,de a ventit nem kínzom majd az új ventivel fogom meghúzni!

X1800XT jobb, mint a 7800GTX, a 7900GT=7800GTX nagyjából. Szóval elég egyértelmű innen.
Tuning abszolut relatív, semmi értelme belekeverni.
Semper Fi

Lehet jobb de 7900GT már veszek 67.000 Áfától 1800XT 85.oo0 + áfá alatt nem láttám még..
Ezé az áréé legyen má jobb nem? 
There is only one Boss!