Egy HTPC-be kell a Core (2) Duo ereje? Nem gondoltam volna... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Egy HTPC-be kell a Core (2) Duo ereje? Nem gondoltam volna... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Nem jött be Fatal1ty. Nagyon nem.
Yutani: nem kell, de ha már ez az Intel top terméke, kötelező hozzá alaplapot építeni.
[Szerkesztve]

Egész meglepő húzás / Portfolio váltás.. De alapvetően eléggé átgondolt és piacképes termék. Szerintem 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Azért remélem nem csak ilyen tejbetök lapokat fognak ezentúl gyártani, és lesznek még jó tuningdeszkái a cégnek!
Kár volna értük!
csatlakoznék az előttem szólóhoz... elég gáz lenne ha az abit csak ilyen lapokat hozna ki ezentúl... nem illene a régi nagy nevükhöz 
de ha ilyeneket és ultrabrutál tuninglapokat is kihoznak, akkor hamar befuthatnak újra 
A cikk címe...
Azt hittem, valamilyen új hűtési megoldásról vagy tuningolási agymenésről lesz szó. Aztán a cikket olvasva az ugrott be, hogy esetleg olyan forró lesz, hogy pattogatni lehet rajta. (Tényleg, próbált már valaki Prescottal kukoricázni?) Persze leesett, hogy a mozi miatt kell a kukorica, node akkor is.
A tej élet, erő, egészség.

Tojássütést procin mintha már láttam volna.
Aki hülye, haljon meg!
hm
akkor viszont nem értem, hogy mi ez a hülyeség, hogy ln2 helyett popcorn
eddig az abit gyártotta mindet?
az abitnak szerintem nem kellett volna fataköcsöggel lepaktálnia, és a mai napig működne..
[Szerkesztve]

Szerintem a cikk címe KIRÁLY! - sokakat már csak ez is ösztönöz arra, hogy oda klikkeljen. Például engem is...
A cím átvitt jelentése,persze csak akkor esik le, ha már beleolvasol.

Bár most, hogy jobban beleolvastam az Xbitlabs cikkbe, azért az érdekes, hogy most már az Elitegroups gyártja az Abitnak a lapokat. Szóval ezek valójában ECS deszkák, probléma is van a túlhajtással. Úgy tűnik valóban leáldozott a jó kis Abit tuning lapoknak...
[Szerkesztve]
Azért egy S-video/RCA videokimenetet rápakolhattak volna, ha már HTPC-nek készül... vagy szerintek mindenütt HDTV van már?
Ha ekkorát váltanak, akkor nemtudom mi szükségük volt az Abit névre...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Nana, az AN8 32X több mint féléves fejlesztés, semmi köze nincs hozzá a USI-nak.
Ettől persze még jöhetnek ilyen lapok is később, majd látjuk... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Szerintem éppen ez az az alaplap, ami majd megteremtheti a profitot, amiből a spéci tuningos (kisszériás) lapokat ki lehet majd adni, szóval a tuningosok csak örüljenek neki szépen 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Hat, egy Solo mindenkeppen, ha 1080i-s cuccokat akar lejatszani az ember.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Hat, aki ennyit aldoz a HTPC-jere, annak valoszinuleg mar vmi nagyobb laposteveje van.

az első hddvd-k mobil p4re épülnek, és azokon megy az 1080i, aligha indokolt igy ezek alá a DC ... inkább végre rendes GPU gyorsitással bíró codec-ek kellenének ...
a sempronom alá szivesen tennék ilyen lapot, ha nem kerülne egy vagyonba. de abba fog és csak core alá(?) 
Ne -ez a szuper irány!. Én biztos vevő leszek egy ilyen lapra, ezek abszolút hangtalanok, és filmekhez vannak fejlesztve -végre! És természetesen jók továbbra is internetre stb. TUTI

"IMHO a fennyel befolyasoltak a te agyad is, hogy vevo legyel a sok hulyesegre." (twollah)

Elsőre felcsillant a szemem, hogy meglesz az új alaplapom. Aztán elkedtem keresgélni a pci-e 16x csatit
kár érte...
A vér nem válik VAZZE!™

A franc enné meg 1 gyártóval csak kevesebb lesz 
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
Jó ez lap, meg nem is.
Hiányolok róla RCA vagy svideó kimenetet, szerintem egy pcie x16 csati elfért volna rajta. A mobilproci drága, tehát a lap sem lesz olcsó, ez nem a 15k-s kategória.
Legalább is az elődök drágák voltak (plAOpen)
HTPChez meg szerintem olcsóbb egy AMD-s konfig, és a kevesebb hő miatt kisebb lesz a hűtési zaj.
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
Még a végén kénytelen leszek xar Asus-t venni...

Ha már HTPC, akkor rátolhattak volna S-Videot is meg nem feltétlenül Core cpukra kellett volna gyártani, felesleges bele akkora teljesítmény.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Ez csak az én véleményem (?) de sztem a vga-k rövidesen olyan sorsra fognak jutni, mint ma a hangkártyák és a hálókártyák: integráltak lesznek. Nekem ezzel semmi bajom, minek költsek rájuk külön. Legyen benne a lapban azt kész. Az integrált vga/audio nem jelent feltétlen szar-gyenge vga/audio-t... 
"IMHO a fennyel befolyasoltak a te agyad is, hogy vevo legyel a sok hulyesegre." (twollah)

Azért egy ilyen célre készült lapon nagyon kéne DVI...
sztem több ember tuningol mint ahány htpc gépet akar építgetni, nem hiszem, hogy ezzel nagyon felfuttatnák magukat.

Egyébként meg egy AW8ból is lehet HTPC-t építeni, még jobbat, csak egy kicsit nagyobb lesz
. Meg egy kicsit drágább. Szóval ez HTPC szerintem csak reklámszövegnek való, itt reálisan azzal lehetne jön, hogy kiadott az ABIT egy kisebb, olcsóbb, integrált VGA-s lapot, ami passzív is.
[Szerkesztve]

Integrált házimozis alaplapnak meg elég böhöm nagy darab...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

jelenelg egy x1600xt-m vsan. mutass kérlek egy matx-es, core procikat fogadó alaplapot, amire ilyen van integrálva 
A vér nem válik VAZZE!™

Nekem nem úgy tűnik, hogy eltűnnének a Fatal1ty nevű Abit lapok. [link]
Uncool Ben: Nem tudom milyen tuningproblémákról van szó. Az AN8 széria pont az egyik legjobb s939-es tuninglapszéria.
Si vis pacem, para bellum.
Még nem tudok mutatni, de szerintem a jövő ez lesz...-vagy vmi hasonló 
''Azért egy ilyen célre készült lapon nagyon kéne DVI...''
Mi az oreg ordognek? Ha vkinek vmi occso LCD-je van, amin csak DVI van, az vesz egy HDMI-DVI atalakitot, de ez tenyleg retegigeny.

Na jó, de ezt HTPC-nek szánták, vagy tévedek?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Leáldozott ám.
Amióta nem árulunk Abit-ot sokkal kevesebb a dolguk a szervizeseknek, még az ECS tönkremegy és elégedett leszek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A többi gyártóval nincs nagy probléma. 
[Szerkesztve]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

valaki említette az 1080i-t. az még talán okés, de hd-wmv-t is lejátszik a bucimaci grafikával? az 1920 x 1080p, nem? vagy vidizéskor egyszerűen felbúgnak a ventik, elsötétülnek a lámpák a lakásban a duo proci meg vörösen izzik? van az intel grafikában vmi hw támogatás a hd cuccokhoz? vagy máshogy kérdezem: pl. a mediaplayer (wmv codec) a hd wmv-t elosztja rendesen a két procira?
[Szerkesztve]
www.lapanet.hu

De ha nem csak filmnézésre használja a gépet, hanem van rajta valami szép nagy kijelző, és mondjuk netezni/dolgozni is akkar rajta néha? Akkor már hiányzik a DVI. Főleg ha még azt is számba vesszük, hogy mivel a HTPC dolog általában nappaliba való, ahol nem árt szépen elvezetni a kábelek, meg ki tudja hogy engedi meg a berendezés, lehet hogy elég hosszú kábel kell a kijelző bekötéséhez, akkor mégjobban kijön az analóg hátránya...

semmui értelme, ilyen nem lesz. vagy kell komoly 3D teljesítmény, vagy nem. a komoly 3D pénz, mindig is az lesz, akinek pedig nem kell, az nem akarja megvenni, tehát nem fogják integrálni.
de még ha így is lenne, ez az az alaplap így sztem egy fabatkát sem ér. Ebben gma950-van és ez így is marad sajnos 
A vér nem válik VAZZE!™

Néttem mútkor nettó 336k-ért 24'' profi monitort, nem vót rajt' csak az óccsó DVI-I 
A vér nem válik VAZZE!™

Ha a régi nagy nevük nem mentette meg őket a csődtől, akkor valószinüleg indokolt a ''portfólió váltás''. Ebbe meg lehet, hogy nem fér bele már a tuning.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Öhöm. A HDMI-DVI átalakító csak 1 kábel...
sokan meg olyan tévét vesznek amelyiken rgb van
azoknak tökéletesen megfelel
a Dvi-hez meg tényleg egy átalakító kell
ettől függetlenül szerintem is gyenge lesz az integrált magocska
True Success is Blonde
Mert profi monitoron dolgozni kell, nem filmeket nézni.
A tej élet, erő, egészség.

ez oké, de nédd meg mire válaszoltam ezt 
de szerintem egy 24'' wide tft 1920x1200-as felbontással és S-PVA panellel azért egész jó filmezéshez is 
A vér nem válik VAZZE!™
Persze, meg egy John Deere traktorral is el lehet vinni a gyereket iskolaba, de nem arra valo. Egyreszt a 24'' kicsi (foleg 16:9-nel), masreszt a felbontasa sem arrol arulkodik, hogy hazimoziba szantak volna.

Hát ez az. Ehez még mindíg kell(ene) egy olyan vidikari, amin van egy kompozit videó csat, Vagy lehet hogy adnak a laphoz valami átalakítót 
Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6

Jah, de DVI az nem kell. ![;]](/dl/s/v1.gif)
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

bízom benne hogy nem csak ilyen kis beszkákat fog gyártani az abit, mert az csúnya lesz....
mert sokak egyik kendvenc alaplapgyártója.... 
''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''