Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Komolyan nem lehet megoldani, hogy a VGA-ban integrálva legyenek jelen a fizikát számoló egységek? :U ( Vagy csak egyenlőre nem akarják? :U )
Megint csak az jön le ebből, hogy + kártya, + költség, + hő, + mittudoménmi!

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#2) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Váze ehez már alaplap is kell....meg kicsit lenne durva egy kazánt beállítani fizikai számításra..3 vf700 egy gépben...
úgy érzem, lassan atinak és lépnie kell az egy kártyán két gpu ügyben, mert nem sok alaplapgyártó lesz(na jó asrock:D) aki fog 3 pci-e 8x-es lapot csinálni
mondjuk...x1800/1900 széira nyákja így se kics, mekkora lenne dupla gpuval?:D

(#3) LordX válasza Face8814 (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te melyik cikket olvastad el? Csak mert amit kommentáltál, arról szól, hogy egy jelenlegi VGA-t fullosan fizika számolásra lehet használni.

Egyébként nincs olyan, hogy fizika számoló egység. De olyan sincs, hogy grafika számoló.. Ezek bazinagy vektorprocesszorok, és arra használod, amire akarod.

(#4) Xpod

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eddig a különböző csatik azért kellettek, hogy különböző funkciójú bővítőkártyákat lehessen belepakolni a gépbe azáltal bővíteni lehetett a gép funkcióit. Most azért kell a sok csati, hogy lehessen rendesen játszani. :D

[Szerkesztve]

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#5) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

3 VGA egy gépben:Y inkább quadsli:D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#6) Xpod válasza Winner_hun (#5) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd kijön az quad sli-hez is a fizikai gyorsító, természetesen 4 kártyához ebből is sli kell majd és akkor 6 karesz lesz a grafikáért felelős egység. :D

És akkor erre legalább nem tudsz majd BAT-ot tenni. ;]

[Szerkesztve]

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#7) Vikthor válasza Xpod (#4) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, inkább a szoftvereket kellene optimalizálni rendesen.

~ Arcana ~

(#8) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1 magban kéne megoldani mindent mi ez őskor??? :Y Voodoo2 SLI 90 években volt most 2006ot írunk de hát az ATInál visszafejlődnek :O :O

(#9) dilipok

dilipok
(PH! addikt)

lassan nem az lesz a kérdés hogy kinek milyen vidkarija van, hanem hogy hány... :U

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#10) faster válasza Vikthor (#7) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Inkább a felhasználókat kéne optimalizálni rendesen.

(#11) Face8814 válasza LordX (#3) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Már egy korábbi cikk kapcsán felmerült ( többen is leírták ide ), hogy nem feltétlenül az a legjobb megoldás, ha a fizika számolását külön kártyára bízzuk, hanem az, ha ez integrálva megjelenne a VGA kártyákon. Ebből kifolyólag írtam azt amit írtam.
Egyébként meg szerintem is szerencsésebb lenne egy két GPU-s megoldás, amit HERR Z is említett utánam.
Így azért nem lenne jelen a kazán effektus a gépben. 3 kártya esetébe meg bele sem merek gondolni. :Y
Remélem így már világos előtted, hogy mire is gondoltam! ;)

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#12) Winner_hun válasza Xpod (#6) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

megoldanám;)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#13) Exakt

Exakt
(fanatikus tag)

ez az asszimetrikus felepites szerintem nem lesz valami hosszu tavon elet kepes...sööt
talán meg az 1:1 arany elmegy...

(#14) LordX válasza Vikthor (#7) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oh, persze, minden programozó hülye, de majd Vikthor leprogramozza azt a grafikai motort, ami egy 286-oson is elfut, és a pixart is lepipálja.

FYI, nem optimalizálással lehet gyorsítani, hanem szarabb rendereléssel, ha egyszer az algoritmus számolásigényes, akkor azt nem fogod leoptimalizálni.

Vagy te a tömörített fájlt újratömörítve is kisebbet kapsz?

(#15) Vikthor válasza LordX (#14) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem ilyenre gondoltam, pláne nem ilyen stílusban. Nem rosszból mondtam. Inkább szép napot neked LordX.

Üdv,
Vikthor

~ Arcana ~

(#16) HERR Z válasza Exakt (#13) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miért ne lehetne?(ha megnézed az ageia számolási tudása alig több egy x1300/x1600-nál)
a fizikai motorra használt vga ereje jönne vissza elvileg az arra használt vgaból
vagyis valakinek van egy x1800xt-je juhéjj, fut 50fps-t a ghost recon....
betesz mellé egy x1600pro-t fut 57-at....x1600 helyett egy x1800gto-t fut 65-öt...
inkább még az lenne a kérdés hogy:
-ez a rendszer...csak crossfire képes lapokban menne, vagy menne sli-s nV-kben is?Mert akkor még nekem is alternatíva lehetne később

(#17) LordX válasza Vikthor (#15) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocsánat, de minden ilyen topikba betrollkodik valaki, hogy inkább optimalizálni kéne.. Most te voltál az.

(#18) marcee

marcee
(PH! addikt)

Úgylátom többeknek is elgurulhatott a gyógyszer Ati-éknál! A három darab kártya csupán csak hat slot helyet foglal az ATX által biztosított hétből!

Remélem az nVidia legalább azt megoldja, hogy egy hatezres sorozatú kártya számolhassa egy jövőbeli dx10-es mellett a fizikát, annak azért még látnám értelmét, de így? :(

Szerk: Elgépelések

[Szerkesztve]

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#19) Ademon

Ademon
(lelkes újonc)

Már most érzem, hogy ennek nem lesz jó vége, se az NVIDIA se az ATI részéről sem. A legtöbben nem lesznek képesek továbbra sem venni két videokártyát. Az lesz, hogy amíg a két konkurens nagyban emelgeti a GPU-k számát, addig a háttérben egy ismeretlen fejlesztő kitalál valami forradalmian új GPU technológiát, és szépen le mossa a színről a két nagyot :D Mint ahogy anno a 3Dfx-et az NVIDIA...

(#20) gorlin

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Mikor jönnek rá hogy 3 kártya visít és hangos? :F (illetve még a vizhűtés sem lehet annyira halk ha 3 ilyen kártyát akarok lehűteni,meg a processzort...
És még nem beszéltem a 600W os tápról :C
Szerintem simán élvezhetetlen a gép ennyi hang mellett.

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#21) cOxeR

cOxeR
(PH! addikt)

Ráadásul nem csak a hő, nem csak a hang, de ki tud ennyi dolgot kicserélni a gépébe?:F Szinte semmi nem marad egy átlag configból, ha valaki újításra szánja el magát..

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#22) HERR Z válasza gorlin (#20) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a vízhűtés ugyanolyan hangos ha 1 gpu van a gépben ha 3, max radiátort kell upgradeelni dehát az hangba nem kerül

amúgy meg 6 slot hely...:
1: vízhűtésből van 1 slotos hűtés is ugyebár:)
2: sli/crossfire képes lapokon alaból ki van hagyva a hely a hűtésnek szóval ez nem stressz, pci-e-1x-ért meg nem kár
3: elég combos 1 slotos vga-k vannak még hogy x1800gto, x1900gt-t ne is említsem(3 slotugye)
4: odavágna ha csúcskártyát dobna be mindenki fizikai számításért..nemhiszem h annyira rengeteget dobna...

(#23) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

az az 1+1 megoldást jónak tartom főleg, hogy régebbi karit is rakhatunk az új mellé

de a 2+1 helyett tényleg mondjuk egy dupla gpu-s kari+ a régi kellene

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#24) faster válasza gorlin (#20) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Mikor jönnek rá hogy 3 kártya visít és hangos? (illetve még a vizhűtés sem lehet annyira halk ha 3 ilyen kártyát akarok lehűteni,meg a processzort...

Mert bizonyára nem tudják. Írj nekik mailt.

(#25) ALI_G válasza Face8814 (#1) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A + mittoménmi amit keresel az a hang.

Ha veszek videókártyát a jövőben, akkor abban benne lesz a fizikai egység is. Bár ez még lehet jópár év. Lehet addigra semmivel se fogok jáccani (nem mintha most a CS 1.5-ön kívül bármi mást elindítanék, amihez egy GF4 MX400-is már sok :D).

(#26) cOxeR válasza ALI_G (#25) üzenetére

cOxeR
(PH! addikt)

Van aki még játszik 1.5-el? :))

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#27) [HUN]Zolee válasza cOxeR (#26) üzenetére

[HUN]Zolee
(őstag)

és nincs egyedül vele :C :DD

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

(#28) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Az senkit nem zavar, hogy 3db szabvány lesz fizikát számolni?
Egy játékfejlesztő most melyiket használja, ha valamit össze akar hozni?
Eljön az idő, hogy tényleg más gyártó kariján máshogy fog futni a játék.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#29) faster válasza Elrood (#28) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Miért kéne, hogy zavarjon?

(#30) Joco

Joco
(senior tag)

Eddig nem tudtam mire való ez:

Intel D975XBX rev. 304 :DDD

Mocskosul összeszövetkeztek ellenünk/értünk :C

''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

(#31) Joco válasza Face8814 (#11) üzenetére

Joco
(senior tag)

Erre lesz a dx10 :U

''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

(#32) Xantomas válasza [HUN]Zolee (#27) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

de nincs ám.

Elrood, ez is úgy szerintem menni, mint a MS oprendszerének játékplatformmá válása. Azon fognak futni a játékok, amely gyártók fizetnek, illetve többet fizetnek a fejlesztő cégeknek.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#33) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A cikk roppant érdekes és elgondolkodtató. Nagyon kíváncsi leszek majd az nV megoldására is. ATi-nál elég komoly dolgok folyhatnak, mert nem is olyan régen olvastam valahol, hogy ezt a Crossfire-t is le akarják cserélni egy ''rev2.0'' -ra. Ami kb úgy fog kinézni, mint az nV SLI-je(magyarul belső hídak). Ez a fajta Crossfire melyik lesz? A régi vagy az új? Vagy azok is kompaktak lesznek majd egymással? Vagy egyszerre fog futni mint a kettő típus(valahol kell master kártya valahol nem :F ) Eleddig nem sok értelmét láttam az egész fizikai számítós ''apróságnak'', de látva a törekvéseket lehet, hogy lesz belőle valami. Nem tudom, hogy egy dx9-es kártya, hogy fog majd számolni egy dx10-esnek(ha a játék is már dx10-et használ), biztos megoldják majd valahogy. A 2GPU egy nyákon elv meg a jelenlegi helyzetben szinte kivitelezhetlen(túl nagy), vannak próbálkozások, de csak rá kell néznia kártyákra. Ha csökken a csíkszélesség és vele a méret akkor visszatérhetünk majd rá.

Egyébként a cikkben itt a leglényegessebb pont:
Az ATI aszimmetrikus CrossFire rendszere, illetve az NVIDIA technológiája – bár alapvetően ugyanarra az API-ra építkezik – jó eséllyel semmilyen szinten nem lesz kompatibilis egymással.

Magyarul lesz három különböző szabvány ha belevesszük Ageia physix ppu -t is. Ezekre, hogy fognak játékot írni? Mindegyikre külön le fogják programozni, hogy ezt csinálod:
ATi+PPU, ATi+ATi, nV+PPU, nV+nV esetén :F Vagy ez, hogyan lesz?

Szerk: Közben Elrood is felvetete a próblémámat.

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#34) Face8814 válasza D.Orion (#33) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

A 2GPU egy nyákon elv meg a jelenlegi helyzetben szinte kivitelezhetlen(túl nagy), vannak próbálkozások, de csak rá kell néznia kártyákra. Ha csökken a csíkszélesség és vele a méret akkor visszatérhetünk majd rá.

Geforce 7950 GX2 ;)
Nem nagyobb, mint egy X1900XTX, vagy 7900GTX!

(#35) D.Orion válasza Joco (#30) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ezért ez még nem az igazi. Legalábbis remélem, hogy ezt a PCI-E sáv elrendezést nem gondolják komolyan, mert akkor sztem halott a dolog eleve(bár nem tom, hogy egy 4x PCI-E az mekkora átviteli sebességet jelent.)

-One Primary PCI Express* x16 (electrical x16 or x8) bus add-in card connector
-One Secondary PCI Express* x16 (electrical x8) bus add-in card connector
-One PCI Express* x16 (electrical x4) bus add-in card connector

De tényés való, hogy CrossFire rendszer alá van tervezve.
Jut is eszembe ezzel a Crossfire-el, hogy kapcsolák be a 3. kártyát? Mert az első kettőt azt még összekötöm a kábellel a gépházon kvűl, de a 3.-at hova dugom? Vagy az a nyákon komminikál a másik PCI-E busszal, mint az X1600(asszem ott nincs külső kábel). De ha én egy X1800GTO-t teszek be számoltatni, akkor az is ott fog(akar) majd kommunikálni? Kicsit megterhető lesz.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#36) D.Orion válasza Face8814 (#34) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ott hol van 1 nyákon 2GPU? Légyszives mutatsd már meg nekem. ;) Ott két nyáklap van 1-1gpu-val. De az tény, hogy nem nagyobb egy dupla slot-os hűtésű kártyánál. Szóval 1-1 :B

Szerk.:Már megint offolok, sorry.

Joco: Biztos, én nem értek hozzá, nem vagyok sem mérnők sem crossfire-ben jártas. :B
afterburner_: LoL Nem is olyan hűlyeség, nah jó ez gonosz volt.

[Szerkesztve]

(#37) Joco válasza D.Orion (#35) üzenetére

Joco
(senior tag)

Tekintve, hogy nem képet renderel, szerintem a pci-e-n keresztül kommunikál, nem kell ''összekötni''. :U

(#38) afterburner_ válasza D.Orion (#33) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

valahogy rá kell erőltetni a userek-re azt a sok kartyat amit legyártottak és ott rohad a gyártón :D ha nem vált be a várt sebességnövekedés a két kartyas rendszereknel renderelesnel, majd akkor megprobaljak fizikai gyorsítóként eladni a másik kártyát.

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#39) azbest válasza LordX (#17) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te vagy a fogyasztói piac hajtóereje :DDD

Vicces is az amikor ugyanazt a feladatot különböző nyelveken (a lehető legegyformában) megírva többszörös sebességkülönbségek adódnak....
De még viccesebb az amikor valamit sok giga memóriával és sok órai számolással meg lehet oldani... és ugyanezt a feladatot ugyanilyen eredménnyel, de pár mega memória és néhány másodperc felhasználásával is .. persze van egy lényeges különbség... a hatékonyabb módszerhez gondolkodni is kell, ami kis időbe telik.. és nem is mindenki tudja megcsinálni...

Szóval minek optimalizálni.. jók azok a játékok amik minimálisan jobb garfikával a két évvel később megjelenő kártyákon használhatóak normálisan.... (és egy játékot általában 1 évvel a kiadása előtt már elkezdenek írni)

Mert bár manapság nem divat, de azért nem kell hülyének tartani azt aki még gondolkodni mer.

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#40) LordX válasza D.Orion (#35) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 3. kártya fizikát számol, utána még a CPU-nak is lehet ezekkel az adatokkal dolga (pl. Az MI megpróbálja kikerülni a felé repülő dolgokat), valamint a grafikához köze se lesz, úgyhogy nem kell összekötni, a PCIe elég.

(#41) zfarkas válasza Elrood (#28) üzenetére

zfarkas
(senior tag)

MetaAPI.

Raw Dark Pure

(#42) LordX válasza azbest (#39) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valamit rohadtul félreértettél. Nézd meg a Stalker alfát, hasonlítsd össze a későbbivel, akkor rájösz, mit jelent az, hogy optimalizálás.

Mi olyan nehéz azon, hogy ha azt akarják, hogy jól nézzen ki, akkor nagy számítási teljesítmény KELL.

Mert mittudomén 4kx4k double mátrixokat kell invertálni. Hót mindegy milyen programozási nyelven írod, hót mindegy, mennyire optimalizálsz, az bizonyítottan minimum x mennyiségű művelet.

(#43) liquidmoon

liquidmoon
(fanatikus tag)

Én ezt már végtelenül szánalmasnak tartom... Majd aki jáccani akar és lehetőleg nem 640*480 ban, annak majd meg kell venni 2* v 3* minimum 60eHuf-os kártyát??? + proci + alaplap + a többi.... :O Veszek inkább egy x360-at vagy Ps3-at majd játékra és egy LCDTV-t. Szerintem így is olcsóbban kijövök.(Az x360 most max 90eHuf a premium + 180eHuf ért lehet elég jó Tv-t venni, az akkor is csak 270eHuf)

(#44) faster válasza liquidmoon (#43) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Ez mind csak marketing. Olyan, mint egy tanulmányautó, a hírértéke fontos, nem a gyakorlati haszna.

(#45) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

aki csak egy kicsit is belegondol az tudja, hogy ez a megoldás azért született, hogy az ati is felmutathasson valamit :) ebböl soha sem lesz elterjedt piaci megoldás, sött soha nem lesz olyan, hogy 3 kártya számolja a grafikát! (az elterjeszthetö megoldásokra gondolok). egy mai kártyának 2 slot kell még akkor is, ha csak 1 slotos, hiszen közvetlen mellé nem pakolhatsz semmit ;) tehát minimum 4 slotot elfoglal a grafika 2 kártya esetén. nem létezik, hogy 7-böl majd 6-ot leblokkolnak csak a játékok végett. ennek elöbb utobb az lesz a vge, hogy integrálják, de remélem ez itt a többségnek eleve világos :D

még egy megoldást tudok elképzelni: az optikai meghajtokhoz csinálják meg a fizikai gyorsitot és akkor a dvd-rom alatt fog számolgatni egy dobozban :DDD igy legalább csak 1 slotot foglal el (mert ugye be kell dugni az összekötö kábelt a pci-be)

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#46) liquidmoon

liquidmoon
(fanatikus tag)

Lehet,hogy csak marketing, de akkor is szánalmas. Már röhejes az egész pc piac. Fejet hajtok előttük, mert tényleg nagyon durva dolgokat elértek vele, és az átlag user is jól eltöltheti vele a szabadidejét, de az, hogy milyen összegeket kell beleölni ahhoz, hogy csak jáccani tudjál, az már inkább siralmas. :(

(#47) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nem értem egyesek problémáját, hogy meleg, sok helyet foglal, stb.
az a helyzet, h aki mexf elbontáson, max beállításokkal akar játszani, miközben a fizika is valós, akkor annak áldozni kell pénzt, slotot a dologra. ez ugyanis nem kötelező. (azt is megnézném, h akiknek nem tetszik, azok közül hány embernek van legalább 1db _2_ slotos csúcs kártyája, nem hogy 3db)
az új technológiák kezdetben mindig elég idélenül sikerülnek, ezt el kell fogadni, de ez nem jelenti azt, h később nem normalizálódik. viszont az ATI megoldása jelen esetben különösen szinpatikus, felhasználóbarát, a kártyadiferencia miatt. nem kötelező 2+1 1900at venni. a CF sem kötelező, helet 1 VGA + 1 fizikát számoló is, (1900+1600). az is megfelelő grafikai alapot biztosít a legtöbbeknek.
akinek meg nem tetszik, az megvárja, amíg egy nyákra kerül 25 GPU és 12 PPU és utána vesz egy kártyát

szerk: számítógépen játszani sem kötelező, van könyvtár is ;] :P

szer2: elgépelés

[Szerkesztve]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#48) faster válasza liquidmoon (#46) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

...de az, hogy milyen összegeket kell beleölni ahhoz, hogy csak jáccani tudjál, az már inkább siralmas.

Nem kell beleölnöd semmibe semmit, nem ez lesz a standard game konfig, ez csak egy technológiai bemutató. Az SLI sem lett nélkülözhetetlen megoldás, ez a 3 gpu-s meg még annyira sem lesz elterjedt.

[Szerkesztve]

(#49) Cloud_s

Cloud_s
(fanatikus tag)

Egy felmérés szerint igazából még az SLI sem sikeres, a lapokat megveszik, de a legtöbben 1 kártyával használják. A Voodoo sem húzta sokáig társkártyaként, amikor már előfeltétel volt a játékokhoz a 3d gyorsító, akkor már voltak videokártyára itegrált megoldások.

[Szerkesztve]

(#50) Lord Zero válasza faster (#44) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

a hírértéke: isaac newton munkássága egyetlen lapocskában
:)

nem, mindegy

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.