Bután néz ki a nagy semmi a billentyűzet felett.
Ma bejött egy kövér nő a boltba...

Bután néz ki a nagy semmi a billentyűzet felett.
De aranyosan néz ki a kislány a billentyüzet mellett!!!! 
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

A Csaj tetszik de a gép nem. Szvsz nincs sok értelme...
It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll
Esetleg max annyi, hogy ne egy olyan szokásos hogyimugyi lifegős vicekvacak lemeztálca lógjon ki a gép oldalából (azoktól mindig rettegek...nagy lapát kezemmel letöröm vagy valami
)
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

csinos, igazán szép! tudnék vele mit kezdeni!
a gépről meg annyit, hogy ezen még van mit dolgozni.

Csatlakoznom kell nekem is többiekhez. A csaj bejön a gép meg nem!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Irtó szakmai a hozzáállás!
a csajnak meg 

Roppant ''kényelmes'' lehet így gépelni..
állatira

Ekkora marhaságot! Miért nem jó a SLOT IN-es ???
Talán nehéz???
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Hát, a kényelemről annyit, hogy kicsit kényelmesebb talán, ha nyári, 25-40 fok között nem fűti az ember csuklóját a noti... illetve még valami:
A jelenlegi samsung munkahelyi billentyűzetem alsó széle van durván egy centire az asztaltól (magasságban), és még arra jön a billentyűmagasság... a noti billentyűzeténél a magasság lehet maximum (billentyűmagasságal együtt 12 milli) ... hát nemtom... inkább azon gépelnék talán.
A noti nekem pont emiatt a koncepció miatt bejön nagyon, főleg hogy könnyű, nagy felbontása van, és sejthetőleg elég szép képe. Arra, amire én használnám tökéj lenne (már csak adják ki, és legyen rá zsé (mert sajna nem egyenes arányban lesz a tömegével az ára
)...
Ja, és nem hiányzik a tapipad se, inkább az IBM-szerű pöcök, vagy egy normális egér
.
[Szerkesztve]

A slot-in valszeg vastagabb-nehezebb.
Az ötletet díjazom, a megvalósítás ellenben egy ergonómiai merénylet, ezért vissza a tervezőasztalhoz, srácok...
Én meglennék optikai meghajtó nélkül is, bár ha valaki DVD nézegetésre akarja használni, akkor hasznos.
Department of Redundancy Department

azért el tudnám képzelni úgy, hogy baloldalt van az optikai, jobboldalt pedig touchpad, vagy kisméretű hanyattégér + funkciógombok.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Touchpad nem lenne túl jó oda. Hanyattegér meg az összecsukásnál lenne problémás.
Ellenben funkcióbillentyű, jegyzettömb, hamutartó, púderesdoboz, kulcstartó számára pont ideális 

Nekem kérlek nem fűti a csoklom a noti. Ez szerintem tipustól függ úgyis.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Nálam a KEEEEEEEELL kategóriába tartozik, feltéve ha normálisan fel tudom rá rakni a kedvenc OP'renceremet.
''Soha ne becsüld le egy olyan furgon sávszélességét, amely kazettákkal telepakolva száguld az autópályán!''

Nekem a leányzón kívül a képaláírás is tetszett: ''Jobbra a noteszgép...''
Ha nem mondják, észre sem veszem..
..annyira nem tetszik ez a
design (vagymi).
Van egy ötletem , szerintem annyira nem rosz ez a felfelé nyíló optika meghajto csak rosszul van elhelyezve.
Mit szólnátok ahoz ha ugy lenne mint a többi notin felül a billenytűzet alul középen az ''egér'' és az alatt lenne az optikai meghajtó.
Ha cd-t/dvd-t cserélsz addig ugysem kell az egér.
Így lenne kéztámasz , maradhatna ugyan ilyen vékony, de talan jobban nézne ki.
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
simán el tudnám képzelni, hogy még a DVD meghajtó fedelén is legyenek billentyűk és akkor nem kellene eltolni a billentyűzetet a helyéről 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
hasonlora gondoltam en is csak en az egeret raknám rá.
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
Jól hangzik ez a vastagság mérret (19,2-23mm), gyakorlatilag vetekszik a legtöbb mobiltelefon vastagságával. muhaha 
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Inkább a csaj ''hanyat'' aztán ''touch''
A csaj nagyon ott van... 

A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

gonoszság ON:
a hölgy is felültöltős? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Na jó van abba lehet fejezni a csaj molesztálását, inább a laptopra koncetráljatok!

és a hölgynek mik a paraméterei ?
nekem sem tetszik ez a laptop. Mi értelme ennek a felültöltésnek?
[Szerkesztve]

miért nem tették a bill-t a képernyő ''alá'' és akkor az optikai drive fedelén lehetne a ''csuklótámasz'' mellette meg elfért vola a touch pad... 
Old fox hsz-t töröltem és mindenki masét is fogom aki, a csaj ''becserkészésére'' vonatkozólag ír.
Ismétlem magam koncentráljatok a laptopra.

.. ha esetleg lefagy a gép, kinyithatod a fedelet felülről, és nem folyik ki belőle a víz(esetünkben a CD), ugyanúgy mint ahogy pl a felültöltős mosógépből sem..
...de ha már lefagyott, akkor mondjuk nem is fog kifolyni, mert már lefagyott...

Nademost komolyan:
Pl:
A: szűk helyeken nem kell oldalt betölteni a lemezt, és val.szeg a tálca sem törik le olyan hamar (bár nekem eddig sem tört le még 1 sem...
)
B: lehet vele vagizni
C: ha odaadják mellé a lányt is, akkor egyet mindjárt elő is jegyzek... 
ui: a csaj amúgy nem is egy nagyon nagy szám, inkább csak aranyos (de azért bejön...
.. bocsbocsbocs, nem hagyhattam ki..
)
[Szerkesztve]
Amugy akkor ehez a laptophoz minidg kell majd egy külön egér , vagy van vaalmi más megoldás?

Pöcökegeres, mint az IBM-ek, ha jól látom a képen.
A kép alapján valami trackpoint szerü eszköz van benne.
Szerk: lassú voltam
[Szerkesztve]

Amikor meglattam a kepet, rogton az jutott eszembe, hogy miert nem forditva raktak a billentyuzetet es a dvd-romot. Persze tudom, hogy kell a hely a cpu-nak es a gpu-nak, meg az o hutesuknek, es ez az elrendezes biztositja a leglaposabb hazat.
Ennek ellenere szimpatikus darab lehetne, ha eldontenek, hogy szurkeben (sznoboknak ezust), vagy feketeben szallitjak, mert ez a mostani pepita gusztustalan.
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Én erre kitaláltam egy elegánsabb megoldást: mondjuk az F2-F8-space billentyűk által határolt terület felnyitható lenne, szóval a billentyűzet alatt, középen van a DVD. És akkor nincs a nagy üres kihasználatlan terület, van viszont hely a touchpadnek. Ez a pöcökegér elég kőkorszaki megoldás szerintem.
Különben maga az ötlet nem rossz, sokat laptopoztam ágyban fekve, és olyankor kínlódás kinyitni a CD olvasót anélkül hogy felkelne az ember. Lustaság rulez 
[Szerkesztve]
http://simmetria.goldhosting.hu - A magyar The Sims 2 rajongók központja
Szerintem nem kőkorszaki a pöcökegér, csak hozzá kell szokni, de a touchpadhez is ugyanúgy edződni kell. Az IBM a mai napig használja ezt a fajta megoldást.

Először én is a csajt néztem, de miután észrevettem a gépet több dolog jutott eszembe. Ergónomiailag nem sok gond van a billentyűzettel, legfeljebb a szokásos nem elég puha a billentyűzet, nekem valami olyasmi rémlik, hogy csuklót le sem kellene tenni gépelés közben! Lásd a normál asztali billentyűzetek. Viszont a helyspórolás szempontjából rendesen megnyomorították a billentyűzetet.
A másik egy 1.1-es ULV-es CPU is meglehetősen melegszik egy ilyen vékony kialakítású gépben csak aktív hűtéssel lehet valamilyen szinten megoldani a problémát, de akkor is nagyon melegszik. Inkább a slot-in-es megoldáson dolgozhatnának még, vagy a billentyűzet alá is rakhatnák a meghajtót, mondjuk akkor kb. bill + drive + LCD + váz és burkolat= 4 + 8 + 4 + 4 = 20 mm, azaz nem lenne sokkal vastagabb.
De legalább probálkoznak, viszont a drive melletti szabad helyet nem használták semmi láthatóra, persze sejtem, hogy a burkolat alatt mi minden lehet alaplap+CPU+hűtés, esetleg akku.
A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...

Hát, szerintem az ötlet nem új! A PANASONIC már évek óta ilyen notebookokat gyárt, és azoknál az ergonomia is jobb. Kár, hogy Európába nem igen jutnak el.
És nekik is van jó csajuk ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve]
...majdnem 9 év és még mindig újonc! :) ui.: most már lelkes