Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Turmoil

Turmoil
(senior tag)

Azért annak a tükrében, hogy Bill kivételével nem sokan jósolnak nagy jövőt ennek a becsukhatatlan laptopnak, ennyire nem lennék oprimista a Transmeta helyében. Sajnos...

Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

(#2) emvy válasza Turmoil (#1) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem te döntöd el hogy mi lesz a sorsa hanem BILL:).

while (!sleep) sheep++;

(#3) Turmoil válasza emvy (#2) üzenetére

Turmoil
(senior tag)

Hiába dönt úgy Bill, hogy nekem kell egy TaPCi, én nem fogok venni:DD

Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

(#4) Egon válasza Turmoil (#3) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

TE nem, de SOKAN igen...:D
Meg hát sok gyártó menne csődbe, ha a magyar piac számítana igazából (az Intel nagyon nehéz helyzetben lenne, sőt talán még az AMD is...;]).

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#5) emvy válasza Egon (#4) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lenne jó kis Videoton TV Computer. Pongoznánk álló nap.

while (!sleep) sheep++;

(#6) Egon válasza emvy (#5) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:)

(#7) Bgs válasza emvy (#2) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Azert BILL-nek is volt nehany alapos baklovese. Nehany pelda:

- 640kb mindenkinek eleg lesz (klasszikus :) )
- Az Internet halalra van itelve, a jovo a MSN-e !
- A Java hulyeseg, halva szuletett dolog.

Van meg egy par, gondolom tudtok meg ti is nehanyat :)

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#8) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Én vennék ilyet, persze csak akkor ha az ára összhangban van a ''tudásával''

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#9) Husky válasza Den (#8) üzenetére

Husky
(fanatikus tag)

Az emlitett 400e meg nem is tunik olyan veszesnek (notebook-kozeli ar, raadasul meg uj dolognak szamit), igy ha lemegy 50e kornyekere, en is veszek egyet... :) ... Nalam pl. a mobilitast az hatarozza meg, hogy mennyit bir ki falhoz drotozas nelkul... A suly csak masodlagos... :)

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

(#10) Den válasza Husky (#9) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Ez csak az első lépés. A tablet pc ideje még nem jött el, de foglakozni kell vele hogy 2-3 év múlva amikor a technológia meglesz hozzá, addigra a koncepció épletképes letisztult megoldássá váljon.

A tablet pc hardver 3 év múlva: oled kijelző, alacsony fogyasztással nagy fényerővel akár hajlékony felületen is, folyékony üzemanyagú tüzelőanyag cella, integrált proci, pcmcia méretű vinyó.
Ultrakönnyű, ha lemerült nyomatsz bele egy kis alkoholt és órákig (napokig megy). strapabíró...

A technológiák már léteznek, pár év és olcsók is lesznek.

(#11) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Notebookokon nem véletlenül lehet a kijelzőt ráhajtani a billentyűzetre, így ugyanis viszonylag védett lesz, de mit csinálsz ezzel? Cipelsz hozzá egy tokot is? Ha valaminek sikerül nekiütni, garantált, hogy eltörik az LCD (vagy legalábbis megsérül), aztán vehetsz újat, mert javítani nem nagyon fogják szerintem. Lehet, hogy mégis sokat fognak eladni? :)

Egyébként az lenne az igazi, hogy az otthoni dokkolóegység, amivel teljes PC lesz belőle, szintén tartalmazna egy procit, és ha csatlakoztatod, akkor duál procis géped lesz otthon, lényegesen nagyobb teljesítménnyel (a fogyasztás meg otthon nem gond)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) Don Vittorio válasza Male (#11) üzenetére

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A buszrendszer meg az, amikor a Volán átveszi a hatalmat, igaz?

Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

(#13) Don Vittorio válasza Bgs (#7) üzenetére

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Örülnék én, ha a tévedéseim ellenére (vagy azokkal együtt) annyi pénzem lenne, mint neki...

Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

(#14) utax

utax
(fanatikus tag)

1. Bill valószínűleg síkhülye, azért a leggazdagabb ember a világon ...
2. aki nem tud vigyázni a PC-jére, az vegyen abakuszt. ami törik, arra vigyázni kell. ha fedele lenne, akkor meg az lenne a baj, hogy ''miért nehezítik azzal a plusz lappal'', mi ?

:)

Use the force, Dude !

(#15) Bgs válasza utax (#14) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Amit Bill csinalt szerintem elsosorban nem intelligencia kerdese, hanem gyomore...

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#16) Den válasza Male (#11) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Egy hátrahajtható fedéllel (mint pl pda-kon) gyártani csak elhatározás kérdése.

(#17) utax válasza Bgs (#15) üzenetére

utax
(fanatikus tag)

de kár, hogy ezek szerint nekem a hatalmas intelligenciám mellé nincs gyomrom !

Use the force, Dude !

(#18) Egon válasza utax (#14) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''aki nem tud vigyázni a PC-jére, az vegyen abakuszt''

Ez jó!!! :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.