alacsonyszintű tuning, yeah!
!

Én úgy tudom hogy a G73 alapból 16 pipás, csak a 4+ le van tiltva!
Lehet hogy a 80nm-es VGA-kban fogják aktiválni a +4pipét és akkor 7600Ultra? 
Kemény tuning rejtőzhet bennük! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#3) Komplikato válasza keszegduda (#2) üzenetére

Ha benne lenne a +4 pipa, amit erősen kétlek, akkor az új verzióba már be se tennék, mert még olcsóbb lenne az előállítás. Bármilyen megdöbbentő a fórumokat olvasva félrevezető lehet, de a felhasználok 98%-a nem tuningol, a tuningosok nem jelentenek vásárlóerőt. Ellenben ha csak pár centtel olcsóbb a cucc, akkor meglépik. Lásd HDCP védelmi balhé.
Close the World ..... Open the Next!
(#4) Komplikato

Hírre reagálva: Akkor idén NEM lesz G80? Vagy az még újabb technológiával jön ki?
Close the World ..... Open the Next!
valószínű idén még ne lesz
Talán az Ati csinál majd egy Unified Shader-es Gpu-t, de az nvidia valószínű csak jövőre (ha egyáltalán csinál)
Vista is késik, vele együtt a Dx10 is
True Success is Blonde
Nagyon nagy eséllye 16 futószalagos a G73. A RivaTuner legújabb, bétás verziója jelzi is őket! Éppen azért van 16 futószalagja, hogy olcsóbb legyen gyártani, jobb legyen a kihozatal, mert 16-ból nagyobb eséllyel megy (mehet) legálbb 12 mint 12-ből 12.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Ebben én egyáltalán nem vagyok biztos. Az NV a karácsony előtti vásárlási rohamra ígér valami jó nagy GPU-t.
Ha a kisebb csíkszélesség miatt 560-ról 650-re lehet feltolni a GPU órajelét, már az is 16 %-os gyorsulást jelent, ami középkategóriás ráncfelvarrásra bőven elegendő, és valószínűleg a 80 nm-es ATI cuccok ellen is elég lesz. (lehet, hogy ősszel megszabadulok ettől a baromi nagy GF6800 GS-től?)

Elég hamar lecsrélik a 90 nm-es technológiát nVidiáék,pedig alig 1 éve vezették be-legalábbis a GPU-knál.Vagy talán későn álltak rá és csak rövid ideig alkalmazták
?
Rudi:A 16 pipás 7600GT-ből mi lesz (ha tényleg lesz)? GTX vagy 7700GT...vagy Ultra? Csak azért kérdezem,mert mintha ez az ''Ultra'' kezdene kifulladni Kaliforniában...
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Egyfelől szerintem nem lesz 16 futószalagos közepes NV kártya mert az már konkurálna a nagyoknak. Másfelől valószínűbb a GTX vagy esetleg az 50-nel feljebb számozás mint az Ultra.

a G80-ra épülő videokártyák már szeptemberben a boltokban lehetnek. Ezzel az NVIDIA ismét megelőzheti az ATI-t, az R600 megjelenését ugyanis novemberre várják a kanadai cégnél.
[link]
Ha ez így lesz akkor az ATi megint szívni fog egy picit! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html