Nvidia részéről sikeres egy év volt, Ati részéről inkább erőssen izzadságos év....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
várnarancs
(PH! addikt)
igazad van. Az Nvidia lépéselnyben van. Az ATI meg erősen lemaradva. Van neki egy erősen kihasznált magjuk (r520), maghas órajellel. Új Sm3.0-val, meg ilyenekkel. Az NV-nek meg van egy rendes tunningolható 256-os 7800gtx-ük, ami az x1800xt mellett is megálja a helyét sztem. Aztán, hogy elcsendesítsék az ATZI-t raktak alá egy 512-es GTX-et. Szivacs. Közben a az x800, x850 sorozat ára rohamosan csökkent, javunkra. amúgy ti már láttatok 512-es 6800ULTRÁ-t boltban? Mert eddig csak egy helyen láttam, és ott is 150k. Olcsó különlegesség.
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
Lépéselőnyben?Érdekes sztem hátrányban vannak.
Ati az R520-al 1-2 ujitást hozott amit majd az NV-nek is meg kell lépnie....
Igen, ez az év jobban sikerült az nVidia-nak. Én ugyanakkor nem mondanám vesztesnek az ATi-t, mert a késéstől függetlenül elég szépen fogynak az X1800-ak. AZ más kérdés, hogy a komoly profitot a középkategória hozná, abban pedig nagyon alulteljesítenek az X1600-akkal.

BenJoe
(senior tag)
Mert valaki a memórisávszélességet lefolytotta 128 bitre... 
Biztos nem akart az erősebb kártyáknak konkurnciát, csak ezzel ''kicsit'' szívott...
Now we're the ones who help to set the sun...
Hát igen

thaler2
(senior tag)
2 versenyző közül ki a vesztes? A 2. és most az Ati a 2. sz.tem....tehát e kemény csatának a vesztesi pozíciójára nyugodtan kilehet jelenteni az Ati-t.
[Szerkesztve]

bdav
(őstag)
jövőre simán fordíthatnak, idei év az zűrös volt, box360 chipet is kellett csinálni. a másik hogy Atiék most váltottak igazán a 9700 szériához képest, kérdés mit tudnak kezdeni a cuccaikkal jövőre.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
Bár lehet, hogy csak nekem tűnt fel, de olcsó lett az ATI ebben az évben és bár a driverekkel voltak gondok néha összességében meg voltam és vagyok vele elégedve.
Az internet hülyévé tesz.

thaler2
(senior tag)
Jövőre sz.tem nagyon szoros verseny lesz, csak ugye most a 2005ről beszéltünk 

tgabi333
(fanatikus tag)
Van valami ami engem így visszatekintve elszomorít: a csúcsmodellek árai kezdenek felfele kúszni. Lassan egy csúcs kártya áráért kapsz egy új generációs konzolt.
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu
Nem lassan hanem már olcsóbb is,ezért kell számtech cuccból max a középkategóriát venni...

thaler2
(senior tag)
Nemcsak lassan hanem akár most is...90ezer ökrül van asszem az alap xbox360. És 90K az nem egy csúcskártya ára...

SPDeluxe1.0
(fanatikus tag)
Hát igen,ha belekukkantasz néhány árlistába,láthatod,hogy egy 512 megás 7800GTX-ért elkérhetnek akár 160k-170k-t is.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
(#15) várnarancs válasza SPDeluxe1.0 (#14) üzenetére

várnarancs
(PH! addikt)
Én csak 2000Euróért láttam, de az Quadro volt, de lagalább 512-es és uo. kinézetű mint a 7800gtx 512mb.
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
Kemény év volt...
Viszont én nem igazán értem ezt az észveszejtő fejlesztést, mikor már így is proclimitesek a kártyák, az 512-es egyedül is, hátmég SLI-ben!
Gondolom az ATI-nál sincsen ez másképp. Nekünk viszont csak jó, hiszen nyárra még a GTX-ek ára is le fog menni 70-80 köré, mert addig lesz 7900 és talán már a 8-as sorozat is. 
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit