drága,de jól néz ki.
Olympus C760 dig. fényképező eladó + 128 Mb xD + vízhatlan hordtáska hozzá
(#1) gericooper

drága,de jól néz ki.
Olympus C760 dig. fényképező eladó + 128 Mb xD + vízhatlan hordtáska hozzá
Tényleg jól néz ki, meg minden, de ugyebár a szkenner fénye nem tesz feltétlenül jó dolgokat az ember szemének. Szóval nem biztos, hogy ez annyira jó megoldás :F
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
jaj, mikor a képet megláttam úgy megörültem hogy egy jó kis tabletpc, erre csak egy szkenner :O
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Király a design! Ez nekem nagyon tetszik! Úgy is le akarom cserélni a scanneremet :D
''One Ring to rule them all...''

Az, hogy jol nez ki, meg nem jelenti azt, hogy megfelel a funkcionak amire kitalaltak.

Ja. Állítólag ha a sportolók úgy próbálnák meg eldobni a korongot, ahogy azt Müron ''Diszkoszvető'' szobra ''teszi'', nem túl jó eredményt érnének el. Pedig a szobor bazi jól néz ki.:))

''centiről-centire nyomon követhetjük az egész szkennelési folyamatot''
Hehehe, mi a tyúk potrohát követek, ha letakarom egy A/4-es lappal?
Biztos, hogy ezt a zőccséget akartad írni???

Parasztvakitas. A szo szoros ertelmeben. :D :D :D
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Szvsz aki már scannelt az semmiképpen nem venne ilyet. Az én kis nagyon low-end scannerem simán bevilágítja a szobámat. Arra nem is gondolok mit tenne egy szemmel.
Másrészről akkor sikerül a ''legjobbra'' a scannelés ha nem jut bele külső fény. Szal az vagy ''nagyon másképp'' működik vagy nagyon sehogy nem lesz jó minőségű a scannelt kép.
What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything
Mivel elég világos a szkenner fénye, ezért át fog világítani a lapon. Így kiválóan lehet követni :) Egyéb kérdés?
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
(#12) Den válasza Warlock_42 (#10) üzenetére
szegény buta tervezők, nem jutott ez az eszükbe :P
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu