Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Extravagancia mindenek felett (téma lezárva)

(#1) gericooper

gericooper
(fanatikus tag)

drága,de jól néz ki.

Olympus C760 dig. fényképező eladó + 128 Mb xD + vízhatlan hordtáska hozzá

(#2) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tényleg jól néz ki, meg minden, de ugyebár a szkenner fénye nem tesz feltétlenül jó dolgokat az ember szemének. Szóval nem biztos, hogy ez annyira jó megoldás :F

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#3) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

jaj, mikor a képet megláttam úgy megörültem hogy egy jó kis tabletpc, erre csak egy szkenner :O

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#4) Zsiba

Zsiba
(senior tag)

Király a design! Ez nekem nagyon tetszik! Úgy is le akarom cserélni a scanneremet :D

''One Ring to rule them all...''

(#6) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Az, hogy jol nez ki, meg nem jelenti azt, hogy megfelel a funkcionak amire kitalaltak.

(#7) bitfarkas válasza twollah (#6) üzenetére

bitfarkas
(őstag)

Ja. Állítólag ha a sportolók úgy próbálnák meg eldobni a korongot, ahogy azt Müron ''Diszkoszvető'' szobra ''teszi'', nem túl jó eredményt érnének el. Pedig a szobor bazi jól néz ki.:))

(#8) bzs

bzs
(kvázi-tag)

''centiről-centire nyomon követhetjük az egész szkennelési folyamatot''

Hehehe, mi a tyúk potrohát követek, ha letakarom egy A/4-es lappal?

Biztos, hogy ezt a zőccséget akartad írni???

(#9) nap

nap
(őstag)

Parasztvakitas. A szo szoros ertelmeben. :D :D :D

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#10) Warlock_42

Warlock_42
(senior tag)

Szvsz aki már scannelt az semmiképpen nem venne ilyet. Az én kis nagyon low-end scannerem simán bevilágítja a szobámat. Arra nem is gondolok mit tenne egy szemmel.
Másrészről akkor sikerül a ''legjobbra'' a scannelés ha nem jut bele külső fény. Szal az vagy ''nagyon másképp'' működik vagy nagyon sehogy nem lesz jó minőségű a scannelt kép.

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#11) Cathfaern válasza bzs (#8) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mivel elég világos a szkenner fénye, ezért át fog világítani a lapon. Így kiválóan lehet követni :) Egyéb kérdés?

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#12) Den válasza Warlock_42 (#10) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

szegény buta tervezők, nem jutott ez az eszükbe :P

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Extravagancia mindenek felett (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.