Hm, de még így is drága...vagy maradjanak ezek az árak ,de a gamek árai lejjebb kúszhatnának illetve ráküldhetnének egy ollós embert 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Szlovi
(senior tag)
Így van! Mind a cucc,mind a játékok nagyon drágák! A hétvégén 1 nagyáruházban láttam Xbox360 játékokat és kíváncsiságból megnéztem az árakat. Hát,hogy is mondjam... sikítva szaladtam el : Oblivion 17990 HUF
(Csak ezt az egyet néztem meg)
[Szerkesztve]
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

vottokar
(fanatikus tag)
Szerintem meg a csíkszélességgel mehetnének lejjebb. Valahogy nem ingerel vásárlásra az igen magas meghibásodási arány.
Az meg nemigen nyugtat meg, hogy x ideig garanciális, és hogy cserélik. A garis ügyintézés gondolom, hogy továbbra is a vásárlónak jár macerával. A magas játékárakat kiküszöböló mahinációkat
meg igencsak megnehezítik azzal, hogy a meghibásodási arány ilyen magas..
[Szerkesztve]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

Translator
(tag)
És júzer modokat nem is tölthetsz le, csak a hivatalos kiegészítőket, ha jól tudom... 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
de ha jól körülnézel, PS2 játékújdonságokat is találni fogsz ennyiért
[ Szeretkezve ]

Remington
(őstag)
az új konzolcímek mindig is ennyik voltak, ebbe bele kell törődni 
sajnos öregebb cmek is tartják 17K-s árukat...Fifa 07,Godfather ritka ami 12K alatt van
Hát nem vmi drasztikus árcsökkentés...na mindegy, ha felére csökkenne az áruk, akkor se vennék X360-at 
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Mit vagytok ki az árakon. Kimentek hétvégén a pecsába és cserélgetitek őket. Van sok konzol bolt is ahol megtehetitek ugyanezt.
Amúgy 60ért vennék egy premiumot, ami nem lesz 3 ledes. De ameddig a vackot árulják nem kell.
Utálom érte az MS-t.
gyúrunk vazze

Keitaro
(PH! kedvence)
Mondjuk ha az ember nem az MM-be dugja be előszor a fejét, akkor láthatja, hogy ennél olcsobban is hozzájuk lehet jutni a játékokhoz. Ja és ugye most árcsokkenés után 69 a Core, de 60-ért már kapható itt-ott egy ideje...
Viszont maradok a PS3nál, bár még nincs egy éves, de valsz nem olvad le róla a GPU 
''There is no such thing as eternity if you end it''

Keitaro
(PH! kedvence)
Fifát még nem láttam, de Godfather van 10k-ért, hogy MotorStorm is.

zombikiller
(tag)
Azért lehetne olcsóbb is még egy jópár tizessel ......., mert ez átlag (magyar) embernek elég drága 

zombikiller
(tag)
azért ha mondjuk 2 ft be kerülne akkor már vennél nem? ![;]](/dl/s/v1.gif)
amennyi igazán jó játék van rá jelenleg,
biztos is, hogy nem olvad le róla semmi...
[ Szeretkezve ]

Skeleton01
(fanatikus tag)
Elég rossz helyen nézted. Én már láttam 6-7 ezerért jó játékokat újonnan.

Keksz
(senior tag)
Miert PC-re olcsobb a jatek?
Most neztem h ha fejleszteni akarnam a gepem h a legujabb jatekok demoja fusson, akkor kellene vennem eloszor is egy videokartyat, ha az nem lenne eleg akkor egy c2d procit, alaplapot es ramot bele.
Na, ez a turbo mar tobbe faj mint a 115ezres x360 elite!
Csak egy uj videokartya ami megint jo lenne masfel evig az 85ezer korul van, egy 8800gts 640mb-al.
Sztem ezekhez az arakhoz kepest a konzolok nem dragabbak.
az Oblivionról volt szó. Azt láttad 6-7-ért újonnan? 
[ Szeretkezve ]

Keitaro
(PH! kedvence)
Viszont ha csak Oblivionra szorítkozunk akkor vegyük bele, hogy a PS3-asban alapból benne van a Knights of the Nine, és pár helyen kapni 12k-ért. Ez PC-n is 5+6 azaz 11k.
Nem kérdés, hogy induló árakon állt a konzolos játékok drágábbak, főleg ha MM-ben nézzük őket, de ennyit pl megér.
#14:
bwoay: Nem sok van ez igaz, de 1. most indul be a domping 2. nem szoktam hetente új játékot venni, időm se lenne rá. Meg pízem se de az más kérdés
X-boxos kínálat nagyrésze meg FPS amit mint nagy nevet említenek és valahogy nekem az FPS+Konzol nem az igazi pedig konzolos vagyok.
[Szerkesztve]

Skeleton01
(fanatikus tag)
Igen, többek közt azt is.