Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hm, de még így is drága...vagy maradjanak ezek az árak ,de a gamek árai lejjebb kúszhatnának illetve ráküldhetnének egy ollós embert :DDD

(#2) Szlovi válasza ftc (#1) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Így van! Mind a cucc,mind a játékok nagyon drágák! A hétvégén 1 nagyáruházban láttam Xbox360 játékokat és kíváncsiságból megnéztem az árakat. Hát,hogy is mondjam... sikítva szaladtam el : Oblivion 17990 HUF:O (Csak ezt az egyet néztem meg)

[Szerkesztve]

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#3) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Szerintem meg a csíkszélességgel mehetnének lejjebb. Valahogy nem ingerel vásárlásra az igen magas meghibásodási arány.
Az meg nemigen nyugtat meg, hogy x ideig garanciális, és hogy cserélik. A garis ügyintézés gondolom, hogy továbbra is a vásárlónak jár macerával. A magas játékárakat kiküszöböló mahinációkat :B meg igencsak megnehezítik azzal, hogy a meghibásodási arány ilyen magas..

[Szerkesztve]

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#4) Translator válasza Szlovi (#2) üzenetére

Translator
(tag)

És júzer modokat nem is tölthetsz le, csak a hivatalos kiegészítőket, ha jól tudom... :(

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#5) bwoay válasza Szlovi (#2) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de ha jól körülnézel, PS2 játékújdonságokat is találni fogsz ennyiért

[ Szeretkezve ]

(#6) Remington válasza Szlovi (#2) üzenetére

Remington
(őstag)

az új konzolcímek mindig is ennyik voltak, ebbe bele kell törődni :((

(#7) ftc válasza Remington (#6) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sajnos öregebb cmek is tartják 17K-s árukat...Fifa 07,Godfather ritka ami 12K alatt van

(#8) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát nem vmi drasztikus árcsökkentés...na mindegy, ha felére csökkenne az áruk, akkor se vennék X360-at :P

[Szerkesztve]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#9) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Mit vagytok ki az árakon. Kimentek hétvégén a pecsába és cserélgetitek őket. Van sok konzol bolt is ahol megtehetitek ugyanezt.

Amúgy 60ért vennék egy premiumot, ami nem lesz 3 ledes. De ameddig a vackot árulják nem kell.

Utálom érte az MS-t.

gyúrunk vazze

(#10) Keitaro

Keitaro
(PH! kedvence)

Mondjuk ha az ember nem az MM-be dugja be előszor a fejét, akkor láthatja, hogy ennél olcsobban is hozzájuk lehet jutni a játékokhoz. Ja és ugye most árcsokkenés után 69 a Core, de 60-ért már kapható itt-ott egy ideje...

Viszont maradok a PS3nál, bár még nincs egy éves, de valsz nem olvad le róla a GPU :DDD

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#11) Keitaro válasza ftc (#7) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Fifát még nem láttam, de Godfather van 10k-ért, hogy MotorStorm is.

(#12) zombikiller

zombikiller
(tag)

Azért lehetne olcsóbb is még egy jópár tizessel ......., mert ez átlag (magyar) embernek elég drága :(((

(#13) zombikiller válasza feka007 (#8) üzenetére

zombikiller
(tag)

azért ha mondjuk 2 ft be kerülne akkor már vennél nem? ;]

(#14) bwoay válasza Keitaro (#10) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

amennyi igazán jó játék van rá jelenleg,
biztos is, hogy nem olvad le róla semmi...

[ Szeretkezve ]

(#15) medvegy

medvegy
(tag)

ennekaztánsemmiértelme

live: Medw

(#16) Skeleton01 válasza Szlovi (#2) üzenetére

Skeleton01
(fanatikus tag)

Elég rossz helyen nézted. Én már láttam 6-7 ezerért jó játékokat újonnan.

(#17) Keksz

Keksz
(senior tag)

Miert PC-re olcsobb a jatek?

Most neztem h ha fejleszteni akarnam a gepem h a legujabb jatekok demoja fusson, akkor kellene vennem eloszor is egy videokartyat, ha az nem lenne eleg akkor egy c2d procit, alaplapot es ramot bele.

Na, ez a turbo mar tobbe faj mint a 115ezres x360 elite!
Csak egy uj videokartya ami megint jo lenne masfel evig az 85ezer korul van, egy 8800gts 640mb-al.

Sztem ezekhez az arakhoz kepest a konzolok nem dragabbak.

(#18) bwoay válasza Skeleton01 (#16) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az Oblivionról volt szó. Azt láttad 6-7-ért újonnan? :U

[ Szeretkezve ]

(#19) Keitaro válasza bwoay (#18) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Viszont ha csak Oblivionra szorítkozunk akkor vegyük bele, hogy a PS3-asban alapból benne van a Knights of the Nine, és pár helyen kapni 12k-ért. Ez PC-n is 5+6 azaz 11k.

Nem kérdés, hogy induló árakon állt a konzolos játékok drágábbak, főleg ha MM-ben nézzük őket, de ennyit pl megér.

#14:
bwoay: Nem sok van ez igaz, de 1. most indul be a domping 2. nem szoktam hetente új játékot venni, időm se lenne rá. Meg pízem se de az más kérdés :DDD X-boxos kínálat nagyrésze meg FPS amit mint nagy nevet említenek és valahogy nekem az FPS+Konzol nem az igazi pedig konzolos vagyok.

[Szerkesztve]

(#20) Skeleton01 válasza bwoay (#18) üzenetére

Skeleton01
(fanatikus tag)

Igen, többek közt azt is.

(#21) bongeszo válasza bwoay (#18) üzenetére

bongeszo
(tag)

pl itt okostojás: [link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.