Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Újabb csupa hasznos holmi ;]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#2) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vajon hany Wattnal van meg a 85%? Mert ha 80Plus lenne (szeles tartomanyban birna a >80%-ot) akkor biztos kapott volna olyan matricat is.

1010 Watt, ez vajon hogy otlott fel a marketingesek agyaban?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) wwenigma válasza venember83 (#2) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugy, hogy eddig az 1000W volt a legnagyobb....lásd memóriák, 5-10MHz + is marketing....

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#4) -zolee-

-zolee-
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

S lőn az parasztság látószervének elvakítása haszontalan holmik által. Látá -zolee- hogy ez rossz... s mérges vala. :DDD

[Szerkesztve]

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#5) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy gondoltam kommentelem, de inkább nem :DDD

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#6) rudi válasza venember83 (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Van nekijük 80 Plus címkéjük is [link], ami nem meglepő ennél a modern FSP belsőnél. A táp másik érdekessége, hogy ez az első 1000-es, ami normál ATX méretű és nem hosszabbított. Persze egy 200-400 wattos moduláris szériának sokkal-sokkal jobban örülnénk mint ezeknek a kilowattosoknak.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

10W-tal az ezer fölött :Y :DD

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#8) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A következő az 1020 wattos lesz, tuti :DD

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#9) feka007 válasza KrenAtesz (#8) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És lesz is aki megveszi, mégha több ezerrel drágább is lesz, csak, hogy elmondhassa, hogy egy atomerőmű van a gépében :DD
Milyen gép fogyaszt egyáltalán annyit, hogy ekkora teljesítmény indokolt legyen, nem értem... :F

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#10) venember83 válasza rudi (#6) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor jo ;) Mast nem mondhatok, kb meglesz a 20%os terheles (bikabb konfignal), igy meg a 80%+ hatekonysag, great! Nem fogja senki kihasznalni a tapot, de legalabb okosan van megepitve s keves hot disszipal. Nem mintha ez a vevoknek szamitana, max kornyezetvedelmi szempontbol hasznos, h keves energia vesz el.

Kosz a linket.

mod: Kulonben igazan tehettek volna ra 4 pci-e csatit, vagy annak mar keves lenne? :F
Nem szukseges valaszolni ;)

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#11) zombikiller

zombikiller
(tag)

ennek az 1010 W nak még fele is bőven sok lenne :Y

[Szerkesztve]

(#12) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnik olyan furának ez a kép? Mintha egy valódi tépegységet némileg ''megfotosopoltak'' volna... az egész kék festés olyan fura, de halo meg belátni a rácson, az a NYÁK...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#13) SzlobiG válasza zombikiller (#11) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Sok hát, nekem a 300-as Zen viszi a gépemet.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#14) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Röhejesek ezek a bazierős tápok... :W
Mi a reteknek???
Olyan mintha 3000LE-s WV-t árulnának... Azt is kb ennyire lehet kihasználni. És ennyi szükség is lenne rá az utakon. :P

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#15) LukE

LukE
(PH! kedvence)

nemigammá. 1024W-os tápot akarok :DDD
Az lenne az igazi gíkség :))

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

(#16) ftc válasza Male (#12) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az a nyák oylan érdekes. :U az alkatrészek is rajta....

(#17) Male válasza ftc (#16) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon nem tűnik valódinak...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#18) venember83 válasza Male (#17) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mar FSP-ben is ketelkedtek? Ertem en, h r600 megjelenesi idopont utan mar semmi sem biztos soha, de ennyire azert nem kene ennyire a bizalmatlannak lenni. T.i. ti most azt sugalljatok, h a bejelentett tap nem is letezik, csak foosoppolt kep, amit azert nem hiszek...

(#19) neduddki válasza venember83 (#18) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Aszongy a webshop, hogy:
TAP FSP Epsilon 700W Active PFC 24 1-10
TAP FSP Epsilon 800W Active PFC 24 1-10
TAP FSP Epsilon 1010W Active PFC 24 1-10
de mint tugyuk ez meg nem zarja ki hogy megsincs:- )))

udv

neduddki

p.s. annak a 1010es nek randa ara van:- ((( /nem tom hogy a tobbiek hasonlo joszagank mennyi az ara es nem is erdekel:- )/

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#20) Male válasza venember83 (#18) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem a táp létezésében... csak a képben kételkedünk. Nézd meg azt a NYÁK-ot, teljesen sima lap, az alkatrészek tökéletesen szabályos formájúak és simák, nincs összetrutyizva belül, ahogy szokták, stb.

(#21) venember83 válasza Male (#20) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tenyleg szep szabalyos minden, teny, latszanak a nyak labai is, nincs osszeragasztozva (mar a nyak s az alkatreszek), de nem latok semmi furat, vegulis lehet photoshop, ugy a legkonnyebb ''tokeletes'' kepet letrehozni. Szerintem realis kep, mind1.

(#22) Loretto válasza rudi (#6) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Rosszul emlékeznék, azt hittem eléggé antimoduláris vagy. :U

Soirée...

(#23) orbano válasza Male (#20) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem alapból egy szépen összerakott példány, gondolom nem is működőképes, másrészt utómunka is biztos van rajta. de fénykép eredetű az tuti :) persze nem mint ha nem lehetne összehozni, de valószínűtlen...

A vér nem válik VAZZE!™

(#24) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Én mindjárt kettőt veszek, hátha eselí...
:W :W :W

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#25) ftc válasza Male (#20) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eagle 3D szkott ilyen szinű nyákot alkalmazni....nekem tul összhangban van a nyák az alkatrészekkel...ilyen mint tudjuk nincs...

(#26) Male válasza orbano (#23) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd meg mondjuk az alkatrészek kapcsolódását a NYÁKhoz... egyszerűen minden zavaróan tökéletes rajta, amire az agyam azt mondja, hogy ez nem lehet valódi.

Nem hinném, hogy a fotózáshoz legyártottak egy ilyen példányt... mivel elég egyszerű alakzatokból van, szerintem a belsejét simán lerenderelték, majd egy létező burkolat fotója alá tették. Hogy ez miért jó nekik, azt nem tudom :)

(#27) venember83 válasza Male (#26) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet, h olyan tap mint a ''Farok csovalja''-beli haboru Albaniaval. Csak marketing celokat szolgal, ergo nem is letezik s meg se lehet venni :DDD De azert FSP-nek ilyen is van, lehet mutogatni ;)

mod: minek tettem off-ba......

[Szerkesztve]

(#28) ftc válasza Male (#26) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

itt egy 400-s képe [link]

ez valamiért máshogy néz ki

OFF-ba tettem

[Szerkesztve]

(#29) Male válasza ftc (#28) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igen, erre azt mondom, hogy valódi fotó...

Venember: :) Nem a táp létezését vitatom, szerintem sem átverés, csak talán a marketingesek kitalálták, hogy ''jajj, nem elég szép látvány'', így aztán csináltak egy tökéletes látványt nyújtó képet...

(#30) venember83 válasza Male (#29) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

utolso hsz-emet viccnek szantam :DDD
Ok, sokadjara irom: lehetseges.

(#31) Male válasza venember83 (#30) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OK :)

(#32) LukE

LukE
(PH! kedvence)

ümm. igazság szerint nem értem, mi a bajotok azzal a képpel...

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

(#33) Male válasza LukE (#32) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A belsejére koncentrálj! Nézd meg hozzá mondjuk a #28-ban linkelt képet is...
(teljesen homogén felületek, túlzottan hibátlan pl a burkolatához képest is)

Mondjuk a hír szempontjából nincs jelentősége.

(#34) -zolee- válasza LukE (#32) üzenetére

-zolee-
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak annyi a probléma vele, hogy a belinkelt képpel ellentétben az összes alkatrész tisztán, ÁRNYÉKOK! nélkül látszik. Valszeg PR! okok vezették rá a céget, hogy jobban beleláthassunk a belsejébe. Csak azt nem értem akkor az eredeti fotó mellé miért nem csatoltak egy úgynevezett ''robbantott'' ábrát és akkor midjárt meg is lett volna oldva.

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#35) Male válasza -zolee- (#34) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán csak valaki unatkozott a cégnél :)

(#36) stol

stol
(PH! addikt)
LOGOUT blog

YEAH!

A nagy múltú FSP sem maradhat ki a sorból! :W

Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

(#37) venember83 válasza stol (#36) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most mar kb teljes a mezony, bar asszem a Seasonicnak csak 900asa van, le kene dolgozni ezt a hatranyt :DDD

(#38) Tyberius

Tyberius
(fanatikus tag)

Megnéztem kinagyítva a képet (mi mindenre jó az Opera meg a 22 colos CRT, ugye :) ), és jelenthetem, hogy:
- a nyákon látszanak a rászitázott fehér vonalak és alkatrész-jelölések
- a toroidtrafón a menetek elhelyezkedésében vannak egyenlőtlenségek (pl. egyik menet kissé beljebb van, mint a másik)
- a ventilátort tartalmazó burkolatlapon látható néhány apró hiba.

Na most ha valaki ezt így lemodellezte és renderelte, ahelyett hogy megfogta volna a tápot, és készíttetett volna róla egy termékfotót, akkor csak gratulálni tudok. :D
Ami meg az árnyékokat illeti: mivel relatíve kis tárgyat kellett lefotózni, elég könnyű lehetett megoldani, hogy több irányból kapjon szórt(!) fényt, ami lényegében eltünteti az árnyékokat.
Szóval nem kell rögtön hamisítványra gyanakodni, ha jól sikerült a kép. Ha nem sikerült volna jól, akkor meg arra panaszkodnátok, hogy milyen sz*r lett a kép :)

(#39) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

minek is ekkora vacak?
jaaa, hogy az új Vista+ már a konyhát is a Pc-ről és annak tápegységéről üzemelteti? :D

True Success is Blonde

(#40) green dude

green dude
(újonc)

Mire kellhet vkinek 1010 Watt? Ha csúcs rendszert építenénk, akkor is elég lenne 1 460 Wattos jószág is (persze minőségi). Meg nekem személy szerint ezeknek a modelleknek a színe sem tetszik. Black 4ever :)

(#41) orbano válasza Male (#33) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

fotóztál már stúdióban valaha? hallottál már utómunkáról? dolgoztál már 3d-s tervező/grafikus progikkal? nekem mindegyikkel volt dolgom és egy kis PS-es utósimításon kívül semmit sem látok ezen a képen ami ''rendellenes''. egyedül a nagy sárga kocka fura, de azon emg messziről látszik, hogy PSben kenték el rajta az egyenetlenségeket. tod, olyan ez mint a playboy. Azokban sem 3D renderelt nők vannak, és a valóságban sem cápákat megszégyenítő símaságú a bőrük :DDD ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#42) hardzsi2 válasza wwenigma (#3) üzenetére

hardzsi2
(tag)

Marketing érvelésed helytálló lenne, de nem 1K-s a legnagyobb PC-s táp, van egy ideje 1,2K-s is ([link]), sőt talán nagyobb is - nem annyira követem a tápok világát. Utóbbit ha jól emlékszem, a CeBIT-en kirakták demó célból, rákötöttek egy bika SLI konfigot és 24 db. vinyót. Ez persze remek, de ki az, aki otthonra ennyi eszközt használ? Ha meg szervergép, oda SLI nem kell, inkább kisebb teljesítményű, ám redundáns, hot-swap tápból 3-4 db.

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.