Nagyon designos 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
extra

D.Orion
(PH! kedvence)
Hát a teljesítménye is nagyjából a Silent Square -rel azonos. Itt csak 4 heatpipe van 5 helyett, de a ventillátor ua. forog mint a pro típusé. A súlya meg kicsivel a sima feltt van. Sztem a Silent Square pro jobb(5-7°C-al).
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Ősember
(PH! addikt)
ugy van 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Sztem simánjó
Nekem tetszik 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
so-so, annyira nem győztek meg hogy nekem ilyet kell vennem
miféle kenőanyagot adhatnak asusék a hűtőikhez?

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Kóbászzsírt. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

OC
(őstag)
Ördögi egy hűtő: ''...tömege 666 gramm.'' 
A koncepció még mindíg nem tetszik. És nem csak azért, mert nem vízhűtés
, hanem mert ezek a beágyazott ventik nekem elég életképtelen megoldásnak tűnnek.
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!
ronda eléggé, ráadásul 92mm-es venti van rajta, ami 2300at is pörög
az alsó alkatrészek hogyan is szellőznek ezen az izén? 
csak vízszintes lamellákat látok
nem teccik 
True Success is Blonde
ROTFL 
Ezen besz@rtam 
Ördögien jó súlya van.... talán ördögien is jó?
Nekem csak egy bestiális Zalman 9500-as coolerem van. jó az is. 
Üdv,
Vikthor
~ Arcana ~
Nem tudom megérteni, hogy mi a bánatos thökömnek kell világítást rakni egy szájbalökött (proci)hűtőventillátorra?!
Nem látja a processzort, nem tudja mit kell hűteni? Ááááááááá... Az én csúcs házam is úgy néz ki, mint egy karácsonyfa, a csodálatos (kék, zöld, piros, narancs színű fényben pompázó) gyári ventiknek köszönhetően. Ha lesz egy kis pénzem, annyira kivágom őket, mint szódás a lovát. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Armando_19
(PH! addikt)
Ördögi kis hűtő. A súlyt eltalálták:666... 

Achill3uS
(PH! nagyúr)
beágyazott ventik nekem elég életképtelen megoldásnak tűnnek
pedig az ilyen megoldással ellátott hűtők a legbrutálabbak közé tartoznak.. Tuniq Tower, Sonic Tower
sztem Scythe-nek is lesz majd hamarosan egy 120-as ''integrált'' ventis hűtése..
bár az uj vizes Ninja sztem nyerő lesz 
[Szerkesztve]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
bazzeg de giccses... Miert nem tudnak ASUS-ek vmi egyszeru, szep termeket alkotni, akarom mondani atcimkezni??? Nem lehet olyan nehez, vagy igen? 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#16) Armando_19 válasza venember83 (#15) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)
Kinézettel sok embert meg lehet fogni...Csak ezt nemtom hogy mutogatja haverjainak az ember... 
Persze meg lehet, na de ez egy kuktával...elsőre nekem ez ugrott be...
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az alapötlet: [link]. 
[Szerkesztve]
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Petek
(fanatikus tag)
Szerintem tényleg sok vevőt meg lehet fogni az ilyen ''csodakütyükkel'' . Kb fél évvel ezelőttig éltem-haltam a sok szép világító kütyüért a gépemben ( akkor még full plexi házam volt ) aztán elkezdett idegesíteni a színes fény, rájöttem hogy semmi értelme, csak jobban fáraszt, ezért először csak a házat cseréltem le, aztán mivel még így is sok fény szűrődött ki, belőle lassan lecseréltem mindent ''fénymentes'' verzióra. Szóval fél évvel ezelőtt asszem rohantam volna megvenni ezt a hűtőtt, most viszont maradok a jelenlegi 9500as asusomnál világítás nélkül
In vino veritas
kivalo lakhely a porcicak szamara
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

Loretto
(MODERÁTOR)
Mert van akinek tetszik a fényes megoldás, ennyi. Nem kell fennakadni ezen.
Soirée...

Retekegér
(PH! addikt)
Plexi oldallap? Modding? Van, aki szereti. Én is pölö, egységes kékben úszik a gépem...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

OC
(őstag)
Aham..De hogy nem a beépített ventinek köszönhetően, arra kisebb összeget mernék tenni. A beépített venti ezeknél a monstrumoknál a szükséges rossz. Egyrészt a borda tömege sokkal nagyobb lenne, ha a venti helyén is lamellázva és/vagy hőcsövezve lenne. Másrészt a befoglaló méreteit jelentősen növelné, így néhány házban komoly gondok lehetnének. Hát ezért kell beépíteni, ami viszont magával hozza a magasabb zajszintet, azt, hogy ha nem is nagy mértékben, de az egyik fele a bordának már melegebb levegőt kap a másik oldal miatt. Egyébként ha már élmezőnyről beszélünk, akkor keresni kell olyan tesztet, ahol az ilyen két oldali bordás cuccokat mindkét bordán egy-egy ventivel hűtik. Kisebb fordulattal, jobb zajszint, nagyobb teljesítmény érhető el. Őszinte leszek, nem néztem ilyen teszteket, de ha jól gondolom, ezt kell, hogy mutassák.
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

oettinger01
(őstag)
azt nem értem miért kell mindent fikázni ami eltérő a megszokottól? nem gondoltam volna, hogy pont a PH!-sok táborában van benne ennyi konzervativ gondolkodó.... szerintetek mostanában a gyártók csak eladhatatlan termékeket gyártanának és fogalmuk sincs róla, hogy mik az igéynek? ven ilyen termék is és van olyan is. mindenki megtalálja a kinálatban a számára megfelelőt. nem kell ezen csodálkozni, hogy miért ilyen...... az én privát véleményem szerint pedig egy nagyon is minőségi és jól kidolgozott darabnak tűnik.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

oettinger01
(őstag)
akkor neked inkább ezt ajánlom, biztos jobban tetszene...[link]
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Ősember
(PH! addikt)
a különbség meg valoszinü annyi, hogy amig az hangot fogad, ez hangot ad 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!