Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Tanya-

Tanya-
(fanatikus tag)

Nagyon designos :R

(#2) dokar válasza Tanya- (#1) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sajnos túlságosan is :U

extra

(#3) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát a teljesítménye is nagyjából a Silent Square -rel azonos. Itt csak 4 heatpipe van 5 helyett, de a ventillátor ua. forog mint a pro típusé. A súlya meg kicsivel a sima feltt van. Sztem a Silent Square pro jobb(5-7°C-al).

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#4) Ősember válasza dokar (#2) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

ugy van :U

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#5) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sztem simánjó :) Nekem tetszik :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#6) romeozor

romeozor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

so-so, annyira nem győztek meg hogy nekem ilyet kell vennem :) miféle kenőanyagot adhatnak asusék a hűtőikhez?

(#7) VaniliásRönk válasza romeozor (#6) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Kóbászzsírt. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#8) OC

OC
(őstag)

Ördögi egy hűtő: ''...tömege 666 gramm.'' :D

A koncepció még mindíg nem tetszik. És nem csak azért, mert nem vízhűtés :DDD , hanem mert ezek a beágyazott ventik nekem elég életképtelen megoldásnak tűnnek.

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#9) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ronda eléggé, ráadásul 92mm-es venti van rajta, ami 2300at is pörög
az alsó alkatrészek hogyan is szellőznek ezen az izén? :F
csak vízszintes lamellákat látok

nem teccik :(

True Success is Blonde

(#10) syn7h37ic válasza VaniliásRönk (#7) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ROTFL :DDD
Ezen besz@rtam :R

(#11) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ördögien jó súlya van.... talán ördögien is jó? :D Nekem csak egy bestiális Zalman 9500-as coolerem van. jó az is. :)

Üdv,
Vikthor

~ Arcana ~

(#12) Zolaash

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom megérteni, hogy mi a bánatos thökömnek kell világítást rakni egy szájbalökött (proci)hűtőventillátorra?! :F Nem látja a processzort, nem tudja mit kell hűteni? Ááááááááá... Az én csúcs házam is úgy néz ki, mint egy karácsonyfa, a csodálatos (kék, zöld, piros, narancs színű fényben pompázó) gyári ventiknek köszönhetően. Ha lesz egy kis pénzem, annyira kivágom őket, mint szódás a lovát. ;]

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#13) Armando_19

Armando_19
(PH! addikt)

Ördögi kis hűtő. A súlyt eltalálták:666... :Y

(#14) Achill3uS válasza OC (#8) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

beágyazott ventik nekem elég életképtelen megoldásnak tűnnek
pedig az ilyen megoldással ellátott hűtők a legbrutálabbak közé tartoznak.. Tuniq Tower, Sonic Tower
sztem Scythe-nek is lesz majd hamarosan egy 120-as ''integrált'' ventis hűtése..
bár az uj vizes Ninja sztem nyerő lesz :D

[Szerkesztve]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#15) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bazzeg de giccses... Miert nem tudnak ASUS-ek vmi egyszeru, szep termeket alkotni, akarom mondani atcimkezni??? Nem lehet olyan nehez, vagy igen? :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#16) Armando_19 válasza venember83 (#15) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Kinézettel sok embert meg lehet fogni...Csak ezt nemtom hogy mutogatja haverjainak az ember... :DDD

(#17) Gorneck23 válasza Armando_19 (#16) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Persze meg lehet, na de ez egy kuktával...elsőre nekem ez ugrott be... :D ;]

(#18) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az alapötlet: [link]. :DDD

[Szerkesztve]

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#19) Gorneck23 válasza BioNiCMaN (#18) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:D

(#20) Petek

Petek
(fanatikus tag)

Szerintem tényleg sok vevőt meg lehet fogni az ilyen ''csodakütyükkel'' . Kb fél évvel ezelőttig éltem-haltam a sok szép világító kütyüért a gépemben ( akkor még full plexi házam volt ) aztán elkezdett idegesíteni a színes fény, rájöttem hogy semmi értelme, csak jobban fáraszt, ezért először csak a házat cseréltem le, aztán mivel még így is sok fény szűrődött ki, belőle lassan lecseréltem mindent ''fénymentes'' verzióra. Szóval fél évvel ezelőtt asszem rohantam volna megvenni ezt a hűtőtt, most viszont maradok a jelenlegi 9500as asusomnál világítás nélkül

In vino veritas

(#21) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

kivalo lakhely a porcicak szamara:)

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#22) Loretto válasza Zolaash (#12) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Mert van akinek tetszik a fényes megoldás, ennyi. Nem kell fennakadni ezen.

Soirée...

(#23) Retekegér válasza Zolaash (#12) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Plexi oldallap? Modding? Van, aki szereti. Én is pölö, egységes kékben úszik a gépem...

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#24) OC válasza Achill3uS (#14) üzenetére

OC
(őstag)

Aham..De hogy nem a beépített ventinek köszönhetően, arra kisebb összeget mernék tenni. A beépített venti ezeknél a monstrumoknál a szükséges rossz. Egyrészt a borda tömege sokkal nagyobb lenne, ha a venti helyén is lamellázva és/vagy hőcsövezve lenne. Másrészt a befoglaló méreteit jelentősen növelné, így néhány házban komoly gondok lehetnének. Hát ezért kell beépíteni, ami viszont magával hozza a magasabb zajszintet, azt, hogy ha nem is nagy mértékben, de az egyik fele a bordának már melegebb levegőt kap a másik oldal miatt. Egyébként ha már élmezőnyről beszélünk, akkor keresni kell olyan tesztet, ahol az ilyen két oldali bordás cuccokat mindkét bordán egy-egy ventivel hűtik. Kisebb fordulattal, jobb zajszint, nagyobb teljesítmény érhető el. Őszinte leszek, nem néztem ilyen teszteket, de ha jól gondolom, ezt kell, hogy mutassák.

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#25) oettinger01

oettinger01
(őstag)

azt nem értem miért kell mindent fikázni ami eltérő a megszokottól? nem gondoltam volna, hogy pont a PH!-sok táborában van benne ennyi konzervativ gondolkodó.... szerintetek mostanában a gyártók csak eladhatatlan termékeket gyártanának és fogalmuk sincs róla, hogy mik az igéynek? ven ilyen termék is és van olyan is. mindenki megtalálja a kinálatban a számára megfelelőt. nem kell ezen csodálkozni, hogy miért ilyen...... az én privát véleményem szerint pedig egy nagyon is minőségi és jól kidolgozott darabnak tűnik.

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#26) oettinger01 válasza BioNiCMaN (#18) üzenetére

oettinger01
(őstag)

akkor neked inkább ezt ajánlom, biztos jobban tetszene...[link]

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#27) Ősember válasza BioNiCMaN (#18) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

a különbség meg valoszinü annyi, hogy amig az hangot fogad, ez hangot ad :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.