Khmmm... Rém ronda.
Távolkeleti izlésvilág. 
Only a Sith deals in absolutes.

Khmmm... Rém ronda.
Távolkeleti izlésvilág. 
Only a Sith deals in absolutes.

az. valóban.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
nem értem hogy ebbe a hírbe hogy keveredik be az apple nanoés shufle. egyik sem számít etalonnak azokban a tulajdonságokban amiben a cikk említi. na mindegy, ilyen a hype...
viszont ez a toshiba vmi isten. az a kijelző csodálatos. érzem hogy ez lresz a vesztem, ez megtöri az ellenállásom, és veszek egy mp3 lejátszót.
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
nekem tetszik, vagy a fekete vagy a középső kéne
A fekete elég jó, de a pepita? 
Ízlések és pofonok... .D
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
jaja izlesek es pofonok, nekem is bejonnek, a feher nem annyira, a fekete tetszik.
az aruk is egesz korrekt (bar mire ideer ugyis dragabb lesz)
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Én sem értem, hogy jön ide az iPod, és főleg, hogy hogy lesz a direkt piaci ellenfele, amikor a nano 2 és 4 gigabyteos, ez a xar meg 512 és 1gb. Árban sem épp egy kategória (a toshiba javára ugye).
Egyébként nekem nem jön be egyik se
De az alma lejátszók bejönnek 
A vér nem válik VAZZE!™

már megint ez az OLED kijelző...
valaki hozzáértő meg tudná mondani, hogy a kék szín még mindíg 1000 óráig bírja csak, vagy már sikerült javítaniuk ezen a helyzeten?
Never give up! Never surrender!
már rengeteget fejleszztettek az oled alapanyagokon, ezek már a negyedik generációs kijelzők.
nagyon csúnya!!
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

köszönöm...ez azért megnyugtató egy kicsit...egyébként most hány üzemórát bír?
Never give up! Never surrender!
pontos óraszámot nem tudok mondani, de annyit ameddig egy ilyen kütyüt használnak, annyit ki fog 
igazából a nedvesség és az oxigén a fő ellensége ezért mindenféle spéci szigetelő rétegeket fejlesztettek ki, de maguk az anyagok is nagyot fejldtek,meg maga a gyártástechnológia is.

''...hogy a kék szín még mindíg 1000 óráig bírja...''
Szvsz. nem ez a legnagyobb baj az OLED-el, hanem az, hogy napfénynél szinte olvashatatlan. Személyes tapasztalatom ugyan nincs a témában, de ezt már több helyen is (pl. itt a PH!-n) olvastam. Kicsit parasztvakításnak érzem ezt az OLED kijelzőt ilyen hordozható készülékeken. A kedves vásárló ugyanis bemegy a boltba (ahol mesterséges világítás van) bekapcsolja az ilyen ketyerét, és azt mondja: Apppám, de Kira!
Aztán legközelebb akkor esik pofára, amikor pl. a strandon akar vele villogni a haverjainak.
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS
nagyob a fényereje mint az lcd.nek, a színes lcd-knél olvashatóbb, és ritkén vagy olyan verőfényben amikor nem olvasható,olyankor viszont a monkróm, reflektív lcd-n kívól semmi más sem. minden más esetben toronymagasan überel mindent az oled. látni kell, nem neten olvasni róla