Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Obi-1

Obi-1
(őstag)

Khmmm... Rém ronda.

Távolkeleti izlésvilág. :Y

Only a Sith deals in absolutes.

(#2) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

az. valóban.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#3) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

nem értem hogy ebbe a hírbe hogy keveredik be az apple nanoés shufle. egyik sem számít etalonnak azokban a tulajdonságokban amiben a cikk említi. na mindegy, ilyen a hype...

viszont ez a toshiba vmi isten. az a kijelző csodálatos. érzem hogy ez lresz a vesztem, ez megtöri az ellenállásom, és veszek egy mp3 lejátszót.

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#4) Den válasza Obi-1 (#1) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

nekem tetszik, vagy a fekete vagy a középső kéne

(#5) erdoke válasza Den (#4) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A fekete elég jó, de a pepita? :F
Ízlések és pofonok... .D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#6) atuci válasza erdoke (#5) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

jaja izlesek es pofonok, nekem is bejonnek, a feher nem annyira, a fekete tetszik.

az aruk is egesz korrekt (bar mire ideer ugyis dragabb lesz)

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#7) orbano válasza Den (#3) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Én sem értem, hogy jön ide az iPod, és főleg, hogy hogy lesz a direkt piaci ellenfele, amikor a nano 2 és 4 gigabyteos, ez a xar meg 512 és 1gb. Árban sem épp egy kategória (a toshiba javára ugye).
Egyébként nekem nem jön be egyik se :) De az alma lejátszók bejönnek :P

A vér nem válik VAZZE!™

(#8) kdz

kdz
(tag)

már megint ez az OLED kijelző...
valaki hozzáértő meg tudná mondani, hogy a kék szín még mindíg 1000 óráig bírja csak, vagy már sikerült javítaniuk ezen a helyzeten?

Never give up! Never surrender!

(#9) Den válasza kdz (#8) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

már rengeteget fejleszztettek az oled alapanyagokon, ezek már a negyedik generációs kijelzők.

(#10) Bernardo20

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y :Y nagyon csúnya!!

Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

(#11) kdz válasza Den (#9) üzenetére

kdz
(tag)

köszönöm...ez azért megnyugtató egy kicsit...egyébként most hány üzemórát bír?

(#12) Den válasza kdz (#11) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

pontos óraszámot nem tudok mondani, de annyit ameddig egy ilyen kütyüt használnak, annyit ki fog :)

igazából a nedvesség és az oxigén a fő ellensége ezért mindenféle spéci szigetelő rétegeket fejlesztettek ki, de maguk az anyagok is nagyot fejldtek,meg maga a gyártástechnológia is.

(#13) <Adamsky> válasza kdz (#8) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

''...hogy a kék szín még mindíg 1000 óráig bírja...''

Szvsz. nem ez a legnagyobb baj az OLED-el, hanem az, hogy napfénynél szinte olvashatatlan. Személyes tapasztalatom ugyan nincs a témában, de ezt már több helyen is (pl. itt a PH!-n) olvastam. Kicsit parasztvakításnak érzem ezt az OLED kijelzőt ilyen hordozható készülékeken. A kedves vásárló ugyanis bemegy a boltba (ahol mesterséges világítás van) bekapcsolja az ilyen ketyerét, és azt mondja: Apppám, de Kira!
Aztán legközelebb akkor esik pofára, amikor pl. a strandon akar vele villogni a haverjainak.

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#14) Den válasza <Adamsky> (#13) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

nagyob a fényereje mint az lcd.nek, a színes lcd-knél olvashatóbb, és ritkén vagy olyan verőfényben amikor nem olvasható,olyankor viszont a monkróm, reflektív lcd-n kívól semmi más sem. minden más esetben toronymagasan überel mindent az oled. látni kell, nem neten olvasni róla :)

(#15) kdz

kdz
(tag)

helyes! csináljanak is belőlük nagy és profi tft-ket...és persze olcsón :DDD

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.