Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) #gab_

#gab_
(őstag)

már megint ? ;] :U
szvsz az a hutés sz*r

(#2) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

en nem ertem a hetenkenti uj kartyak megjeleneset... :F

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#3) #gab_ válasza monstre (#2) üzenetére

#gab_
(őstag)

az a kártya egy vicc... inkább vesz az ember egy HIS x1950XTX-t + alphacool blokkot és árban kb ott van és kb 100* jobb megoldás :U

(#4) Retekegér válasza #gab_ (#3) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Vagy egy jófajta léghűtést applikál a kártyára :DD

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#5) Petya25 válasza #gab_ (#3) üzenetére

Petya25
(őstag)

De ehhez nem kell egy komplett vízhűtést is venni, míg egy blokkhoz kell a többi is.
Amúgy tényleg alig van haszna ennek a kialakításnak hűtésben.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#6) #gab_

#gab_
(őstag)

a Sapphire toxic x1900XTXn is ilyen ''hutés'' van és a fesz stabok kb 90 fokosak terhelésnél :U

(#7) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Jól értem, hogy a crossfire olcsóbb? Elvileg ugyanazt tudja, mint az xtx, csak plusszban cf is, nem? :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#8) DMG

DMG
(fanatikus tag)

Szvsz semmi értelme gyárilag túlhajtott kártyát venni, mert tovább hajtani már úgysem lehet, és páréven belül, meg mehet a kukába.

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#9) DMG válasza Foglalt név (#7) üzenetére

DMG
(fanatikus tag)

Valami suskus biztos van mögötte, pl, csak együtt működnek. :D

Vagy csak egység csomagban lehet kapni. :D :))

(#10) Retekegér válasza Foglalt név (#7) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Ezen én is meglepődtem... X1950 szériánál ua. az órajel a CF-nél meg a simánál is...

(#11) DMG válasza Retekegér (#10) üzenetére

DMG
(fanatikus tag)

Annyira nem értek, hozzá, de nemlehet, hogy órajeltől függetlenül van vlaami olyasmi specifikáció, amivel a kari kimondottan CF-rel optimális, és így nem érdemes, egyett venni belőle?

(#12) Male válasza Foglalt név (#7) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, ők csak párban árulják egybedobozolva (mint a memóriáknál szokás mostanában), és így darabra olcsóbb... persze boltban nem veheted meg csak egyben a kettőt...

(esetleg azért olcsóbb, mert ahhoz már nincsenek a játékok, stb... szóval a körítés hiányzik)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#13) Retekegér válasza DMG (#11) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

CF kari magában is műxik... :U
De érdekes módon X800-as szériánál mintha drágább lett volna a CF master...

(#14) Remington válasza Retekegér (#13) üzenetére

Remington
(őstag)

jaja
itt sztem azért olcsóbb mert alacsonyabb órajeleken jár a master kártya

sorry most nézem h itt ugyanolyan órajeleken jár :B

[Szerkesztve]

(#15) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem kispálya mit tudhat :R

Na ééésss?::DDD

(#16) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

az ati esetében külsö az ''sli'' vezérlö, ezért van külön cf edition ami a ''master'' kártya. Tehát a plusz chip miatt elvileg drágábbnak kéne lenni, illetve a cf edition verziókhoz adják a külsö összekötö kábelt is... (bár ezt egyes - nem csúcs kártyák - esetében lespórolják, mert elvileg elég a PCI Express áteresztöképessége)

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#17) Zull

Zull
(senior tag)

Nekem ez fura, olcsobb a cf kartya mint a sima, na nema... ket cf vezerlos karit is ossze lehet kotni, mert akkor ez kesz befektetes :D

(#18) - iSO - válasza DMG (#8) üzenetére

- iSO -
(tag)

Én is így gondolom!

Szerintem is fölösleges...

:R
iSO

http://www.kameramiskolc.hu

(#19) rocket

rocket
(PH! kedvence)

MSI-nek is van ilyen kartyaja ;)
[kép]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#20) Remington válasza rocket (#19) üzenetére

Remington
(őstag)

zsír...mostanában ez a menő?:D
lehet jobban járnánk ha inkább egy zalman vf900-at adnának hozzá:D

(#21) finest válasza - iSO - (#18) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már azért is felesleges, mivel hamarosan átállnak a dx10-re, nem toom milyen felbontásban és szűrés mellett játszik, akinek a mostani csúcskártyák kevesek... Én mindenesetre dx9-es karira már nem költenék 100 felett az tuti.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#22) #gab_ válasza finest (#21) üzenetére

#gab_
(őstag)

aminek kevés egy x1900/7900 annak kevés az x1950 is.

(#23) Foglalt név válasza #gab_ (#22) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Nálunk inkább az az oldal jellemző, hogy akinek sok az egyik... :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#24) dilipok válasza finest (#21) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

azért ez az átállás még nem lesz olyan hamar. Tuti hogy 1-2 ráncfelvarrott kártya kijön, mire 1általán lesznek játékok amit teljesen kihasználják a dx10 nyújtotta lehetőségeket. Addig meg felesleges 1általán dx10es karit venni, amíg nem jönnek az olyan játékok amik 1értelműen megkívánják azt. Bár ez csak magánvélemény

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#25) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jízösz 2200 MHz...........

(#26) Foglalt név válasza dilipok (#24) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Főleg amig nincs operációs rendszer, driverek hozzá, sőt dx10 sincs :)

(#27) dilipok válasza Foglalt név (#26) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

Erről nem is beszélve... :C

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#28) HolyDay válasza dilipok (#27) üzenetére

HolyDay
(kvázi-tag)

azon filóztam, hogy a crossfire edition miért kerül kevesebbe? elvileg abban több az ''anyag'' nem?

(#29) Retekegér válasza ALI_G (#25) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Hát az volt besz@rás, mikor az X1950XTX-ről szóló hírekben effektíve 3,2 GHz-es memória órajeleket emlegettek...

(#30) daa-raa válasza Foglalt név (#26) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

DX10 már a Vista RC1-ben is van.

Si vis pacem, para bellum.

(#31) Mr.Gixer

Mr.Gixer
(újonc)

Ez a kártya is csak arról szól amiről az összes többi átlagfelhasználó számára elérhetetlen hardware. Vagy akár egy zsír merci. Bizonyos körökben nyílván presztizskérdés a legjobb gép tulajának lenni, és ezért nemlehet hibáztatni eggyik gyártót sem. Ők ennek a szűk rétegnek is kikell hogy elégítség az igényét. És ez a szűk réteg nyílván tehetős.Ha pedig tehetős, és elégedett, akkor nemfogja sajnálni a lét a következő hónapban megjelenő mégütősebb,mégdrágább karikra, procikra bármire. ÉS ha a épp a saphire nyerte meg a tetszését, nyilván legközelebb is ezt választja. Ez egyben reklám, erőfitogtatás, és technikai hovatartozás jelképe is. Látott már valaki inno-t vízhűtéssel? Röviden ezekre a cuccosokra túlsok ésszerű magyarázat nincs. Csak ok-okozat és következmény: :)) Szerintem

xxx- Köszi anyunak hogy segített kitölteni

(#32) Foglalt név válasza daa-raa (#30) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

:U Jogos, de azért érzed Te is...

(#33) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Ha ezen egyszer dedöklik a hűtés gyorsan felrottyanhat benne a víz.De legalább egy perc alatt van instant tea. :D

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#34) foldesi.geza

foldesi.geza
(újonc)

járjatok csak utána...

gpu: 695 mhz valójában
vram: maradt 2 ghz
crossfire és xtx ua: 549 dollár

nem ártana a hírt frissíteni...

(#35) rocket

rocket
(PH! kedvence)

[kép]
[kép]
[link]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#36) joysefke válasza Mr.Gixer (#31) üzenetére

joysefke
(senior tag)

Azt se felejtsd el, hogy a legtöbb gémerjános aki maga rakja össze a gépét
megnézi az aktuális VGA teszteket és ha azt látja, hogy az X1950 a gyorsabb, akkor vesz
egy 3X is lebutitott ATi kártyát, ha pedig a tesztek a 7950 et hozzák ki jobbnak,
akkor egy ugyanilyen nagy mértékben butitott Nvidia kártyát vesz...

Presztizsértéke van a gyártók számára annak is, hogy kinek a kártyája ül a trónon...

Szerintem eladás vízhűtéses X 1950XTX ből alig alig lessz, de mégis a felső középkategóriás kártyák forgalmára közvetve hatást fog gyakorolni (már ha jól szerepel)

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.