már megint ?

szvsz az a hutés sz*r
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
en nem ertem a hetenkenti uj kartyak megjeleneset... 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

#gab_
(őstag)
az a kártya egy vicc... inkább vesz az ember egy HIS x1950XTX-t + alphacool blokkot és árban kb ott van és kb 100* jobb megoldás 

Retekegér
(PH! addikt)
Vagy egy jófajta léghűtést applikál a kártyára 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Petya25
(őstag)
De ehhez nem kell egy komplett vízhűtést is venni, míg egy blokkhoz kell a többi is.
Amúgy tényleg alig van haszna ennek a kialakításnak hűtésben.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

#gab_
(őstag)
a Sapphire toxic x1900XTXn is ilyen ''hutés'' van és a fesz stabok kb 90 fokosak terhelésnél 

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Jól értem, hogy a crossfire olcsóbb? Elvileg ugyanazt tudja, mint az xtx, csak plusszban cf is, nem? 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

DMG
(fanatikus tag)
Szvsz semmi értelme gyárilag túlhajtott kártyát venni, mert tovább hajtani már úgysem lehet, és páréven belül, meg mehet a kukába.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

DMG
(fanatikus tag)
Valami suskus biztos van mögötte, pl, csak együtt működnek. 
Vagy csak egység csomagban lehet kapni.

Retekegér
(PH! addikt)
Ezen én is meglepődtem... X1950 szériánál ua. az órajel a CF-nél meg a simánál is...

DMG
(fanatikus tag)
Annyira nem értek, hozzá, de nemlehet, hogy órajeltől függetlenül van vlaami olyasmi specifikáció, amivel a kari kimondottan CF-rel optimális, és így nem érdemes, egyett venni belőle?
Lehet, ők csak párban árulják egybedobozolva (mint a memóriáknál szokás mostanában), és így darabra olcsóbb... persze boltban nem veheted meg csak egyben a kettőt...
(esetleg azért olcsóbb, mert ahhoz már nincsenek a játékok, stb... szóval a körítés hiányzik)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Retekegér
(PH! addikt)
CF kari magában is műxik... 
De érdekes módon X800-as szériánál mintha drágább lett volna a CF master...

Remington
(őstag)
jaja
itt sztem azért olcsóbb mert alacsonyabb órajeleken jár a master kártya
sorry most nézem h itt ugyanolyan órajeleken jár 
[Szerkesztve]
nem kispálya mit tudhat 
Na ééésss?::DDD

gliskard
(fanatikus tag)
az ati esetében külsö az ''sli'' vezérlö, ezért van külön cf edition ami a ''master'' kártya. Tehát a plusz chip miatt elvileg drágábbnak kéne lenni, illetve a cf edition verziókhoz adják a külsö összekötö kábelt is... (bár ezt egyes - nem csúcs kártyák - esetében lespórolják, mert elvileg elég a PCI Express áteresztöképessége)
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

Zull
(senior tag)
Nekem ez fura, olcsobb a cf kartya mint a sima, na nema... ket cf vezerlos karit is ossze lehet kotni, mert akkor ez kesz befektetes 

- iSO -
(tag)
Én is így gondolom!
Szerintem is fölösleges...
iSO
http://www.kameramiskolc.hu

rocket
(PH! kedvence)
MSI-nek is van ilyen kartyaja 
![[kép] [kép]](http://www.msi.com.tw/images/product_img/vga_img/S_X1950XTX-VT2D512E.jpg)
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Remington
(őstag)
zsír...mostanában ez a menő?
lehet jobban járnánk ha inkább egy zalman vf900-at adnának hozzá
Már azért is felesleges, mivel hamarosan átállnak a dx10-re, nem toom milyen felbontásban és szűrés mellett játszik, akinek a mostani csúcskártyák kevesek... Én mindenesetre dx9-es karira már nem költenék 100 felett az tuti.
“Don’t shoot, I’m Globish.”

#gab_
(őstag)
aminek kevés egy x1900/7900 annak kevés az x1950 is.

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Nálunk inkább az az oldal jellemző, hogy akinek sok az egyik... 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

dilipok
(PH! addikt)
azért ez az átállás még nem lesz olyan hamar. Tuti hogy 1-2 ráncfelvarrott kártya kijön, mire 1általán lesznek játékok amit teljesen kihasználják a dx10 nyújtotta lehetőségeket. Addig meg felesleges 1általán dx10es karit venni, amíg nem jönnek az olyan játékok amik 1értelműen megkívánják azt. Bár ez csak magánvélemény
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
jízösz 2200 MHz...........

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Főleg amig nincs operációs rendszer, driverek hozzá, sőt dx10 sincs 

dilipok
(PH! addikt)
Erről nem is beszélve... 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

HolyDay
(kvázi-tag)
azon filóztam, hogy a crossfire edition miért kerül kevesebbe? elvileg abban több az ''anyag'' nem?

Retekegér
(PH! addikt)
Hát az volt besz@rás, mikor az X1950XTX-ről szóló hírekben effektíve 3,2 GHz-es memória órajeleket emlegettek...

daa-raa
(MODERÁTOR)
DX10 már a Vista RC1-ben is van.
Si vis pacem, para bellum.

Mr.Gixer
(újonc)
Ez a kártya is csak arról szól amiről az összes többi átlagfelhasználó számára elérhetetlen hardware. Vagy akár egy zsír merci. Bizonyos körökben nyílván presztizskérdés a legjobb gép tulajának lenni, és ezért nemlehet hibáztatni eggyik gyártót sem. Ők ennek a szűk rétegnek is kikell hogy elégítség az igényét. És ez a szűk réteg nyílván tehetős.Ha pedig tehetős, és elégedett, akkor nemfogja sajnálni a lét a következő hónapban megjelenő mégütősebb,mégdrágább karikra, procikra bármire. ÉS ha a épp a saphire nyerte meg a tetszését, nyilván legközelebb is ezt választja. Ez egyben reklám, erőfitogtatás, és technikai hovatartozás jelképe is. Látott már valaki inno-t vízhűtéssel? Röviden ezekre a cuccosokra túlsok ésszerű magyarázat nincs. Csak ok-okozat és következmény:
Szerintem
xxx- Köszi anyunak hogy segített kitölteni

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Jogos, de azért érzed Te is...
Ha ezen egyszer dedöklik a hűtés gyorsan felrottyanhat benne a víz.De legalább egy perc alatt van instant tea. 
Nem szép, de legalább jó öreg!

foldesi.geza
(újonc)
járjatok csak utána...
gpu: 695 mhz valójában
vram: maradt 2 ghz
crossfire és xtx ua: 549 dollár
nem ártana a hírt frissíteni...

rocket
(PH! kedvence)
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

joysefke
(senior tag)
Azt se felejtsd el, hogy a legtöbb gémerjános aki maga rakja össze a gépét
megnézi az aktuális VGA teszteket és ha azt látja, hogy az X1950 a gyorsabb, akkor vesz
egy 3X is lebutitott ATi kártyát, ha pedig a tesztek a 7950 et hozzák ki jobbnak,
akkor egy ugyanilyen nagy mértékben butitott Nvidia kártyát vesz...
Presztizsértéke van a gyártók számára annak is, hogy kinek a kártyája ül a trónon...
Szerintem eladás vízhűtéses X 1950XTX ből alig alig lessz, de mégis a felső középkategóriás kártyák forgalmára közvetve hatást fog gyakorolni (már ha jól szerepel)
Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

![[kép] [kép]](http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_radeon_toxic_x1950xtx/images/idle.gif)
![[kép] [kép]](http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_radeon_toxic_x1950xtx/images/load.gif)