Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Biaggio

Biaggio
(őstag)
LOGOUT blog

Egyszerűen: szép. Hol a háttérvilágítás? ;] (inkább egy ilyen, mint a Vista bill)

(#2) cOxeR válasza Biaggio (#1) üzenetére

cOxeR
(PH! addikt)

Nekem a csuklótámaszos része nem jön be, túl hosszúra sikeredett.

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#3) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyszerű és tökéletes ilyenre van szükségem nem csili vili billekre.Semmi multimédiás gomb amit sose használok ki

(#4) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Elég szépnek tünik, és igen nekem is már jó lenne ilyen csendes írást elősegítő klaviatúra. :)
Dobhattak volna róla még 1-2 képet, meg tapasztalati leírást milyen előnye-hátránya van tesztelve :(

Csak aztán ne nyalogassuk, mert még rákot okoz :DDD

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#5) CriticalHit válasza cOxeR (#2) üzenetére

CriticalHit
(őstag)

Inkább túl keskeny, lelóg a mancsom. Egyébként nagyon tetszik.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#6) Celtic válasza PazsitZ (#4) üzenetére

Celtic
(tag)

Tesztek: [link]

Meg egy-két nézet is van róla.

Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag

(#7) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon aranyosak. Már csak hozzá harmonizáló egérke kellene.
Vajon mennyire dobja meg az árát az Alumínium és a Márka?

True Success is Blonde

(#8) cOxeR válasza CriticalHit (#5) üzenetére

cOxeR
(PH! addikt)

Úgy is lehet mondani, egy normális csuklótámasznak kevés, amúgy meg túlságosan nagy, én erre gondoltam.

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#9) Tib_

Tib_
(újonc)

Ez az Aurora feketeben nagyon tetszik. Gondolom aranyarban lesz ha egyaltalan lesz errefele.

.

(#10) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Gombok mechanikája - na arra vagyok én kíváncsi. :R

mod: persze, a felsőére, az alsó eleve nem egyeztethető velem össze - túl össze van dobálva.

[Szerkesztve]

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#11) polip

polip
(PH! addikt)

piszok jól festenek...vajon az áruk is ilyen? :)

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#12) Integra

Integra
(Jómunkásember)

na, ezeken van egy két jó ötlet, mint usb 2.0 hub és fejhallgató és mic bemenet is, ezeket elfogadnám én is.
amúgy felejtősek

(#13) Biaggio válasza polip (#11) üzenetére

Biaggio
(őstag)
LOGOUT blog

Price: Around £59.99 - az kb. 24000 Ft :F :Y

Amire közben még rájöttem, a ''hideg fém''-érzés talán kicsit zavar, de ezt látni és érezni kell :)

(#14) xuldar válasza Biaggio (#13) üzenetére

xuldar
(őstag)

Igen, 60 font környékére saccolják, és itthon rájön még az áfa, béfa, vám, stb :( Rohadt drága lesz.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#15) ftc válasza Biaggio (#13) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

oks annyit nem ér egy bill se nekem :DDD

(#16) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Húdedurva!!! Ez kell. Kár hogy ilyen drága. 15 körül nem gondolkodnék rajta, de ez kicsit sok. Viszont nagyon menne a házamhoz.

I am the Visionaire, follow me if you dare...

(#17) Akheron válasza xuldar (#14) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennyiért csak a hülyéknek fogják eladni; előbb adnám hajléktalanoknak a pénzem, minthogy ilyenre szórjam el... irreális.

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#18) orbano válasza xuldar (#14) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Felcsillant a szemem, amikor megláttam a hírt. Kicsit lankadt a jókedvem, amikor sejteni kezdtem, hogy nem wiresell. De amikor megláttam az árát... ennyiért logitech dinovot kap az ember... és az alu különben is hideg, kellemesebb érzést nyújt a műanyag (volt szerencsém alu billhez párszor).

Amúgy az ezüst színű nagyon tetszik, de sajnos az túl kompakt egy programozónak....

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) xuldar válasza orbano (#18) üzenetére

xuldar
(őstag)

Nekem nagyon bejön, de még egy vezeték nélküliért is irreálisan sok(k) ennyi pénzt kérni.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#20) Akheron válasza orbano (#18) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

„és az alu különben is hideg, kellemesebb érzést nyújt a műanyag”

Nem is hideg, csak jól vezeti a hőt :D

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#21) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

mekkora gagyik, igazi lengyelpiacos cucc, egy műanyag billentyűzetre ráragasztva egy 0.5-ös alulemez.. ez aztán a menő

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#22) Celtic válasza xuldar (#14) üzenetére

Celtic
(tag)

A vámot már meg is úsztad, 0% :D

Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag

(#23) Avicularia

Avicularia
(őstag)

fekete nagyon tetszik,kár hogy nem wireless

egyébként nem olyan drága ,már 60€ alatt is lehet kapni,ami most a nagyon tré árfolyamon 17K

[link]

(#24) ftc válasza Avicularia (#23) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

majd ha eléri azt a 10K körüli összeget s jobb lenne ha alatta lenne nah talán akkor...

(#25) Avicularia válasza ftc (#24) üzenetére

Avicularia
(őstag)

persze,még ennyiért is sok,de a beírt 60 font azért erős túlzás

(#26) Akheron válasza Avicularia (#23) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

A tesztekben lévő képeket is nézted? Szerintem a feketén nagyon elütnek egymástól a műanyag billentyűk és az alumínium keret... Másrészt meg azokon a fényképeken összességében is sokkal kevésbé mutatós. :U

(#27) Avicularia válasza Akheron (#26) üzenetére

Avicularia
(őstag)

nem ,de mindjárt meglesem
hol is van az?

[Szerkesztve]

(#28) Muton válasza Akheron (#26) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

viszont még így is sokkal jobban passzol egy fekete szálcsiszolt alu házhoz, mint akármelyik csak műanyag (szerintem meg nem üt el annyira) ;)

ez az usb hub tök jó benne, lenne hová dugni a pendriveot és bt adapter az íróasztalon (mindenféle plusz kábel nélkül)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#29) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez az Aurora nagyon fajin, de kár hogy nem rádiós. Rádiósban még nem láttam rendes kiosztású (nem duplamagas del gomb és eldugott ins) billentyűzetet, pedig lenne rá kereslet.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#30) atosz

atosz
(őstag)

Elsore ugy gondoltam hogy muszaj vennem egy ilyet, de azert 30-ert inkabb sorozok par napig, amugy is ritkan vagyok desktop elott. Ha egy 10-esert meglehetne kapni az Aurorat, akkor az fain lenne, sztem tobbet nem is igazan er.

(#31) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

A Di-Novo az nem 24e, hanem 50-80e, attól függ melyik verzió.
A 60euro szerintem NEM egyenlő a 60 fonttal, az angoloknál mindíg ennyivel drágábbak a HW cuccok.
Engem árügyileg a Crystal sokkal jobban érdekelne, arról nincs link??? :F

(Találtam 79.99USD áron)

Amúgy ha valakinek van pénze egy normális csiszolt alu házra (egy Silverstone is közelebb a 40e-hez, mint a 30-hoz, és táp nélkül!), akkor már ezen ne múljon.

A Wireless meg lehet kényelmes pár dologhoz, de eddig csak negatív tapasztalataim vannak vele.

[Szerkesztve]

Close the World ..... Open the Next!

(#32) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Itt találtam egy Enermax Crystal bemutatót: [link]
Van pár közeli kép, meg egy 69.95 USD ár.

(#33) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Itt pedig van egy Enermax Aurora bemutató is [link]

[Szerkesztve]

(#34) Iginotus

Iginotus
(őstag)

Magyar kiosztással fogadjunk hogy nem talált még senki :)
Tippelek hogy nem is lesz...
Hol lehet majd kapni ha mégis?

Plug and Pray...

(#35) Komplikato válasza Iginotus (#34) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Hááát, ha TT-ből gyártanak magyart, akkor Enermaxból miért ne?

(#36) Iginotus válasza Komplikato (#35) üzenetére

Iginotus
(őstag)

Mert ez még drágább :R

Plug and Pray...

(#37) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Nekem ezekkel a fém kialakítású eszközökkel az a legnagyobb bajom, hogy mikor kezdi ki az idő. Értem ez alatt azt, hogy ahol gyakran fogja érinteni az emberi bőr, egy idő után meglátszódik a használat nyoma. Valószínüleg itt ez csak fényesedéssel jár, de tudja fene még mivel, az meg valahogy nem az igazi. Nem kellemetlen, csakhát jobban érződik rajta, hogy használva van.

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#38) TheVeryGuest

TheVeryGuest
(senior tag)

Nem rosszak ezek a drága billentyűzetek. Nekem sokat segítettek. Azelőtt ha felbaszta az agyam valamelyik játék, ez általában az NFS valamelyik aktuális verziója volt, simán letörtem vagy leharaptam róla egy gombot. 2500-ba kerül, legfeljebb vettem másikat. Mikor áttértem a 40k körüli billre, vagy odaraktam mellé valamit, amit falhoz vághattam, vagy maradt az elszámolok 10-ig módszer. Szóval a legjobb anger management szerintem.

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#39) CriticalHit válasza TheVeryGuest (#38) üzenetére

CriticalHit
(őstag)

''vagy leharaptam róla egy gombot.'' :)) :C

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#40) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát 40 000-et én nem adnék egy billentyűzetért, ebbe ami tetzsik az egyedül a fülhallgató csati meg mikorofon csati. de ez van más max 5000 -es billentyűzeten is... azok is laposak, de láttam már lapost és jót 2500-ért. meg 40 000ért igazán ehettek volna rá valami designos helyre pár aluminium multimédia gombot, az nálam mindig jól jön... megjegyzem a 2500 Ft.os laposon amit láttam volt vagy 14 és jól nézett ki, semmi csicsa, nagyon szép volt, csak épp nem kértek érte +30 000 Ft-ot mert enermax

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#41) OC válasza REDeath (#40) üzenetére

OC
(őstag)

meg nem volta alumíniumból, meg nem tudod a tartósságát, meg.....................................

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#42) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Hol lehet ilyet szerezni? Csak hogy a magyar árakat is tudjam.

I am the Visionaire, follow me if you dare...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.