Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

Hát pedig az ötlet jó volt...

Vki nem tudja véletlenül mennyibe is került volna egy ilyen ''kis'' számítógép?

(#2) joghurt válasza KriszBoy (#1) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, egy 533-as Geode bőven elég mindenre a videózást és a legújabb henteléseket kivéve. Ja, és 1,1 W a fogyasztása...

Az ára 185 dollár, 15''-ös monitorral 249 dollár. [link]

[Szerkesztve]

A tej élet, erő, egészség.

(#3) atuci válasza joghurt (#2) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

kár, hogy nálunk nem kapni, ilyen kellene nekem a kocsiba :(

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#4) nemtommi válasza atuci (#3) üzenetére

nemtommi
(őstag)

kár bizony, unokahugomnak vettem volna egy ilyet, hogy ne mutterom gépéről kelljen havonta leölnöm a vírusokat.... :(

(#5) Foxi

Foxi
(senior tag)

Kár érte pedig elég sok feladatra jó lenne, elég alacsony a fogyasztása, olcsó. Két FX proci között azért juttathatnának ide ilyeneket is :D

(#6) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ilyet vettem voltam egy kwm switch-csel: ha csak net, ilyesmi megy, akkor ez bőven elég, és nem kell a nagy gépet kerregtetni.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#7) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem értem hogy miért csak a ''fejlődő'' országokban akarnak ilyesmit.... simán elmenne másod/tartalék/hurcolós gépnek.... vagy akár egy olcsó asztalinak is....például nálunk az a híres sulinetes szuperszámítógép építősdi helyett ha ilyesmiket is lehetett volna....

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#8) Szanya

Szanya
(tag)

Szerintem a VIA hardvereiből is lehet hasonlót összehozni.

''Szanya csak egy van.''

(#9) Male válasza Szanya (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak ők nagyon drágán adják, és nem komplett gép...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#10) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Ez mekkora?

"Csak úgy mondom"

(#11) menpee válasza Csapi007 (#10) üzenetére

menpee
(kvázi-tag)

A hátulján ott az USB port, viszonyíts :))
Na jó, egyébként 140 x 216 x 63,5 mm és 1,36 kg

[Szerkesztve]

Mióta végigjátszottam a Call of Cthulhu-t, azóta bezárok magam mögött minden ajtót...reteszre.

(#12) atuci válasza atuci (#3) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Találtam az ebay-en, csak 100 dodó, valszeg rendelek egyet :)

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#13) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pedgi nethez,letöltő gépnek eltudnám viselni....és ára sem vészes...lehet bekéne egyet szerezni...jah és az egész olcsóbb mint egy VIA-s lap...

(#14) arty

arty
(senior tag)

én azért egy geodén, 128mb rammal nem állnék neki netezni :) vagy a flash oldalak felejtve ;)

(#15) atuci válasza arty (#14) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

simán cserélheted benne a RAM-ot (sodimm noti ram van benne, ddr 1, pc2100) illetve a vinyót(10GB noti hdd) , futtat linuxot is (2 disztribúciót biztosan), annak nem kell annyi erőforrás, mint a win CE-nek.

Én ma vettem egyet az ebay-en, haverom meg jön amcsiból haza, szépen elhozza nekem :)

(#16) atuci válasza atuci (#15) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Most jött meg a PIC-im :), de sajna a hétvégén még kipróbálni sem lesz időm :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.