Hát pedig az ötlet jó volt...
Vki nem tudja véletlenül mennyibe is került volna egy ilyen ''kis'' számítógép?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
KriszBoy
(őstag)
Jaja, egy 533-as Geode bőven elég mindenre a videózást és a legújabb henteléseket kivéve. Ja, és 1,1 W a fogyasztása...
Az ára 185 dollár, 15''-ös monitorral 249 dollár. [link]
[Szerkesztve]
A tej élet, erő, egészség.
kár, hogy nálunk nem kapni, ilyen kellene nekem a kocsiba 
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

nemtommi
(őstag)
kár bizony, unokahugomnak vettem volna egy ilyet, hogy ne mutterom gépéről kelljen havonta leölnöm a vírusokat.... 

Foxi
(senior tag)
Kár érte pedig elég sok feladatra jó lenne, elég alacsony a fogyasztása, olcsó. Két FX proci között azért juttathatnának ide ilyeneket is 
ilyet vettem voltam egy kwm switch-csel: ha csak net, ilyesmi megy, akkor ez bőven elég, és nem kell a nagy gépet kerregtetni.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
nem értem hogy miért csak a ''fejlődő'' országokban akarnak ilyesmit.... simán elmenne másod/tartalék/hurcolós gépnek.... vagy akár egy olcsó asztalinak is....például nálunk az a híres sulinetes szuperszámítógép építősdi helyett ha ilyesmiket is lehetett volna....
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Szanya
(tag)
Szerintem a VIA hardvereiből is lehet hasonlót összehozni.
''Szanya csak egy van.''
Csak ők nagyon drágán adják, és nem komplett gép...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Hello
Ez mekkora?
"Csak úgy mondom"

menpee
(kvázi-tag)
A hátulján ott az USB port, viszonyíts 
Na jó, egyébként 140 x 216 x 63,5 mm és 1,36 kg
[Szerkesztve]
Mióta végigjátszottam a Call of Cthulhu-t, azóta bezárok magam mögött minden ajtót...reteszre.
Találtam az ebay-en, csak 100 dodó, valszeg rendelek egyet 
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
pedgi nethez,letöltő gépnek eltudnám viselni....és ára sem vészes...lehet bekéne egyet szerezni...jah és az egész olcsóbb mint egy VIA-s lap...

arty
(senior tag)
én azért egy geodén, 128mb rammal nem állnék neki netezni
vagy a flash oldalak felejtve ;)
simán cserélheted benne a RAM-ot (sodimm noti ram van benne, ddr 1, pc2100) illetve a vinyót(10GB noti hdd) , futtat linuxot is (2 disztribúciót biztosan), annak nem kell annyi erőforrás, mint a win CE-nek.
Én ma vettem egyet az ebay-en, haverom meg jön amcsiból haza, szépen elhozza nekem 
Most jött meg a PIC-im
, de sajna a hétvégén még kipróbálni sem lesz időm