Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) aronocs

aronocs
(tag)

Azert kivancsi vagyok, hogy a picurnak mennyire visit a picurka ventije, mert mar egy sima 6600nak is szuksege van hutesre.

Aut inveniam viam aut faciam.

(#2) Club válasza aronocs (#1) üzenetére

Club
(őstag)

Én meg árára:U

(#3) Godfather

Godfather
(fanatikus tag)

Én meg arra lennék kíváncsi, hogy ez a kártya hogy megy bele AGP-be, és hogy foglalja el a Zalman az AGP alatti PCI-t... :DDD

A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.

(#4) Rover623 válasza Club (#2) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lesz olcsó...az Elsa régen az elithez tartozott...igaz hogy voltak nehéz napjaik, csődbe mentek, összezsugorodtak...de a büszkeség, a rátartiság maradt...;]

primus inter pares

(#5) Club válasza Rover623 (#4) üzenetére

Club
(őstag)

Akkor simán megint csőd:U

(#6) Vangelis válasza Club (#2) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Jah biztos jó ára lesz:U

(#7) Rover623 válasza Club (#5) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt érdeklődhetsz:Bővebben: link;]

primus inter pares

(#8) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez elég hami lesz ha inno áron kerül elő.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#9) Renwick válasza Godfather (#3) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki mondta, hogy ez AGP-s?

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#10) Basmacskin

Basmacskin
(fanatikus tag)

nekem ez erősen pci expressnek tűnt.. igaz, nem is néztem meg jól :)

--- Geri vagyok ---

(#11) Godfather válasza Renwick (#9) üzenetére

Godfather
(fanatikus tag)

''Korábban már beszámoltunk olyan GeForce 6600 GT vezérlőről, amit szintén a Zalman megoldása hűt, akkor megemlítettük, hogy a jobb hűtésért cserébe a közvetlenül a VGA-foglalat alatt található bővítőhelyet biztosan nem tudja kihasználni tulajdonosa, ez ugyanúgy vonatkozik az Elsa kártyájára is.''

Nem én írtam... :)
Szerintem ez a Zalman megoldás a PCI-e X16 os vga-kon nem nagy gáz, mert ugye nincs mellette PCI, csak PCI-e X1, vagy mi. Ilyen kártyát meg még nem nagyon láttam...
De elöbb utóbb lesz...

A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.

(#12) ody42 válasza Esmein (#8) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

szép álmok :) bár én is örülnék, ha inno áron menne, de ez nem valószínű az elsa-től...

(#13) csudri

csudri
(őstag)

Tök faxa, hogy low profile a kártya, de akkor a hátsó lemezt is olyanra kellett volna csinálni nem?

Vortex World Domination

(#14) Mizo válasza ody42 (#12) üzenetére

Mizo
(tag)

A remény hal meg utoljára:) Mindenesetre ha sikereket akarnak elérni, akkor legalább egy rövid ideig alkalmazhatnának szolid bevezető árakat.

A világ IQ-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.

(#15) Godfather válasza csudri (#13) üzenetére

Godfather
(fanatikus tag)

Szerintem adnak hozzá kiegészítőnek egy hátsó lemezt...

(#16) Esmein válasza ody42 (#12) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nos, eléggé low-budget karinak néz ki. Vagy inkább noname-nek de ez talán csak a zöld nyák miatt van.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#17) Renwick válasza Godfather (#11) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor kérdem mégegyszer:

Ki monda, hogy AGP-s a kártya? :F

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#18) Godfather válasza Renwick (#17) üzenetére

Godfather
(fanatikus tag)

Hm... Tulajdonképp senki, csupán nem értettem, miért kellet belekeverni az AGP-t, és a mellette helyet foglaló PCI-t. Mert így kicsit érdekes a cikk.
És ezek szerint ez nem az első ilyen ''baki'' a cikkekben, lévén egy korábbira is hivatkozik a szerző.
Nem fikázni akarok, csak zavaros a cikk. Kicsit hiányolom belőle az átgondoltságot.
Azt én is látom, hogy nem AGP-s a kari, meg tudom őket különböztetni, néhány száz-(ezer?) darabot eladtam már.

De kövezzetek meg, ha másnak nem szúrt szemet ez a dolog...

(#19) Godfather válasza Godfather (#18) üzenetére

Godfather
(fanatikus tag)

Sorry, visszanéztem az emlegetett korábbi cikket, abban a képen AGP-s a kártya, ott jogos a dolog...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.