jol erzem hogy tokmind1 meddig emelik az orajelet, ha a kesleltetes meg mindig ugyanolyan tre? jelentos elorelepes csak ugyis akkor lesz nem?
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337
jol erzem hogy tokmind1 meddig emelik az orajelet, ha a kesleltetes meg mindig ugyanolyan tre? jelentos elorelepes csak ugyis akkor lesz nem?
Az arat mar a gyarto sem merte kozhirre kialtani

edgR: szvsz. ezek mar nem is olyan rossz kesleltetesek, tekintve az orajelet, feszultseget, es a szabvany eletkorat. Lesz ez meg jobb is, DDR2 sem CL4-el kezdodott.
[Szerkesztve]

mit lehet erre mondani?! welcome! 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

2x1GB Corsair XMS3 1066 120k körül van
Akkor ez?
Vagy 150k 
Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

Nem érzed jól, és nem csak az az előrelépés. Kicsit olvass uténa a témának, a jelek szerint nem vagy eléggé jártas benne.
Si vis pacem, para bellum.

DDR600 CL2: 1000/300 = 3,33 -> 6,66ns ciklusidő
DDR2-1111 CL4: 1000/555,5 = 1,87 -> 7,2ns ciklusidő
Super Talent DDR3-1600 CL7: 1000/800 = 1,25 -> 8,75ns ciklusidő
Kingston HyperX DDR3-1375 CL5: 1000/687,5 = 1,45 -> 7,25 ciklusidő
OCZ DDR3-1800 CL8: 1000/900 = 1,11 -> 8,88 ciklusidő
[link]
Köszönet daa-raa-nak 
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

Kiváncsi leszek mikorra lesznek megfizethető árban ezek a moduluk... 

Nem tudom melyik marketinges volt a keresztapja/anyja eme ''drágaszágnak''...
''Szia! OCZ DDR3 PC3-12800 Platinum Dual Channel Enhanced Bandwidth Edition vagyok... Van egy alaplapod? 
Bocsánat, nagyon meleg van... 
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

Basszus, ez nagyon komoly 
ertelmetlennek tartom, hogy bovebben utananezzek a temanak. eleg azt tudnom, hogy 1/5-od aron kapok ugyanolyan kepessegu ddr2-es modult.
te mit valasztanal a meregdraga kiforratlant, vagy a joval olcsobb - ddr3 aranak toredekeert ugyanolyan ertekeket a produkalo - ddr2-t?
ha megnezed, nem cafoltam sehol hogy jobb lesz, mert ebben biztos vagyok. kerdes hogy mikor es mennyiert. csupan a hozzad hasonlo _hozzaertokhoz_ tettem fel egy kerdest. es okosabb lettem. thx
[Szerkesztve]

miért kiforratlan valami azért mert új? 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
Legjobb védekezés a támadás...
Ember embernek farkasa.
jó lesz, úgy tűnik az OCZ visszatér

[Szerkesztve]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Nem a legszebb OCZ modulok...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
de legalább f*szán megy ![;]](/dl/s/v1.gif)
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
ez azonban azonban valamiért csak
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

Na most ez a Platinum... akkor lesz majd Gold is 
Egy 2000/CL7-nek jó is lenne 
platinum a gold fölött van, nem? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
elírás a cikkben
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
apró részletkérdés 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Van amiben már jobb a DDR3. Olyan technológia még nem volt, ami olcsón indult volna, de nem is kell az átlagembernek egyből váltania.
Egyébként meg az előbbi hsz-om mondanivalóját nem értetted meg. Amennyiben meg nem vagy hajlandó utánajárni és ennek értelmét se látod, akkor inkáb ne nyilatkozz a témában, csak magad járatod le vele. Ha már véleményezel, akkor viszont legyenek érveid, amivel alá is tudod azt támasztani.
Nem lebaszásnak, hanem jótanácsnak szántam.
Si vis pacem, para bellum.

már most sokkal jobb a DDR3 startja, mint anno a DDR2-é volt, emlékezz 
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Ja, hála a jó égneg, elég csak alaplapot váltani, nem kell mindjárt VGA-t, és CPU-t is. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Ezek még mindig nem az igaziak...és persze méregdrágán. Még jó 1 év kell szvsz mire nagyjából konszolidálódik a ddr3 helyzet. (Mo-n.)
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

Ezt a hűtőt felejthetnék már el. Vagy legyen kommandós hatása ![;]](/dl/s/v1.gif)
Soirée...

igen a AGP-ről PCIE--re váltás elég kemény volt, mivel csak 939-es AMD-re létezett olyan deszka (ULi® 1695 chipset) , ami teljes mértékben támogatta mind2 szabványt.
[Szerkesztve]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Nagyon jó lap volt, egy csomó pci-e vgá-val próbáltam, az összessel kitűnően ment. Nameg agp-ssel is. 
Semper Fi

Lövésem sincs... de ha a zenei piacot nézzük akkor valóban a platinum lehet a top.
De van itt OCZ-nél Gold, Platinum, Titanium... lehet akkor ez a csúcs.

Sziasztok!
Van egy OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Gold Series Kit-em 2008.09 óta! De az utóbbi időkben már nagyon kezdtem unni, hogy állandóan kifagy a WINem. Tegnap aztán úgy kifagyott, hogy már újra sem akart indúlni, mert a bios után be sem töltött a WIN.
Próbáltam memtestet használni, de az is kifagyott!
"Húha! - mondom!"
kivettem egyet, és egyesével már tesztelte, s az egyikre egy vagon hibát dobott bizonyos tesztekben a Memtest.
Kivettem a gépből, és nagy nyugisan a "jóval" raktam egy friss WINt, de!...telepítgetés közben ez is kezdett szórakozni. Azóta nem tudom használni a 2t egyszerre, pedig írtam, hogy mióta mennek
. Talán elfáradtak?
...egy 10 év garis cucc? Pedig nem is az előírt, azaz javasolt időzítésekkel, és Voltokkal használtam.
A lapom Gigabyte GA-EP45T-DS3R (rev 1.0). Az everesttel már többször néztem, hogy minden piszkálgatás, állítgatás nélkül, ahogy betettem menniyn pörögnek a memók, s az 1333-t mutatott az 1600 helyett ugye. S ma megpiszkáltam az alap 7-7-7-20 helyett beállítottam 8-8-8-20-ra, mert a memókon is ez van feltűntetve 8-8-8@1,8V. Persze a Voltot is beállítottam. Elindult a gép, de azóta még csak ezt a hozzászólást tettem, semmit nem csináltam. Csak az Everesttel teszteltem, amit megcsinált fagyi nékül a gép.
Szóval?...v.ki v.mi szépet hozzá tud szólni?...esetleg egy beállítást javasolni? Mert ma de. szintén betettem a memót - amit tegnap kiesett - és semmi hibát nem talált a Memtest.
...remélem nem mással van baj.
A procim amúgy Core2Duo E8400.
Köszönöm előre is! Üdv!
ASUS A7V333X, 2500+BARTON, r8500, 768ram; ASUS M2N-SLI Deluxe, AMD64 3800+, N7600GT, 1Gb Corsair DDR2 800MHz; ASUS P5KC, E8200, 2Gb Corsair 800Mhz, N8600GTS; Gigabyte EP45T-DS3, E8400, 2Gb OCZ 1600 Mhz, N8600GTS