Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) edgR

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

jol erzem hogy tokmind1 meddig emelik az orajelet, ha a kesleltetes meg mindig ugyanolyan tre? jelentos elorelepes csak ugyis akkor lesz nem?

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#2) C^^

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Az arat mar a gyarto sem merte kozhirre kialtani :D :D
edgR: szvsz. ezek mar nem is olyan rossz kesleltetesek, tekintve az orajelet, feszultseget, es a szabvany eletkorat. Lesz ez meg jobb is, DDR2 sem CL4-el kezdodott.

[Szerkesztve]

(#3) jugeen

jugeen
(PH! addikt)

mit lehet erre mondani?! welcome! :DD

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#4) rolko válasza C^^ (#2) üzenetére

rolko
(őstag)

2x1GB Corsair XMS3 1066 120k körül van

Akkor ez? :D Vagy 150k :Y

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

(#5) daa-raa válasza edgR (#1) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem érzed jól, és nem csak az az előrelépés. Kicsit olvass uténa a témának, a jelek szerint nem vagy eléggé jártas benne.

Si vis pacem, para bellum.

(#6) masterful87 válasza edgR (#1) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

DDR600 CL2: 1000/300 = 3,33 -> 6,66ns ciklusidő
DDR2-1111 CL4: 1000/555,5 = 1,87 -> 7,2ns ciklusidő

Super Talent DDR3-1600 CL7: 1000/800 = 1,25 -> 8,75ns ciklusidő
Kingston HyperX DDR3-1375 CL5: 1000/687,5 = 1,45 -> 7,25 ciklusidő
OCZ DDR3-1800 CL8: 1000/900 = 1,11 -> 8,88 ciklusidő

[link]
Köszönet daa-raa-nak :R

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#7) Emosz

Emosz
(fanatikus tag)

Kiváncsi leszek mikorra lesznek megfizethető árban ezek a moduluk... :U

(#8) Paqito

Paqito
(senior tag)

Nem tudom melyik marketinges volt a keresztapja/anyja eme ''drágaszágnak''...

''Szia! OCZ DDR3 PC3-12800 Platinum Dual Channel Enhanced Bandwidth Edition vagyok... Van egy alaplapod? :D

Bocsánat, nagyon meleg van... :O

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#9) Calibos válasza masterful87 (#6) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Basszus, ez nagyon komoly :Y

(#10) edgR válasza daa-raa (#5) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

ertelmetlennek tartom, hogy bovebben utananezzek a temanak. eleg azt tudnom, hogy 1/5-od aron kapok ugyanolyan kepessegu ddr2-es modult.
te mit valasztanal a meregdraga kiforratlant, vagy a joval olcsobb - ddr3 aranak toredekeert ugyanolyan ertekeket a produkalo - ddr2-t?
ha megnezed, nem cafoltam sehol hogy jobb lesz, mert ebben biztos vagyok. kerdes hogy mikor es mennyiert. csupan a hozzad hasonlo _hozzaertokhoz_ tettem fel egy kerdest. es okosabb lettem. thx

[Szerkesztve]

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#11) jugeen válasza edgR (#10) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

miért kiforratlan valami azért mert új? :)

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#12) FehérHolló válasza edgR (#10) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legjobb védekezés a támadás...

Ember embernek farkasa.

(#13) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó lesz, úgy tűnik az OCZ visszatér :C :R

[Szerkesztve]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#14) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem a legszebb OCZ modulok...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#15) Overlocker válasza feka007 (#14) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de legalább f*szán megy ;]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#16) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez azonban azonban valamiért csak

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#17) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

Na most ez a Platinum... akkor lesz majd Gold is :DD
Egy 2000/CL7-nek jó is lenne :)

(#18) EQMontoya válasza masterful87 (#17) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

platinum a gold fölött van, nem? ;]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#19) oettinger01 válasza eastsider (#16) üzenetére

oettinger01
(őstag)

:F :U

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#20) eastsider válasza oettinger01 (#19) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elírás a cikkben

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#21) EQMontoya válasza eastsider (#20) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

apró részletkérdés :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#22) daa-raa válasza edgR (#10) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Van amiben már jobb a DDR3. Olyan technológia még nem volt, ami olcsón indult volna, de nem is kell az átlagembernek egyből váltania.

Egyébként meg az előbbi hsz-om mondanivalóját nem értetted meg. Amennyiben meg nem vagy hajlandó utánajárni és ennek értelmét se látod, akkor inkáb ne nyilatkozz a témában, csak magad járatod le vele. Ha már véleményezel, akkor viszont legyenek érveid, amivel alá is tudod azt támasztani.

Nem lebaszásnak, hanem jótanácsnak szántam.

Si vis pacem, para bellum.

(#23) robyeger válasza edgR (#10) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

már most sokkal jobb a DDR3 startja, mint anno a DDR2-é volt, emlékezz :)

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#24) macilaci78 válasza robyeger (#23) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ja, hála a jó égneg, elég csak alaplapot váltani, nem kell mindjárt VGA-t, és CPU-t is. :)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#25) Arius

Arius
(fanatikus tag)

Ezek még mindig nem az igaziak...és persze méregdrágán. Még jó 1 év kell szvsz mire nagyjából konszolidálódik a ddr3 helyzet. (Mo-n.)

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

(#26) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Ezt a hűtőt felejthetnék már el. Vagy legyen kommandós hatása ;]

Soirée...

(#27) robyeger válasza macilaci78 (#24) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

igen a AGP-ről PCIE--re váltás elég kemény volt, mivel csak 939-es AMD-re létezett olyan deszka (ULi® 1695 chipset) , ami teljes mértékben támogatta mind2 szabványt.

[Szerkesztve]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#28) joshua7 válasza robyeger (#27) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Nagyon jó lap volt, egy csomó pci-e vgá-val próbáltam, az összessel kitűnően ment. Nameg agp-ssel is. :R

Semper Fi

(#29) masterful87 válasza EQMontoya (#18) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

Lövésem sincs... de ha a zenei piacot nézzük akkor valóban a platinum lehet a top.
De van itt OCZ-nél Gold, Platinum, Titanium... lehet akkor ez a csúcs.

(#30) fogaskerek

fogaskerek
(újonc)

Sziasztok!
Van egy OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Gold Series Kit-em 2008.09 óta! De az utóbbi időkben már nagyon kezdtem unni, hogy állandóan kifagy a WINem. Tegnap aztán úgy kifagyott, hogy már újra sem akart indúlni, mert a bios után be sem töltött a WIN.
Próbáltam memtestet használni, de az is kifagyott! :( "Húha! - mondom!"
kivettem egyet, és egyesével már tesztelte, s az egyikre egy vagon hibát dobott bizonyos tesztekben a Memtest.
Kivettem a gépből, és nagy nyugisan a "jóval" raktam egy friss WINt, de!...telepítgetés közben ez is kezdett szórakozni. Azóta nem tudom használni a 2t egyszerre, pedig írtam, hogy mióta mennek :). Talán elfáradtak? :D ...egy 10 év garis cucc? Pedig nem is az előírt, azaz javasolt időzítésekkel, és Voltokkal használtam.
A lapom Gigabyte GA-EP45T-DS3R (rev 1.0). Az everesttel már többször néztem, hogy minden piszkálgatás, állítgatás nélkül, ahogy betettem menniyn pörögnek a memók, s az 1333-t mutatott az 1600 helyett ugye. S ma megpiszkáltam az alap 7-7-7-20 helyett beállítottam 8-8-8-20-ra, mert a memókon is ez van feltűntetve 8-8-8@1,8V. Persze a Voltot is beállítottam. Elindult a gép, de azóta még csak ezt a hozzászólást tettem, semmit nem csináltam. Csak az Everesttel teszteltem, amit megcsinált fagyi nékül a gép.
Szóval?...v.ki v.mi szépet hozzá tud szólni?...esetleg egy beállítást javasolni? Mert ma de. szintén betettem a memót - amit tegnap kiesett - és semmi hibát nem talált a Memtest. :(...remélem nem mással van baj.
A procim amúgy Core2Duo E8400.
Köszönöm előre is! Üdv!

ASUS A7V333X, 2500+BARTON, r8500, 768ram; ASUS M2N-SLI Deluxe, AMD64 3800+, N7600GT, 1Gb Corsair DDR2 800MHz; ASUS P5KC, E8200, 2Gb Corsair 800Mhz, N8600GTS; Gigabyte EP45T-DS3, E8400, 2Gb OCZ 1600 Mhz, N8600GTS

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.