Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hat megjottek vegre :) Mostmar csak a test kell rola,h donteni tudjak melyik eri meg a 2 8600 kozul

Vandit :F

[Szerkesztve]

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#2) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elnéztem :U :B

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#3) marcee

marcee
(PH! addikt)

Ezekszerint a 8600GTS a 8800GTX teljesítménének a 30%-át tudja nagyjából? A 8800GTS-nek meg kb 40%-át? Az sovány lenne kicsit. Én nem ilyen középkategóriára vágyok.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#4) Vandit. válasza DeadMeat (#1) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A teszt nem minden.mi van ha szériahibásak lesznek például?akkor majd mindenki lázasan viheti vissza a f@sza kis 8600-ost.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#5) robekri válasza DeadMeat (#1) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

Odabax neki voltmodos 7900 GT-m! :O (igaz alapon)

Egy kis plussz lecsóó:DDD:[link]

Üdv.: Robe

[Szerkesztve]

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#6) sviba

sviba
(tag)

32 stream proc? nemáá...azt nem írja hány bites a memória. bár a 7600-asok nyákjához hasonlítanak; szvsz 128 bit. Kíváncsacsi leszek.

A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...

(#7) Vandit. válasza marcee (#3) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem azért a 7900gt-nél többet tud majd.

(#8) DeadMeat válasza Vandit. (#4) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hat mire itthon is mindenhol beszerezhetoek lesznek,addigra kifog derulni roluk minden bibi szvsz

(#9) Genialis

Genialis
(senior tag)

Hm. Nincs köztük passzív hűtésű.
Hm.

in4m8ion 1ts 2 B 3

(#10) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hmm, csupasz adatok alapján nem tűnik rossznak a GTS... Még sokallom az árát, de bíztató - 2 hónap max és fele ennyinél nem sokkal fog többe kerülni... (lehet szegény 6800GS erre lesz leváltva?!)

PH!-n teszt mikor is lesz?! ;]

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#11) robekri válasza Vandit. (#7) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem annyira! (dx9ig) Dx10-nél meg elfingik, mint anno 5xxx karik!

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#12) Vandit. válasza robekri (#11) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor ez mit is jelent pontosan?7900 gt behal dx10 alatt? :F

[link]
[link]

[Szerkesztve]

(#13) robekri válasza sviba (#6) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

128 bit!

Anand-teszt:[link]

(#14) Armando_19 válasza Vandit. (#12) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Szerintem arra célzott, hogy DX 8.1ben jók voltak 5XXX-ek, de DX9 alatt nemigazán akarták az igazságot, hiába tudták HW-en.

(#15) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tesztért kiált a Prohardver népe!

(#16) robekri válasza Vandit. (#12) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

7900 dx10 ''elemeket'' nem jeleníti meg! Eleve ha kijönnek dx10es gammák lesz bennük dx10 ki/be (szvsz) de egy idő után elmarad ez az opció! (igaz ez még nem most lesz)

(#17) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem teljesen felesleges megvenni még.annyi játék van ami simán elmegy 7900 gt-n is 1024-ben maxon akkor minek vegyek egyből 8-ast?azért,hogy elmondhassam,hogy van? :( :F

(#18) robekri válasza Armando_19 (#14) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyesmire gondoltam!

(#19) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Végre konkrétumok, már csak teszt kell!

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#20) eastsider válasza Vandit. (#12) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 8600GTS...

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#21) Allien válasza Vandit. (#12) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Mivel nincsen dX10-s gamma, de még normális meghajtó progi se (driver), ezért jelenleg népbutitásnak tekinthető a dX10. Ettől függetlenül, a 7900-nél többet tudhat még dX9-ben is, vagy legalábbis pariban lehettnek (ergo, csak ár, és beszerezhetősség a kérdés), de a 7-s sorozattnak esélye sincsen dX10 megjelenítésre, a 8-s sorozatnak meg legalább elvileg van erre esélye! :DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#22) Allien válasza Vandit. (#17) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

A kérdés egy helyen sántíthat, mégpedig az ár kérdésben. Ha ugyanis egy árban lennének, akkor logikus, hogy a 8600 GTS a nyerő, mert újabb, és elvileg van benne dX10 támogatás. :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#23) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Btw, mem. interfész? Akkor tuti a 128 bit?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#24) Vandit. válasza Allien (#21) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ettől függetlenül elég sok játék elmegyeget még 7900-es karin.van még elég játék amihez elég.max fél év múlva vennék.

(#25) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[kép]
ez teccik :D

(#26) Vistaboy válasza Vandit. (#17) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Teljesen egyetértek. Nekem is 7800GTX-em van, és biztos, hogy ha most kellene lecserélnem megboldogult emlékű 6800GT-met, akkor sem venném meg, inkább várnék egy kicsit, amíg lesz pénzem minimum egy 320-as 8800GTS-re... :DDD

[Szerkesztve]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#27) Vandit. válasza Allien (#22) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és a 7900 gtx?az dx 9-bewn simán gyalázza szerintem.most 50 körül adogatják el őket.
és hány dx10-es játék is van? :F :U

[Szerkesztve]

(#28) romeozor

romeozor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

mennyi memóval szerelik ezeket a newbreed kártyákat? 256mb?

(#29) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hexus.net: [link]

Hát, ahogy elnézem, senkinek nem kell elkapkodnia a 7900GS/GT eladását (sőt, jóformán a 7800GT-ét sem...), mert a 8600GTS nem lett olyan erős, mint amilyenre vártuk. Legalábbis a tesztek szerint!

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#30) Ribi válasza Yutani (#29) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Az a 32 stem akarmi nagyon megoli a karit szentem. 64-el eleg jol el szaladozna de igy :(

(#31) Allien válasza Vandit. (#27) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Hát ezt mondom. Minden ár kérdése, dx10-s gamma hiába lesz, ha a driverek nem megfelelőek! :DDD Én, ha most váltanék, egyettlen gammához keresném a teszteket, mert speciel nekem ahoz az egyhez ''létfontosságu''. :B De vannak más szempontok is, ki-ki döntse el önmaga, mert a saját pénzét dobja ki az ablakon. ;)

(#32) Armando_19 válasza Vandit. (#27) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Teljesen fölösleges 7900-es karit lecserélni 8600GTS-re, legyen az GS,GT,GTX.
a GS kb hozza azt a szintet amit 8600, a másik kettő pedig izzé porrá fogja zúzni.(szerintem)
DX10-es játék meg még sok idő, és vissza fele kompatibilis lesz még egy darabig szerintem az összes.Lásd COD2, támogatja dx 7.1-et is. ;)

(#33) Male válasza robekri (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A VR-Zoneon eleve húzva tesztelték? 675/1000 helyett 745/1145-ön...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#34) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

8600GT jónak ígérkezik, mert ha ugyanaz a belső van mint a GTS-ben, akkor végülis GTS-t vehet az ember, csak kell hozzá egy pici tuning ;) ;) :))
bár mostanában nem nagyon fogok fejleszteni, elvagyok a kis egymagosommal széthúzva, és 6600GT-vel másfél éve:)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#35) Yutani válasza Ribi (#30) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk azért a Hexus csalt, mert pl. a 7900GS nem 450/1320 sebességű volt, hanem 550/1500, így nem egy egyszerű GS volt a tesztben. :B

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#36) Rover623

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csalódott vagyok...:U
Ezeket a kártyákat nem nevezném középkategóriának...vagy legalábbis nem DX10 vonalon...:(
Azért a 8600GTS 32 stream procija és a 8800GTS 96 procija között van egy jó nagy lyuk...:Y
Jelenleg a 8800GTS/8800GTX a felsőkategória...ha megjelennek a 8900-as kártyák, akkor a helyzet annyiban fog változni, hogy a 128 stream procis kártyákat fogjuk felsőkategóriának nevezni...a 96 lesz a felsőközép és értelemszerűen a 64 procis kártyák képviselik majd a középkategóriát.
A 32 procis kártyák max. alsóközép vagy alsókategória lesznek...pláne ha majd megjelennek a DX10-es stuffok és kiderül majd hogy milyen harmatgyengék lesznek ezek a kártyák full DX10-es terhelés esetén...;]

[link]

7900GS/GT/GTO/GTX tulajoknak egyáltalán nem éri meg 8600-ra váltani...látványjavítók használata esetén (ritka kivétellel) látszik hogy DX9-ben is megroggyannak a 8600-asok...akkor meg minek?
Arra semmi garancia nincsen (ráadásul józanul gondolkodva műszakilag is kicsi az esélye) hogy DX10 alatt majd ''megtáltosodnak''...:DDD
7900 alatti karikról megéri upgrade-lni...ha meg disznó módon hipp-hopp eltüntetik a piacról a 7900-as kártyákat, akkor meg nem lesz más lehetőség...:P

[Szerkesztve]

primus inter pares

(#37) REDeath válasza Genialis (#9) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd lesz nyugi, az nem az nvidiatól függ...

És nyugi, majd a tesztek után sírjatok hogy kevés a stream proci:) szvsz így is bőven túlteljesíti majd az előző középkategóriát.

[Szerkesztve]

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#38) sequator

sequator
(senior tag)

32 stream proci 8600osban? a 8500ben meg 16? ezt még hova fogják csökenteni?
a 8100/8300asbam meg 4-8 streamproci lesz ,meg 32-64 bites mem? MEGALOL

ez elég gáz, asszem mégiscsak 8800 GTS 320asra kell spórolnom :(
ez van ha egy gyártó konkurencia nélkül marad, a user szív

Sautia

sequator

(#39) Armando_19 válasza sequator (#38) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

ATI befűt majd nekik. Csak győzzük kivárni! :C

(#40) Frigo válasza Genialis (#9) üzenetére

Frigo
(őstag)

Gigának vannak passzív változatai :

[link]

(#41) cousin333

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg egy teszt: [link]

Erosebbre szamitottam... :(( 8600 GTS atlagosan kb. egalban van egy 1950 pro-val.

[Szerkesztve]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#42) VaniliásRönk válasza sequator (#38) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nana, azért kapj a fejedhez, az átlag felsőkategóriás NV karik eddig úgy néztek ki, hogy 20 PS, 6 VS, ami 26 összesen, de fixen, nem alkalmazkodik az igényekhez, plussz az órajelük is 500-600MHz környékén volt, most van 32 1GHz felett.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#43) eXodus válasza Rover623 (#36) üzenetére

eXodus
(őstag)

Viszont ha megjelenik egy 64 s.procis 256bites 65nm-es kari az jó lesz.

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#44) Vistaboy válasza Armando_19 (#39) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, Én is kíváncsi vagyok az új ATI-kra. Ők ugyanis minden szegmens-ben adnak ki kártyát, és ha tisztában lesznek azzal, hogy az NV-k milyen teljesítményűek, könnyen ''be tudják lőni'' a saját kártyáikat is... (Csak jelennének már meg... ;] )

Mod: Mivel amúgy NV-fan vagyok, drukkolok Nekik, hogy mire az ATI kijön az R600-al, addigra Ők is kijöjjenek valami olyannal, ami megveri... ;]

[Szerkesztve]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#45) robekri válasza sequator (#38) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

/sze addig majd csak lemyegy ára! És majd jönnek az erősebb nvidiák! ;)

(#46) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Remélem a 8600Gt-re rámegy a Zalman Vf-700 majd :C
Én is várom a tesztet, de GT lesz belőle, a GTS drága...(majd adunk neki egy kis tuningot :D )

---

(#47) - iSO - válasza Rover623 (#36) üzenetére

- iSO -
(tag)

Azért a 8600GTS 32 stream procija és a 8800GTS 96 procija között van egy jó nagy lyuk..

Hát igen. Teljesen igazad van... Én is vga csere előtt állok. De asszem megvárom, míg az Ati kicsit letolja az 8800 GTS árát.

Azt hiszem nem 8600- ozok...

Ati!!! Remélem nem a 6600 GT-mel kell nyugdíjaztatnom magam!!!
:D

:R
iSO

http://www.kameramiskolc.hu

(#48) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

LOL, az 1950Pro olcsobb es gyorsabb :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49) Def26

Def26
(PH! kedvence)

Szerintem ezt nem azoknak találták ki akiknek 7900GS/GT jük van, hanem a középkategóriának. Nem is értem, hogy miért kellene egy 7900GS/GT -ről az új középkategóriára váltani, nekik ott van az ''ő'' kategóriájuk a 8800GTS.

Nekem X1950XT -van, de nem fogok 8600GTS-re váltani mert az nem a mostani kategóriám, majd R600/8800GTX.

Ezt most kicsit összekuszáltam de a lényeg:
7600GS/GT ---->8600GTS/GT
7900GS/GT ---->8800GTS
Szerintem.

[Szerkesztve]

Origin:attila4go

(#50) Allien válasza Vistaboy (#44) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Csakhogy, hiába lesz kártya, ha a driver késni fog hozzá, már ami használható is! Márpedig, az Nvidia is alábecsülte a szükséges erőforrásokat, ergo, ha az ati kihozza a kareszt, biza még lehet, hogy kölcsönbe kell kérje a programozókat az nvidia-tól! ;) De, legalábbis az egész AMD társaság ezen fog molyolni, remélhetőleg. :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.