Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) dain

dain
(tag)

off:
''well, come to the real world..''
jajj..

my days are darker than your nights..

(#52) erdoke válasza LLam (#34) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem látom, mi a problémád. Nem érzek ellentmondást. Legföljebb azt, hogy nem tudod a magyar kifejezéseket ─ mint pl. ''átlagos színvonal'' és ''talán az olvasóira is igaz'' ─ normálisan értelmezni.:U

Ahogy már minimum kétszer leírtam, én szinte csak a hardverrel és más eszközökkel (fényképezők, stb.) kapcsolatos cikkeket olvasom el alaposan, bármelyik nyomtatott sajtótermékről legyen is szó. Egyszerűen az érdeklődési körömön kívül esik a ''Windows XP trükkök 39. rész'' és a ''Linux 17. disztribúció bemutatása'', nem is beszélve a speciális szoftverekről, mint pl. a QuarkExpress 6 ajnározása.

Emellett szerintem bőven megfér az a vélemény, amire a hozzászólásodban válaszoltál (azt a cikket? ugyanis a föntiek okán szintén nem olvastam el). Továbbra is fenntartom a Chip (hardverekkel kapcsolatos) írásainak színvonalát méltató hozzászólásom mondanivalóját, és szerintem ebben biztosan nem jobb a MPCM, sőt...
Egyébként vhol azt is kifejtettem, hogy ezeknek a magazinoknak az átlagos színvonala a hardvert illetően elég sok kívánnivalót hagy maga után. Ennek fényében értelmezendő a fentebbi vélemény is, a ''jobb'' nyilvánvalóan egy viszonyítás eredménye.

Vazz...:))

[Szerkesztve]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#53) keopsz válasza maszat (#47) üzenetére

keopsz
(HÁZIGAZDA)

gamestar? :)

neeeeeeeeeeeeem..

pc guru, pc guru, pc guru! :D

{13.52.6.14 14.10.8.18}

(#54) LLam

LLam
(tag)

.
.
.

[Szerkesztve]

Lehet egyszerűbben is: frontember.hu

(#55) maszat válasza keopsz (#53) üzenetére

maszat
(senior tag)

:BTévedni emberi dolog:B
Tehát az már az előszele volt a megállapodásnak?

[Szerkesztve]

(#56) keopsz válasza maszat (#55) üzenetére

keopsz
(HÁZIGAZDA)

inkább utószele, de leginkább része. :)

{13.52.6.14 14.10.8.18}

(#57) rudi válasza Dalai Láma (#17) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Prohardvernek talán azért jó mert aki olvassa a CHIP/Guru-t és nincs megelégedve a színvonalával és látja a PH!-cikket, ami talán jobb akkor talán beírja a böngészőbe hogy prohardver.hu, és máris van egy újabb látogató.

Szerintem a nyomtatott újságoknak a havi megjelenés a fő hátrányuk. Itt a PH-n napokban (sőt órákban) számoljuk az idő a Prescott, NV40, R420 vagy bármilyen hardver megjelenéséig, a CeBIT-ről egy-két nappal az akció után van hír. Szerencsétlen esetben a nyomtatodd sajtó 6hetet is csúszhat.
Nyomtatott sajtó viszont lehet buszon (WC-n, metron, Himalájában stb.) olvasni és később zöldséget csomagolni belé :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#58) Benőke válasza erdoke (#3) üzenetére

Benőke
(fanatikus tag)

''Átlagos színvonalát tekintve számomra a Chip tűnik a legjobb Mo-on kapható PC-s magazinnak, talán az olvasóira is igaz ez''

Ehhe :DDD Jó vicc :DDD
Talán igaz volt ez mindaddig amig az eredeti szerkesztőség volt, és ki nem váltak, majd meg nem alakitották a PC Magazin -t.
A Chip -nek olvasó tábora van nem szinvonala. Sajnos. :(
Még kell neki egy pár év mire öszeszedik magukat.
Rengeteg hülyeséget is szoktak irni, na nem mintha a többi nyomtatott sajtó nem ezt tenné. :O

:U :U :U :U

(#59) Parci válasza Benőke (#58) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olvasd végig a topikot légyszi, mielőtt elkeseredetten hozzászólsz. Az MPCM kontra Chip vitát pedig zárjuk le, nem egyszer kértem már...

És leírom századszorra, hogy az ''eredeti szerkesztőség'' számos emblematikus figurája :) már visszament a Chiphez, tehát a csapat holléte önmagában senkit se tartson vissza.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#60) Benőke válasza Parci (#59) üzenetére

Benőke
(fanatikus tag)

Igen viszamentek egyes emberek, de már azoknak a munkája sem a régi.
Gyakorlatilag annyit ért mint halotnak az élesztő.
Aki meg nem ért a témához, annak magas szinvonalúnak tünik az egész.
Aki meg ért hozzá, az úgy se olvassa, mert tudja mi az igazság.

A CHIP magazin legelső formájának megszünése óta nincs normális HW ujság a piacon. :(

(#61) Parci válasza Benőke (#60) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor segítsünk nekik, azért vannak itt... :)

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#62) Benőke válasza Parci (#61) üzenetére

Benőke
(fanatikus tag)

A bizalmat felrúgta a Vogel, most meg szeretnék ha hirtelen megjönne.
Felőllem irhatnak akármilyen cikeket is, a bizalmamat eljátszották.
Persze erről nem szerkesztőség tehet.

Illetve ez nem csak egy lapra vonatkozik, hanem a Vogel kötelékében
megjelenő összes lapra, amiknél szintén megvoltak ezek a változások.

(#63) Parci válasza Benőke (#62) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom, te hogy vagy vele, én ideológiák helyett inkább olvasok. Ha az újság nem jó, akkor persze nem, ugyanakkor én örülnék neki, ha valaki fejlődni akarna -- egyrészt, a végén még olvasnivaló jönne ki az egészből, másrészt ritka manapság.

(#64) Archibald

Archibald
(újonc)

Meg PC Guruval is. Ott van a Prohardver rovat, utoljára a prociteszt volt.

!!!Vegyetek PC Gurut!!!

Intel Celeron 2200, 512 MB RAM, 80GB Maxtor, Lg 1710b,Abit fx 5600 256MB,

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.