off:
''well, come to the real world..''
jajj..
my days are darker than your nights..
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

off:
''well, come to the real world..''
jajj..
my days are darker than your nights..
Nem látom, mi a problémád. Nem érzek ellentmondást. Legföljebb azt, hogy nem tudod a magyar kifejezéseket ─ mint pl. ''átlagos színvonal'' és ''talán az olvasóira is igaz'' ─ normálisan értelmezni.:U
Ahogy már minimum kétszer leírtam, én szinte csak a hardverrel és más eszközökkel (fényképezők, stb.) kapcsolatos cikkeket olvasom el alaposan, bármelyik nyomtatott sajtótermékről legyen is szó. Egyszerűen az érdeklődési körömön kívül esik a ''Windows XP trükkök 39. rész'' és a ''Linux 17. disztribúció bemutatása'', nem is beszélve a speciális szoftverekről, mint pl. a QuarkExpress 6 ajnározása.
Emellett szerintem bőven megfér az a vélemény, amire a hozzászólásodban válaszoltál (azt a cikket? ugyanis a föntiek okán szintén nem olvastam el). Továbbra is fenntartom a Chip (hardverekkel kapcsolatos) írásainak színvonalát méltató hozzászólásom mondanivalóját, és szerintem ebben biztosan nem jobb a MPCM, sőt...
Egyébként vhol azt is kifejtettem, hogy ezeknek a magazinoknak az átlagos színvonala a hardvert illetően elég sok kívánnivalót hagy maga után. Ennek fényében értelmezendő a fentebbi vélemény is, a ''jobb'' nyilvánvalóan egy viszonyítás eredménye.
Vazz...:))
[Szerkesztve]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

gamestar? :)
neeeeeeeeeeeeem..
pc guru, pc guru, pc guru! :D
{13.52.6.14 14.10.8.18}

.
.
.
[Szerkesztve]
Lehet egyszerűbben is: frontember.hu

:BTévedni emberi dolog:B
Tehát az már az előszele volt a megállapodásnak?
[Szerkesztve]

inkább utószele, de leginkább része. :)
{13.52.6.14 14.10.8.18}
(#57) rudi válasza Dalai Láma (#17) üzenetére
A Prohardvernek talán azért jó mert aki olvassa a CHIP/Guru-t és nincs megelégedve a színvonalával és látja a PH!-cikket, ami talán jobb akkor talán beírja a böngészőbe hogy prohardver.hu, és máris van egy újabb látogató.
Szerintem a nyomtatott újságoknak a havi megjelenés a fő hátrányuk. Itt a PH-n napokban (sőt órákban) számoljuk az idő a Prescott, NV40, R420 vagy bármilyen hardver megjelenéséig, a CeBIT-ről egy-két nappal az akció után van hír. Szerencsétlen esetben a nyomtatodd sajtó 6hetet is csúszhat.
Nyomtatott sajtó viszont lehet buszon (WC-n, metron, Himalájában stb.) olvasni és később zöldséget csomagolni belé :)
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

''Átlagos színvonalát tekintve számomra a Chip tűnik a legjobb Mo-on kapható PC-s magazinnak, talán az olvasóira is igaz ez''
Ehhe :DDD Jó vicc :DDD
Talán igaz volt ez mindaddig amig az eredeti szerkesztőség volt, és ki nem váltak, majd meg nem alakitották a PC Magazin -t.
A Chip -nek olvasó tábora van nem szinvonala. Sajnos. :(
Még kell neki egy pár év mire öszeszedik magukat.
Rengeteg hülyeséget is szoktak irni, na nem mintha a többi nyomtatott sajtó nem ezt tenné. :O
:U :U :U :U
Olvasd végig a topikot légyszi, mielőtt elkeseredetten hozzászólsz. Az MPCM kontra Chip vitát pedig zárjuk le, nem egyszer kértem már...
És leírom századszorra, hogy az ''eredeti szerkesztőség'' számos emblematikus figurája :) már visszament a Chiphez, tehát a csapat holléte önmagában senkit se tartson vissza.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Igen viszamentek egyes emberek, de már azoknak a munkája sem a régi.
Gyakorlatilag annyit ért mint halotnak az élesztő.
Aki meg nem ért a témához, annak magas szinvonalúnak tünik az egész.
Aki meg ért hozzá, az úgy se olvassa, mert tudja mi az igazság.
A CHIP magazin legelső formájának megszünése óta nincs normális HW ujság a piacon. :(
Akkor segítsünk nekik, azért vannak itt... :)
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

A bizalmat felrúgta a Vogel, most meg szeretnék ha hirtelen megjönne.
Felőllem irhatnak akármilyen cikeket is, a bizalmamat eljátszották.
Persze erről nem szerkesztőség tehet.
Illetve ez nem csak egy lapra vonatkozik, hanem a Vogel kötelékében
megjelenő összes lapra, amiknél szintén megvoltak ezek a változások.
Nem tudom, te hogy vagy vele, én ideológiák helyett inkább olvasok. Ha az újság nem jó, akkor persze nem, ugyanakkor én örülnék neki, ha valaki fejlődni akarna -- egyrészt, a végén még olvasnivaló jönne ki az egészből, másrészt ritka manapság.