Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vajon miféle chip lehet ebben az ''analóg-digitális jelkonverterben'', mert a legtöbb nem képes kezelni a VHS-ről bejövő kép és hang aszinkronitását, és jól csúszni fog. Canopus elég jó ebben, talán hasonló chip csücsül ebben is.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#2) Lacika_

Lacika_
(fanatikus tag)

direkt videokazettához?
akkor kell benne lenni szinkronstabilizátornak és TBCnek, ha nincs akkor nem ér többet egy videókártya vivo feláránál

[Szerkesztve]

(#3) Peet

Peet
(senior tag)

Áááá kell hozzá gép is, akkor nem érdekel. :(((

A VHS-DVD kombo ahol a DVD rész írni is tud az jobb ennél nem? Nah jó, lehet valaki divx-be szeretné lementeni a cuccost, akkor meg várjon még egy kicsit, és lesz olyan kombo is ami divxbe kódol! :D

....de ha mindenáron a gépen akarja buherálni az anyagot akkor meg vegyen egy normális vivo-s VGA-t !!!!!:U

[Szerkesztve]

''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

(#4) dabadab válasza Lacika_ (#2) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''ha nincs akkor nem ér többet egy videókártya vivo feláránál''

Es az MPEG encoder chip?...

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#5) L3zl13 válasza dabadab (#4) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Szoftveres MPEG tömörítés szerepel a hírben...

Aki hülye, haljon meg!

(#6) Digital

Digital
(PH! addikt)

Valami ilyesmit szeretnék,egyszerűnek is tünik,de nem is tudom :F

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#7) vadaszg

vadaszg
(lelkes újonc)

engem a DVD író nem is érdekelne, csak az USB-s kütyü :) mivel notebookba kellene, bár kiváncsi vagyok én is milyen chip van benne, vagy maradok a USB-s TV tunernél :) vagy nem tom :)

(#8) Renwick válasza vadaszg (#7) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Van ilyen cucc más gyártó kínálatában külön is, emlékeim szerint aránylag olcsón.
Bővebben: link

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#9) dabadab válasza L3zl13 (#5) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hoppa, azt a reszt vhogy felreolvastam, es meg voltam gyozodve, hogy HW-bol megy.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#10) Guruka

Guruka
(senior tag)

Nekem tetszik az ötlet, kérdés, hogy mennyi lesz az ára, mert, ha drága, akkor inkább egy ViVo-s kártyát érdemes venni. :)

www.pcgear.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.