Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) John_Doe

John_Doe
(fanatikus tag)

Ez igy ebben a formában nem igaz kéremszépen:
eddig kizárólagosan videokártyákból álló, Inno3D márkanevű termékkínálatát
[link]

Shal'kek nem'ron!

(#2) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg, a HDTV-vel miújság? Lassan arra kéne tunereket tervezni, ott legalább van értelme felvenni az adást:))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#3) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó ez a könnyen hordozható ketyere, legalább oda lehet vinni, ahol van dvb-t lefedettség :)

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#4) hardzsi2

hardzsi2
(tag)

Ezt a cuccot én is hasznosnak és praktikusnak ítélem, bár üzleti útra (ahová mindig laptoppal megyek) nem biztos, hogy vinném, mert a szállodai TV-t sem szoktam bekapcsolni - legtöbbekkel ellentétben.
Idővel lehet, hogy ezt is ráintegrálják a laptop alaplapokra, mint most a WiFi-t.

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#5) VaniliásRönk válasza John_Doe (#1) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Pont ez szúrt szemet nekem is, Renwick kolléga nem csak tájékozatlan, de ''enyhén'' felszínes is, a legutóbbi dobása a svéd Arctic Cooling volt... ez a PH! színvonal. :W

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#6) VaniliásRönk válasza VaniliásRönk (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Azt észre sem vettem, hogy az ''1.0-s'' cikkben még az alaplapok sem szerepeltek! :DD Na akkor Renwick kolléga, készítheted a ''3.0-sat''. ;) [link]

[Szerkesztve]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#7) John_Doe válasza VaniliásRönk (#5) üzenetére

John_Doe
(fanatikus tag)

Nos ez van de nembaj mert itvagyunk mi akik észreveszik a hibákat. Különben a tájokozatlanság nem bün de azért meglehetett volna nézni az inno oldalát cikkírás elött. :U Nem is lehet elvárni hogy mindenki mindent alaposan ismerjen de pl akkor nem irok cikket róla...

A témához hozzászolva egyébiránt engem jobban felizgatott az MSI Theater 550PRO-E [link] föleg mivel PCI Express x 1 viszont kár hogy csak analóg.

Shal'kek nem'ron!

(#8) Renwick válasza VaniliásRönk (#6) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Egen, hát, hmm, bevallom nem vagyok tökéletes, eddig írtam vagy másfélezer hírt a PH-n, éshát be-becsúszott néhány baki. :B
De ha már ilyen bratyizós-kritikus hangulatban vagyunk, kedves ''kolléga'' (olyan meggyőzően hajtogatod ezt, hogy a végén még tényleg elhiszem, hogy egy kolléga vagy): ugye nem kerüli el a figyelmed, hogy Inno3D márkájú TV-tuner csak ez az egy van, amiket te linkeltél, az mind InnoDV, ami ugyan szintén InnoVision Multimedia termék, de semmiképpen nem Inno3D márkanéven fut... :P

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#9) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez fantasztikus!
Magyarországon utazgatva télleg marha sok helyen lehet ám élvezni ezt a kütyüt....
Nem az adásokat kéne inkább bővíteni? Vevő már akar elég...

(#10) balco

balco
(fanatikus tag)

Azért én arra vagyok kíváncsi, hogy mire lesz elég az a botantenna?
Felülsz a vonatra és 20-30 kmen belül ''elfogy'' az adás. Akkor rádugsz egy ilyet: [link] :)
(persze arról nem is beszélve, hogy talán Mo. áll a legrosszabbul a DVB-T bevezetésében Európaszerte)

(#11) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

már alaplapokat is :Y hogy szalad az idő

vajon ezt kivel gyártathatják?

True Success is Blonde

(#12) VaniliásRönk válasza Renwick (#8) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A mennyiséggel próbálod ellensúlyozni a minőséget? :P

(#13) Allien válasza Macilaci457 (#9) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Most ezen mér csodálkozol? EZT a terméket (sem) a magyarok kedvéért hozták ki, hanem azon országok részére, ahol van értelme használni. Ugye?:DDD Tehát, nem valószinü, hogy egy bangladesi üzletember, még ha van is loptopja, venne ilyet, és tudná is használni hazájában.;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#14) janpotocki válasza VaniliásRönk (#12) üzenetére

janpotocki
(VIP)

Igyekszünk mindig korrekt tájékoztatást adni, de időnként sajnos valóban hibázunk. Ezért szívesen fogadjuk az építő jellegű kritikákat, és akár visszamenőleg is javítjuk anyagainkat. Azt a fórumszerkezetet, amelyben minden olvasónak lehetősége van arra, hogy minden hírt és cikket kommentezzen, az a bizalom alapozta meg, hogy a Prohardver! olvasói és szerkesztői egyaránt vannak annyira igényesek - főleg önmagukkal szemben -, hogy normális stílusú, szakmai vitát akarnak itt folytatni. A Te ebben a topikban felvillantott stílusodat még akkor sem tartom idevalónak, ha tartalmi szempontból egyébként jogos a kifogásod.

(#15) student

student
(senior tag)

ezzel hétkerbe mien csatornákat tudnék fogni?

up!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.