Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Nem szépek szvsz, de legalább hihetően van bennük anyag. Bár a beépíthető verziót feleslegesnek tartom, arra akár a normál beépíthető keretet is használható. A 120Gb nem soványka picit? Főleg 500$-ért.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) orbano válasza macilaci78 (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem hasznos dolog lehet ez, csak az ára...

a cartridge elején a címke jópofa :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#3) macilaci78 válasza orbano (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nem árthat ráfirkantani, kinek a milye van rajta. Épp tegnap vettem én is tecsóban két VHS-kazit...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) Lars

Lars
(senior tag)

Itt a DELL feliratot kell megfizetni.
Szerintem kifejezetten drága cucc. Ennyiért lehet venni másik gyártótol winyót, meg keretet és arra is ugyanígy lehet menteni. Szóval ahoz képes hogy mobile rack, kifejezetten drága :D

(#5) orbano válasza macilaci78 (#3) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

persze, erzért írtam, hogy jópofa (=hasznos, ötletes)

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Ez most valami divat lett? Mindenki ilyet gyárt. Sokadik ilyen hír mostanság.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#7) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a kapacitásuk nem valami sok :) bár kis-középvállakozásoknak talán elég... ellenben az ára... ennyi pénzből egy vékony laptopvinyót úgy be lehet biztosítani, hogy tűzálló is lesz, és írni sem lehet rá, pontosabban törölni.

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#8) macilaci78 válasza orbano (#5) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Szóval így kell érteni, mikor a csajok jópofának titulálnak? :B

(#9) orbano válasza macilaci78 (#8) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

csajokra nem szabad hallgatni, az sem igaz, amit gondolnak ;) ugyanez vonatkozik a Dell-re is :)

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.