Akkor gyorsan tessék szaladni a T-hez modemcserére!![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Petya88
(lelkes újonc)

cannibal
(fanatikus tag)
Meg tele lesznek az aprók olcsó dlink cuccokkal ![;]](/dl/s/v1.gif)

Petya88
(lelkes újonc)
Most, hogy nézem, a T már kiakciózta nekem az olcsóbbik drótnélküli routert. Az árak egyébként se olyan olcsók.
Ettől aztán nem, a DI-524 1000 forinttal bír olcsóbb lenni a kisker árnál. Arról nem beszélve, hogy bűn sz** eszköz...
[Szerkesztve]

as_Rock
(őstag)
Kegyeskednek megadni azt a garanciaidőt a vásárlóknak, amit a nagyobb partnereknek eddig is vállaltak...
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Hebry
(senior tag)
Hát ezzel sem járunk jól.
Erről enyit.

Loha
(PH! kedvence)
Csak úgy gyorsan rákerestem a DI-524-es kiskerárára, és 30mp alatt találtam olyan ismert kiskert, ahol bármilyen akció nélkül csak 210Ft-al drágább mint az akcióban. De most már látok olyan kevésbé ismert kiskert is, ahol olcsóbb mint az akciós... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pontosan.
Az idejárók döntő többsége tudja és használja is a guglit
Ezek után érdemes elgondolkodni, hogy mennyire is van értéke az ilyen típusú híreknek. Néha komolyan azt hiszem, hogy ezért pénzt és/vagy eszközt kapnak ''odafent''.
Arról persze már nem szól a fáma, hogy a D-link a csodálatos egyetlen más országban sem fellelhető DSL-360R modemmel robbant be kis hazánkba, ami egy merő konstrukciós hiba, és ezúton is részvétem mindenkinek, aki ilyen modemmel szenved.
A meglepő ez a 11 év garancia, mert én még nem láttam olyan D-link soho eszközt, ami akár ennek a felét is valaha megélte volna. Ha nem változtattak gyökeresen a gyártáson és a hozzáálláson, ez a 11 év garancia anyagi csőd lesz nekik.
Amikor belenézek egy D-link modembe/routerbe, mindig az a kényszerképzetem támad, hogy a kondenzátor olyan alkatrész, ami működés közben nagyon lehül, ezért aztán a ''megfelelő'' működés érdekében a leginkább melegedő tekercs(ek) tőszomszédságába kell rakni. Persze ez nem így van, dehát a D-link mérnökei nem csak e tekintetben látják ferdén a világot.
Dchard
[Szerkesztve]