Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Petya88

Petya88
(lelkes újonc)

Akkor gyorsan tessék szaladni a T-hez modemcserére!
;]

(#2) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Meg tele lesznek az aprók olcsó dlink cuccokkal ;]

(#3) Petya88 válasza cannibal (#2) üzenetére

Petya88
(lelkes újonc)

Most, hogy nézem, a T már kiakciózta nekem az olcsóbbik drótnélküli routert. Az árak egyébként se olyan olcsók.

(#4) [CaveMaN] válasza cannibal (#2) üzenetére

[CaveMaN]
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Ettől aztán nem, a DI-524 1000 forinttal bír olcsóbb lenni a kisker árnál. Arról nem beszélve, hogy bűn sz** eszköz...

[Szerkesztve]

(#5) as_Rock

as_Rock
(őstag)

Kegyeskednek megadni azt a garanciaidőt a vásárlóknak, amit a nagyobb partnereknek eddig is vállaltak...

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#6) Hebry

Hebry
(senior tag)

Hát ezzel sem járunk jól.
Erről enyit.

(#7) Loha válasza [CaveMaN] (#4) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Csak úgy gyorsan rákerestem a DI-524-es kiskerárára, és 30mp alatt találtam olyan ismert kiskert, ahol bármilyen akció nélkül csak 210Ft-al drágább mint az akcióban. De most már látok olyan kevésbé ismert kiskert is, ahol olcsóbb mint az akciós... ;]

(#8) dchard válasza Loha (#7) üzenetére

dchard
(senior tag)
LOGOUT blog

Pontosan.

Az idejárók döntő többsége tudja és használja is a guglit

Ezek után érdemes elgondolkodni, hogy mennyire is van értéke az ilyen típusú híreknek. Néha komolyan azt hiszem, hogy ezért pénzt és/vagy eszközt kapnak ''odafent''.

Arról persze már nem szól a fáma, hogy a D-link a csodálatos egyetlen más országban sem fellelhető DSL-360R modemmel robbant be kis hazánkba, ami egy merő konstrukciós hiba, és ezúton is részvétem mindenkinek, aki ilyen modemmel szenved.

A meglepő ez a 11 év garancia, mert én még nem láttam olyan D-link soho eszközt, ami akár ennek a felét is valaha megélte volna. Ha nem változtattak gyökeresen a gyártáson és a hozzáálláson, ez a 11 év garancia anyagi csőd lesz nekik.

Amikor belenézek egy D-link modembe/routerbe, mindig az a kényszerképzetem támad, hogy a kondenzátor olyan alkatrész, ami működés közben nagyon lehül, ezért aztán a ''megfelelő'' működés érdekében a leginkább melegedő tekercs(ek) tőszomszédságába kell rakni. Persze ez nem így van, dehát a D-link mérnökei nem csak e tekintetben látják ferdén a világot.

Dchard

[Szerkesztve]

(#9) MaSzKa válasza dchard (#8) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

uilyen modemen van
D-link DSL-360R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.