végre egy okos megoldás.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
L3zl13
(PH! nagyúr)
Egy új procihűtőnél szvsz már illene támogatni a közelgő AM2 foglalatot is... 
Aki hülye, haljon meg!

Ősember
(PH! addikt)
szevasz
én nem látom át miért lenne ez olyan okos... ha én terveznék egy hütöt, akkor ott egy dobozt csinálnék, aminek levenném két oldalát, igy egy ''légcsatornát'' alakitanék ki.... ugy gondolom ez esetben az összes meleg levegö maradéktalanul távozna a bordák közül... nem azt mondom hogy rossz, csak nem látom be miért jo az ha középen van a venti 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Integra
(Jómunkásember)
szerintem várjunk meg egy tesztet
azért mert így jól néz ki 
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Szerintem így elsőre: túl sűrű bordák, túl kevés hőcső, a berakott venti (ha érinti a bordákat) hatalmasan viszi majd a vibrálást. A szívó oldal visszafogása szerintem nem tesz túl jót a hűtésnek, korábbi tesztben már a ventirácson is elveszett pár fok. A halk üzemhez és kis légszállításhoz eddig a ritkább lamellás coolerek váltak be, a sűrűek nagy légszállítással (hangosan) képesek vad dolgokra.
Persze véleményt csak kiadós teszt alapján lehet/szabad mondani.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Nocsak, ha te terveznél, akkor Igloo 5700/7700-at csinálnál?
Mondjuk én is...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
szerintem a csúcs az ez [link] ninja az egész rézből 
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Allien
(PH! kedvence)
Szvsz, ezt adhatnák venti nélkül. Hiszen, ha most így megveszem, cserélhetem le egy minimum 12-sre!
Ennek a középre helyezett ventinek ott a buktatója, hogy így nehezebb lesz egy porosodó házban a tisztítása, hiszen a ventit ki kell majd operálni a bordák közül, és ráadásul a lemezek közül nehezebb kitisztítani a pormacskákat. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

KriszBoy
(őstag)
Régebben nekem is Scythe hűtőm volt (NCU-2005) és bárki bármit mond az egyik legjobb volt akkoriban...
Sajna mára már ''leszoktam'' a léghűtésről, de biztos hogy ugyenehez a márkához térnék visza, ha.....
H2O POWA! 

tuskooo
(PH! addikt)
Nem tudom, miért raktak bele alapból ventit, mmint igazából azt nem, hogy miért ilyen hangosat 

KriszBoy
(őstag)
Hát az a kérdés hogy 12V-on zajong-e 22dB-en, mert ha pl 6V-on használod és olyan 900-1000RPM-en akkor már nem is olyan hangos és még bőven jó a légszállítása! Én is 900on használtam anno az NCU-2005-öm!

D.Orion
(PH! kedvence)
Furcsa. Röviden ennyiben tudnám jellemezni a dolgot.
Sztem az Arctic Cooling már megmutatta, hogyan kell jól müködő procihűtőt csinálni az álló ventillátor + heattipe kategóriában.
Igaz ott vagy Intelre veszünk vagy AMDre. Ott nincs ilyen mobilitás. [link]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

KriszBoy
(őstag)
Csak egy szóra....
Nem akarlak megbántani, de a Scythe már 2004-ben megcsinálta a heatpipe-os álló hűtőjét, mikor az Artic még csak gondolkodott rajta...!
[link]
Ui.: És akkor még nem az NCU-1000 -et néztük...!
[Szerkesztve]

D.Orion
(PH! kedvence)
Nem bántottál meg. Mindig tanul valami újat az ember. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Dassler
(őstag)
Ez tök úgy néz ki, mint a CM Blue Ice II nb hűtője felnagyítva...
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

nemtommi
(őstag)
Itt pl. ez a megoldás volt a leghatékonyabb:[link] (egy ventivel)

Ősember
(PH! addikt)
nem, én egyszerüen egy AC freezert burkolnék be 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

tuskooo
(PH! addikt)
Na igen, de erről semmi 

rauschie
(őstag)
eeeeeeeez...wtf
a ninja és az ac freezerek nem esnek 1 katekóriába!
a freezer pro az 7-8k a ninja meg ha jóltom 10-12!
a freezerek nagyon csendesek, de kaménytuningra inkább a ninja.
(9.2cm vs 12cm)
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Ősember
(PH! addikt)
volt freezered? 7k-ért luxus... max 6k
a freezer pont olyan jo nagy tuningra, mint a ninja

zeg
(senior tag)
Keskenyebb bordák->kisebb levegő ellenállás->széles kevés borda = sűrű keskeny borda->kis helyigény->2 bordasor=nagyobb hűtőfelület->jobb hűtés
Keskenyebb bordák->a levegő a lemezeken áthaladva kevésbé forrósodik fel->lemezek teljes szélességében hideg levegő->hatékonyabb hűtés->2 bordasor->mindkettő hűtve->jobb hűtés
Hogy ez a gyakorlatban mennyire működik, majd a teszteken elválik
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

L3zl13
(PH! nagyúr)
Ez a levezetés nekem kissé zavaros volt... 
Aki hülye, haljon meg!

jerry311
(PH! kedvence)
Mi is ebben a szokatlan?
Volt már másnak is hőcsöves hűtője, amiben a bordák közt volt (hasonlóan ehhez) a venti...
Mellesleg így az egyik oldal sokkal melegebb, mert oda már csak meleg levegő jut, na mindegy...
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

CriticalHit
(őstag)
Az egyetlen hütő, ami a Ninja-t megverte, az ehhez hasonló szendvics technikával épitett Sunbeam Sonic Tower 120.
''open mind for a different view and nothing else matters''

F7
(tag)
[link]
Itt van egy rakás eredmény, és van ami ugyanazt tudja, mint a Ninja.
Fickó! Fekszessz!
na varjal.. te el vagy tevedve sztem..
van sunbeam tunique tower 120, meg van a sonic tower, ami thermaltake
Példaképem Gregory House

CriticalHit
(őstag)
Elég egy, de az legyen mérvadó:
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/tuniq-tower120_8.html

CriticalHit
(őstag)
Tuniq.
És te mennyire is vagy eltévedve-tunique?

F7
(tag)
Note : The test data source from http://www.ixbt.com/ ez a Digit times orosz változata, ami meglehetősen mérvadó ;)
Fickó! Fekszessz!

myrra
(senior tag)
remélem tesztelei a ph is!!!!!!!!!
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz

CriticalHit
(őstag)
Várjunk egy PH tesztre.