Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jeee. :D Mondjuk ennek a hatása már egy ideje meg is jelent a bazárokban. ;)

(#2) t72killer válasza Drizzt (#1) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+elvileg 3. negyedévtől már a penryneket is várhatjuk:))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#3) fLeSs válasza Drizzt (#1) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

az intel és az nvidia kinyírja az amd-t... :(

(#4) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

6300-6320, ez igy kicsit nokias feeling :DDD
Nem kell annyira felteni AMD-t, nem fogja kinyirni az intel. Ha nem lenne nagy mozgas AMD-eknel, akkor intel sem csokkentene arakat, szerintem...

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#5) gog válasza fLeSs (#3) üzenetére

gog
(őstag)

márpedig én egy ddr3-as ati-amd gépet akarok majd

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#6) Dare2Live válasza fLeSs (#3) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az AMD nyírja ki saját magát.

4jó éve volt és mindig minden vasát elköltötte. ATIt pl már jórészt hitelböl vette meg. Ha a célterületére koncentrál, nemakar pikkpakk felnőni az óriás mellé most probléma nélkül viselne el egy-két szűk negyedévet egy-egy szűk esztendőt.

vicces amikor Intelnek ''nincs'' pénze ATI/NVra AMDnek meg hitelböl van és úgy van, hogy látja, hogy az Intel demoztatja a core2öt ami igencsak durvára seikeredett.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#7) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó áruk van ezeknek, különösen kínálkozó a 4MB-os 6300/6400! ;) Lehet, hogy júniusban, ha nem kell sokat ráfizetnem, akkor lecserélem a + 2 MB cacheért egy E6420-ra a CPU-t :)
Intel most nagyon nyomja :C

[Szerkesztve]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#8) Drizzt válasza fLeSs (#3) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ma már néhány kiváltságos talán megtudja, hogy mennyire van ez így. :) Szerintem az AMD most nagyon vissza fog vágni.

(#9) Kriza

Kriza
(őstag)

Hát... szerintem sem veri a térdét boldogságában az AMD a hírtől.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#10) vedini

vedini
(őstag)

komolyan lassan ott tartunk, hétfőn megveszed a procid és pénteken ugyanannyiért már megkapod ez eggyel nagyobb procit,
és hogy a hétfői mit ér arról ne is beszéljünk...
jóllehet manapság ez a tendencia;
már nem is érdekel, hogy nem a legújabb proci dübürög a gépemben, asszem valakinek az aláírásában is benne van: a számtechben nincs végleges megoldás vagy mi
/ de az is lehet felnőttem :DDD

workworkwork...

(#11) walko válasza Drizzt (#1) üzenetére

walko
(lelkes újonc)

Pont ezt akartam kérdezni, hogy mikor lehet már ezeket a csökkenéseket érezni idehaza??

Kb két hete volt cikk a PH!-n, hogy az AMD jelentősen csökkentette a prociárait. Pl az A64 X2 5600+ ára állítólag 326USD-ről 188-ra csökkent. Ehhez képest körülnézek és kb 65+fa az ára mindenfelé, ami barátok közt is több mint 350 zöldhasú. Plussz az áfa ugye. namost ugye akkor hogy jön az össze, hogy a csökkenésestül kb feleennyibe kéne kerülnie a cuccnak?

Nyilván ezekben a számokban nincs benne a bótok haszna, de akkor is. A bejelentés óta konkrétan nem történt nálunk semmi.

Vagy mennyi átfutása van egy egy ilyen bejelentésnek, amig tudomásul veszik a kis bótok is?

Mondjátok meg ha baromságokat mondok... :))

(#12) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

E2100-ról még semmi hír?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#13) vedini válasza Drizzt (#8) üzenetére

vedini
(őstag)

hát eddig k10-ről csak jókat hallani, dehát mire kijön, intel sem tétlenkedik;
majd meglátjuk, a vak is azt mondta :DDD

workworkwork...

(#14) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

még semmi konkrétum a K10-ről, de az Intel már behúzta a farkát :U

extra

(#15) Drizzt válasza Retekegér (#12) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez mi akar lenni? Az egymagos core? Mert az celeron 4xx néven lesz forgalomban 1-2 júniusban.

(#16) Bernardo20

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

végre! Ezt vártam 2 hete, most fogok e4400-at venni:D

Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

(#17) RI/OS válasza Bernardo20 (#16) üzenetére

RI/OS
(őstag)

10es lesz a szorzo?
10*200?
mert azzal a 10es szorzoval akkor nagyon durva dolgokat lehet csinálni....

(#18) Vistaboy válasza t72killer (#2) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

+gyakorlatilag év végére ugyanannyiért kaphatom meg a QX6800-at, amennyiért vettem az E6600-at... :DDD
De úgysem fogom megvenni, E6600-al elleszek jövőre is. Inkább beújítok egy DX10-es VGA-t, utána pedig úgyis újat kell majd venni mindenből (CPU+MB+RAM)... :o

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#19) Drizzt válasza walko (#11) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

5600-asnál nyilván akkor fog érződni a csökkenés, ha a jelenlegi készletek kifutnak. Meg a többi procinál is. De mivel az olcsóbbakat többen veszik, így az olcsóbbaknál hamarabb érződik a csökkenés is.

(#20) vedini válasza dokar (#14) üzenetére

vedini
(őstag)

fudzilla függő ;]

workworkwork...

(#21) shteer válasza Retekegér (#12) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én azt várom már :) talán hűvösebb lenne, mint a D805

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#22) jugeen válasza walko (#11) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

nagyker szinten már történt :) csökkentek az árak. :C így tovább!

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#23) Bernardo20 válasza RI/OS (#17) üzenetére

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, én is úgy tudom, hogy 10-es lesz,szóval nagy reményeket fűzök hozzá, bár én elégedett lennék 3-3.3ghz-el:D

Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

(#24) Ribi válasza Bernardo20 (#23) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

4300 ha menne 400fsb-vel az is 3,6G, de rendszerint nem az fsb-vel van a gond. 10-es szoroz mar felesleges.

(#25) Bögre válasza feka007 (#7) üzenetére

Bögre
(fanatikus tag)

Mit kell tenned ahhoz hogy mindkét magnak 100% legyen az igénybevétele? (Orthos és társai nem játszanak) :U

(#26) Armando_19

Armando_19
(PH! addikt)

Pff.Azért durván megcsappantak az árak.. Nagyker szinten az E4300 nagyon nagyon közel áll a 20hoz..
Teljes bizonytalanság lett úrrá rajtam fejlesztések ügyében....

(#27) Egon válasza Dare2Live (#6) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetértek.
Tisztára, mind a 3dfx, amikor megvette az STB-t.

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#28) t72killer válasza fLeSs (#3) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, h az nVidia ilyen középkategóriájú karikat csinál, akkor van még 1 sanszuk :DDD

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#29) Achill3uS válasza Armando_19 (#26) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

ha mindig azt várod mikor érdemes venni, jaj várjuk egy kicsit most uj széria jön, most árcsökkenés ect soha nem fogsz gépet venni :)

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#30) Ribi válasza t72killer (#28) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Foleg ha nem 32 stream-et rak a kartyara :O
Achilleus, azert vanna esetek amikor erdemes 2-4 hetet varni mert kb felere esnek az arak. Ha tudom hogy most fele annyi penzert megkapom a ramokat nem veszek 2 honapja.

[Szerkesztve]

(#31) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Aki fejleszteni akar, annak van egy jó tippem: [link]
Vegyen egy E6300-ast! Miért? Mert megy 36.28GHz-en is!!! :Y :C
Mondjuk biztos kamu, de akkor is, ezzel egy pár évig nem kellene gépet fejleszteni... ;]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#32) Armando_19 válasza Vistaboy (#31) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Heh. Ez lol. Haveromnak is van SS egy 15.1GHZ-s S754 a64-ről.Iszonyat bios bug! :Y :Y

(#33) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez jóhír (amikor már megvan a procim :DD )

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#34) Armando_19 válasza KrenAtesz (#33) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Jah.Szép lassan mindenki elhagyja a D805 tábort...!Én is rászánom magam ha igy megy tovább. :C :Y

(#35) t-shirt

t-shirt
(PH! kedvence)

Nagyon szimpi kis proci lehet ez a 6420-as, de kár hogy 939-es az alaplapom...

(#36) VaniliásRönk válasza t-shirt (#35) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Tényleg kár, mert AM2-ben menni fog a K10, és már csak az Intel lépéseiből ítélve nagyon durva cucc lesz. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#37) #gab_ válasza VaniliásRönk (#36) üzenetére

#gab_
(őstag)

És? 775be meg a Penryn fog menni

(#38) t72killer válasza #gab_ (#37) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, én is úgy tudtam, h cs a nehalemeknek kell majd uj lap. (IMC, megaztán akkorra nem is árt újítani, lévén RAM fronton is már messze a ddr3 világában fogunk járni:))

kicsit észhez tértek a gyártók, senki nem díjazta a conroe-ready - nem ready, meg amd 754-940-939-AM2 sz@rakodást. Egyelőre ugy néz ki, h egyik platformon se muszáj cserélni lapot.

[Szerkesztve]

(#39) dr faustus válasza fLeSs (#3) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

Idén már 2/3-ra csökkentek az AMD részvények árai január óta, most is lefele megy épp. Bár voltak már rosszabb pillanatok is, de úgy emlékszem, hogy ennyire nem volt akkor kiköltekezve a cég...

[Szerkesztve]

Warning: Explicit Content

(#40) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

nem egyszer volt amr melyponton az amd, , meg az intel is!lesz meg ez forditva... de reszemrol azt veszem ami jobb:) ugyhogy egyelore intel jol tolja:)

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#41) Oliverda válasza dr faustus (#39) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A K5, K6-2 idejében sokkal rosszabb volt a helyzet. ;) Akkor nem állt mögöttük sem az IBM, se a Dell, és még sorolhatném. Nem kell félteni őket szerintem. Illetve van egy mondás miszerint akinek halálhírét keltik... :))

[Szerkesztve]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#42) Vistaboy válasza t72killer (#38) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát talán mégsem volt pénzkidobás megvennem azt a jó kis Gigabyte GA-965P-DQ6-os alaplapot... :) Mármint ha a Penryn procik tényleg belemennek, akkor volt értelme... (Hacsak nem DDR3 kell majd hozzá, mert akkor bukta... :DDD )
Nem baj, legfeljebb marad a C2D...

(#43) dr faustus válasza Oliverda (#41) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

Hát, őőő, 600 millió dolláros veszteség egy negyedév alatt, az kérem, az már összeg.
Jól mondta a Cnet: Gyakorlatilag többet vesztett, mint amit 1969 óta összehozott.

Warning: Explicit Content

(#44) poci76 válasza afterburner_ (#40) üzenetére

poci76
(kvázi-tag)

Az a baj, hogy amikor az Intel mélyponton volt, akkor ezt z jelentette, hogy a profitja ''csak'' 1 milliárd dollár volt. Az AMD-nél meg ugye itt a 600 milliós veszteség kétszer ekkora bevétel mellett.

(#45) t72killer válasza Vistaboy (#42) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mivel a penrynben még nem lesz memókontroller integrálva, ezért megnyugodhatsz, menni fog :) (v mégsem :F )

(#46) #gab_ válasza t72killer (#45) üzenetére

#gab_
(őstag)

szvsz a jobb 775ös lapokba menni fog...
de pl asrockba tuti nem...

(#47) Vistaboy válasza t72killer (#45) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát igen, harmadik út nincsen... :DDD
A remény hal meg utoljára... De ha tényleg bele fog menni, akkor megismétlődhet a csoda, hogy a 486DX-66-om után a Core 2 Duo-t is ki tudom cserélni alaplapcsere nélkül... :C

(#48) robee19

robee19
(lelkes újonc)

Sziasztok! Tudom nem igazán a legmefelelőbb helyen teszem fel a kérdést de ha az everest ezt írja: 64 bites x86-kiegészítés (AMD64, Intel64) Támogatva
akkor nekem 64 bites windowsra lenne szükségem?

(#49) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

Óhh anyám mostmár tényleg a tököm tele!
Én is várok-várok a gépvásárlással... most itt van a E6xxx sorozat meg a E4xxx, tök Best Buy, de ha még egy kicsit várok elérhető áron lesznek a négymagosok is... aztán addigra megvetik a lábukat a Penrynek...
És akkor még az AMD-re is várni kell, hogy mit hoz ki, na és persze mennyiért...

Ráadásul a VGA piac se nyugodtabb, ott is egy 8800GTS lenne a legjobb választás csak menne lejjebb az ára, vagy jönne ki az igazi középkategóriás NV!
És akkor még a drága ATI is dolgozik, meg kell várni hogy mit fognak kihozni az nVidia ellen :F Aztán lehet szemezetni, teszteket bújni hosszú éjszakákon át...

Áááááhhhhhhhhhhhhhhhh

Addig is gyűjtöm tovább a pénzecskémet :)

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#50) RI/OS válasza masterful87 (#49) üzenetére

RI/OS
(őstag)

hehe...

én decemberben vettem meg a gtxet azota is ez a csucs...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.