Jeee.
Mondjuk ennek a hatása már egy ideje meg is jelent a bazárokban. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
+elvileg 3. negyedévtől már a penryneket is várhatjuk
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
az intel és az nvidia kinyírja az amd-t... 
(#4) venember83
6300-6320, ez igy kicsit nokias feeling 
Nem kell annyira felteni AMD-t, nem fogja kinyirni az intel. Ha nem lenne nagy mozgas AMD-eknel, akkor intel sem csokkentene arakat, szerintem...
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

gog
(őstag)
márpedig én egy ddr3-as ati-amd gépet akarok majd
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?
az AMD nyírja ki saját magát.
4jó éve volt és mindig minden vasát elköltötte. ATIt pl már jórészt hitelböl vette meg. Ha a célterületére koncentrál, nemakar pikkpakk felnőni az óriás mellé most probléma nélkül viselne el egy-két szűk negyedévet egy-egy szűk esztendőt.
vicces amikor Intelnek ''nincs'' pénze ATI/NVra AMDnek meg hitelböl van és úgy van, hogy látja, hogy az Intel demoztatja a core2öt ami igencsak durvára seikeredett.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Jó áruk van ezeknek, különösen kínálkozó a 4MB-os 6300/6400!
Lehet, hogy júniusban, ha nem kell sokat ráfizetnem, akkor lecserélem a + 2 MB cacheért egy E6420-ra a CPU-t 
Intel most nagyon nyomja 
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Ma már néhány kiváltságos talán megtudja, hogy mennyire van ez így.
Szerintem az AMD most nagyon vissza fog vágni.

Kriza
(őstag)
Hát... szerintem sem veri a térdét boldogságában az AMD a hírtől.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

vedini
(őstag)
komolyan lassan ott tartunk, hétfőn megveszed a procid és pénteken ugyanannyiért már megkapod ez eggyel nagyobb procit,
és hogy a hétfői mit ér arról ne is beszéljünk...
jóllehet manapság ez a tendencia;
már nem is érdekel, hogy nem a legújabb proci dübürög a gépemben, asszem valakinek az aláírásában is benne van: a számtechben nincs végleges megoldás vagy mi
/ de az is lehet felnőttem 
workworkwork...

walko
(lelkes újonc)
Pont ezt akartam kérdezni, hogy mikor lehet már ezeket a csökkenéseket érezni idehaza??
Kb két hete volt cikk a PH!-n, hogy az AMD jelentősen csökkentette a prociárait. Pl az A64 X2 5600+ ára állítólag 326USD-ről 188-ra csökkent. Ehhez képest körülnézek és kb 65+fa az ára mindenfelé, ami barátok közt is több mint 350 zöldhasú. Plussz az áfa ugye. namost ugye akkor hogy jön az össze, hogy a csökkenésestül kb feleennyibe kéne kerülnie a cuccnak?
Nyilván ezekben a számokban nincs benne a bótok haszna, de akkor is. A bejelentés óta konkrétan nem történt nálunk semmi.
Vagy mennyi átfutása van egy egy ilyen bejelentésnek, amig tudomásul veszik a kis bótok is?
Mondjátok meg ha baromságokat mondok... 

Retekegér
(PH! addikt)
E2100-ról még semmi hír?
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

vedini
(őstag)
hát eddig k10-ről csak jókat hallani, dehát mire kijön, intel sem tétlenkedik;
majd meglátjuk, a vak is azt mondta 
workworkwork...
még semmi konkrétum a K10-ről, de az Intel már behúzta a farkát 
extra
Ez mi akar lenni? Az egymagos core? Mert az celeron 4xx néven lesz forgalomban 1-2 júniusban.
végre! Ezt vártam 2 hete, most fogok e4400-at venni
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

RI/OS
(őstag)
10es lesz a szorzo?
10*200?
mert azzal a 10es szorzoval akkor nagyon durva dolgokat lehet csinálni....
+gyakorlatilag év végére ugyanannyiért kaphatom meg a QX6800-at, amennyiért vettem az E6600-at... 
De úgysem fogom megvenni, E6600-al elleszek jövőre is. Inkább beújítok egy DX10-es VGA-t, utána pedig úgyis újat kell majd venni mindenből (CPU+MB+RAM)... 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
[link]
5600-asnál nyilván akkor fog érződni a csökkenés, ha a jelenlegi készletek kifutnak. Meg a többi procinál is. De mivel az olcsóbbakat többen veszik, így az olcsóbbaknál hamarabb érződik a csökkenés is.

vedini
(őstag)
fudzilla függő ![;]](/dl/s/v1.gif)
workworkwork...
én azt várom már
talán hűvösebb lenne, mint a D805
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

jugeen
(PH! addikt)
nagyker szinten már történt
csökkentek az árak.
így tovább!
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
igen, én is úgy tudom, hogy 10-es lesz,szóval nagy reményeket fűzök hozzá, bár én elégedett lennék 3-3.3ghz-el
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

Ribi
(PH! kedvence)
4300 ha menne 400fsb-vel az is 3,6G, de rendszerint nem az fsb-vel van a gond. 10-es szoroz mar felesleges.

Bögre
(fanatikus tag)
Mit kell tenned ahhoz hogy mindkét magnak 100% legyen az igénybevétele? (Orthos és társai nem játszanak) 

Armando_19
(PH! addikt)
Pff.Azért durván megcsappantak az árak.. Nagyker szinten az E4300 nagyon nagyon közel áll a 20hoz..
Teljes bizonytalanság lett úrrá rajtam fejlesztések ügyében....
Egyetértek.
Tisztára, mind a 3dfx, amikor megvette az STB-t.
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."
hát, h az nVidia ilyen középkategóriájú karikat csinál, akkor van még 1 sanszuk 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Achill3uS
(PH! nagyúr)
ha mindig azt várod mikor érdemes venni, jaj várjuk egy kicsit most uj széria jön, most árcsökkenés ect soha nem fogsz gépet venni 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Ribi
(PH! kedvence)
Foleg ha nem 32 stream-et rak a kartyara 
Achilleus, azert vanna esetek amikor erdemes 2-4 hetet varni mert kb felere esnek az arak. Ha tudom hogy most fele annyi penzert megkapom a ramokat nem veszek 2 honapja.
[Szerkesztve]
Aki fejleszteni akar, annak van egy jó tippem: [link]
Vegyen egy E6300-ast! Miért? Mert megy 36.28GHz-en is!!!

Mondjuk biztos kamu, de akkor is, ezzel egy pár évig nem kellene gépet fejleszteni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Armando_19
(PH! addikt)
Heh. Ez lol. Haveromnak is van SS egy 15.1GHZ-s S754 a64-ről.Iszonyat bios bug!

Ez jóhír (amikor már megvan a procim
)
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Armando_19
(PH! addikt)
Jah.Szép lassan mindenki elhagyja a D805 tábort...!Én is rászánom magam ha igy megy tovább.

t-shirt
(PH! kedvence)
Nagyon szimpi kis proci lehet ez a 6420-as, de kár hogy 939-es az alaplapom...

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Tényleg kár, mert AM2-ben menni fog a K10, és már csak az Intel lépéseiből ítélve nagyon durva cucc lesz. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

#gab_
(őstag)
És? 775be meg a Penryn fog menni
Igen, én is úgy tudtam, h cs a nehalemeknek kell majd uj lap. (IMC, megaztán akkorra nem is árt újítani, lévén RAM fronton is már messze a ddr3 világában fogunk járni
kicsit észhez tértek a gyártók, senki nem díjazta a conroe-ready - nem ready, meg amd 754-940-939-AM2 sz@rakodást. Egyelőre ugy néz ki, h egyik platformon se muszáj cserélni lapot.
[Szerkesztve]

dr faustus
(senior tag)
Idén már 2/3-ra csökkentek az AMD részvények árai január óta, most is lefele megy épp. Bár voltak már rosszabb pillanatok is, de úgy emlékszem, hogy ennyire nem volt akkor kiköltekezve a cég...
[Szerkesztve]
Warning: Explicit Content
nem egyszer volt amr melyponton az amd, , meg az intel is!lesz meg ez forditva... de reszemrol azt veszem ami jobb
ugyhogy egyelore intel jol tolja
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
A K5, K6-2 idejében sokkal rosszabb volt a helyzet.
Akkor nem állt mögöttük sem az IBM, se a Dell, és még sorolhatném. Nem kell félteni őket szerintem. Illetve van egy mondás miszerint akinek halálhírét keltik... 
[Szerkesztve]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Hát talán mégsem volt pénzkidobás megvennem azt a jó kis Gigabyte GA-965P-DQ6-os alaplapot...
Mármint ha a Penryn procik tényleg belemennek, akkor volt értelme... (Hacsak nem DDR3 kell majd hozzá, mert akkor bukta...
)
Nem baj, legfeljebb marad a C2D...

dr faustus
(senior tag)
Hát, őőő, 600 millió dolláros veszteség egy negyedév alatt, az kérem, az már összeg.
Jól mondta a Cnet: Gyakorlatilag többet vesztett, mint amit 1969 óta összehozott.
Warning: Explicit Content

poci76
(kvázi-tag)
Az a baj, hogy amikor az Intel mélyponton volt, akkor ezt z jelentette, hogy a profitja ''csak'' 1 milliárd dollár volt. Az AMD-nél meg ugye itt a 600 milliós veszteség kétszer ekkora bevétel mellett.
mivel a penrynben még nem lesz memókontroller integrálva, ezért megnyugodhatsz, menni fog
(v mégsem
)

#gab_
(őstag)
szvsz a jobb 775ös lapokba menni fog...
de pl asrockba tuti nem...
Hát igen, harmadik út nincsen... 
A remény hal meg utoljára... De ha tényleg bele fog menni, akkor megismétlődhet a csoda, hogy a 486DX-66-om után a Core 2 Duo-t is ki tudom cserélni alaplapcsere nélkül... 

robee19
(lelkes újonc)
Sziasztok! Tudom nem igazán a legmefelelőbb helyen teszem fel a kérdést de ha az everest ezt írja: 64 bites x86-kiegészítés (AMD64, Intel64) Támogatva
akkor nekem 64 bites windowsra lenne szükségem?

masterful87
(fanatikus tag)
Óhh anyám mostmár tényleg a tököm tele!
Én is várok-várok a gépvásárlással... most itt van a E6xxx sorozat meg a E4xxx, tök Best Buy, de ha még egy kicsit várok elérhető áron lesznek a négymagosok is... aztán addigra megvetik a lábukat a Penrynek...
És akkor még az AMD-re is várni kell, hogy mit hoz ki, na és persze mennyiért...
Ráadásul a VGA piac se nyugodtabb, ott is egy 8800GTS lenne a legjobb választás csak menne lejjebb az ára, vagy jönne ki az igazi középkategóriás NV!
És akkor még a drága ATI is dolgozik, meg kell várni hogy mit fognak kihozni az nVidia ellen
Aztán lehet szemezetni, teszteket bújni hosszú éjszakákon át...
Áááááhhhhhhhhhhhhhhhh
Addig is gyűjtöm tovább a pénzecskémet 
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''