Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Xpod

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A hőmérők érdekesek ha nem túl drágák, a ''fordulatszám szabályzót'' meg kb 200 ft-ből kihozom.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#2) Tchoepi

Tchoepi
(fanatikus tag)

Nekem tetszik. Kényelmes és megkímél a barkácsolástól, emellett még flexibilis is.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, és senki sem kiváncsi a másikéra.

(#3) GeorgeTerror válasza Xpod (#1) üzenetére

GeorgeTerror
(senior tag)

na és hogyan? írd le lécci

Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ

(#4) Xpod

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az alu előlap nem rossz, de ha nincs minden benne akkor a lyukak miatt elég rondán nézhet ki. A hőmérőt vajon rá lehet e dolgozni a proci hűtőre? És a videokátya hűtőre?

(#5) Xpod válasza GeorgeTerror (#3) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Poti: kb 40ft
Vezeték mindig akad.
Csatlakozó => rossz vinyó cd stb.
Részletesen a coolness-en fent van, ha jól emlékszem.

(#6) Celtic válasza Xpod (#4) üzenetére

Celtic
(tag)

Ha nincs a lyukban poti, akkor van benne gyárilag egy lyuk elfedő ''gomb''.

Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag

(#7) marcee

marcee
(PH! addikt)

Mióta várok erre?! :O

Hol??????????

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#8) Xpod válasza Celtic (#6) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, akkor is érdekesen nézhet ki.

(#9) ödönke

ödönke
(fanatikus tag)

ezt a fszságot :) egyszer hagyd magára gépet és majd öcsike/hugika elkezdi csavargatni majd a potikat :D

szerintem tök felsleges pénzkidobás ez a cucc

Epox 8RDA, AMD 1800+@2000+, BBA Ati Radeon 8500 128MB (290/290), 256MB Samsung (333Mhz), 40GB Maxtor 7200rpm, Samsung 765mb

(#10) proximus válasza ödönke (#9) üzenetére

proximus
(senior tag)

Ebben az esetben hőfokszabályozóként funkcionál(hideg téli napokon még jól jöhet):DDD :DDD :DDD

"a kocsmááában.... ott van a nagy élet, tompulnak az agyak élesek a kések" :))

(#11) zsoltee10

zsoltee10
(VIP)

Az ötlet nem rossz. Azonban nem valószínű, hogy kis hazánkban rohannak majd érte a boltba. Magyar ember szeret barkácsolni. Mi mindent kitalálunk/megoldunk. :))
Másrészt ez az alumínium előlap igazán egy alumínium házban nézne jól ki. Az meg sok $$$ :(

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#12) vernyul válasza Xpod (#5) üzenetére

vernyul
(tag)

Hol veszel te 40ft-ért potit?????????????
Régen ugy 4-5 évvel ezelött amikor még barkácsoltam sokmindent akkor került egy sima poti 200ft-ba

What kind of Csatahajo?

(#13) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyáltalán, hol lehet ilyen teljesítményű potit venni? Én probáltam, de csak kis fiszf@sz potikat tudtak volna adni...

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#14) andorpapa

andorpapa
(őstag)

Két gondolat az egésszel kapcsolatban:

1. A hőmérő diódát soha nem érdemes a borda és a CPU közé rakni, mert akármilyen lapos is, mégis van bizonyos fizikai vastagsága, ami akadályozza a hűtő tökéletes felfekvését, tehát rontja a hűtést. Kivételt képezik azok a hűtők, melyeken apró mélyedés található a bordán a thermoszenzoroknak, pl. pont a Coolink H1T/H2T sorozata.

2. Lehet lázongani, hogy fujj, pár fillérből ki lehet ezt hozni házilag is, és ez teljesen igaz. Viszont vannak olyan userek, akik a barkácsot messze elkerülik, nekik olyan megoldásra van szükségük, amit 3 perc alatt beüzemelhetnek és semmi extra tudás nem kell hozzá. Én a házi megoldások híve vagyok, de örülök neki, hogy egyre inkább szélesedik a hazai paletta, főleg ami a kiegészítőket illeti, mert nem elég, ha csak coolerek vannak, kellenek potik, rácsok, paszták, elosztó kábelek, ventikonverterek és még milliónyi dolog, így jó az, hogy a boltokban ilyen is lesz.

Amúgy meg tényleg aluházban mutat jól egy ilyen, de a ''mutat jól'' is relatív, szóval egy Vantec panelhez képest megint más a helyzet. Akinek kell, vegye meg, aki meg tud és kedve is van barkácsolni, az pedig gyártson házilag potit.

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#15) Den válasza ödönke (#9) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Akkor ne vedd, meg.

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#16) marcee válasza andorpapa (#14) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

''Amúgy meg tényleg aluházban mutat jól egy ilyen

Nekem az is jó lenne, ha a kiszedett előlapon lógna ki, csak kezdje el árulni valaki Mo.-on! :O

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#17) ödönke válasza Den (#15) üzenetére

ödönke
(fanatikus tag)

tudodmit ? nem fogom :D

Epox 8RDA, AMD 1800+@2000+, BBA Ati Radeon 8500 128MB (290/290), 256MB Samsung (333Mhz), 40GB Maxtor 7200rpm, Samsung 765mb

(#18) niTRo

niTRo
(újonc)

És ha az ember a ház saját előlapjára fúr 4 gyönyörűszép lukat?:)
Ha a hőmérő is kell, akkor az már 1 kicsit merészebb, de nem lehetetlen:)
Mondjuk, azt nem néztem, hogy megoldható-e a műanyag lap vastagsága miatt...
Majd hétfőn:)

(#19) Flashcash

Flashcash
(PH! addikt)

Ezeket a cuccokat a [L]http://www.compdepo.hu[/L] oldalon lehet kapni.
Én már rendeltem egy potit, meg egy 1900Rpm rendszerhűtőt. Az oldalukon azt ígérik 2 napon belül beszerzik a cuccot.

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#20) Pilot

Pilot
(tag)

Véleményetek szerint a sima fordulatszabályozót P4-es rendszerben is lehet alkalmazni? Nekem egy Spire hűtőm van, mindjárt megpróbálom a honlapról kitalálni, hogy milyen is. Sajna használtan vettem, doboza nincs meg, úgyhogy nemtom a tipusát.

AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+2GB Ram+MSI HD3450/512+Samsung 500GB+160GB Transcend+PIONEER 111D

(#21) Pilot

Pilot
(tag)

N, megnéztem a típust: 9T291B1M3 EasyStream III. Sajna a max ampert nem adják meg. Valaki mondjon valami megoldást, mert ez a cooler nagyon hangos!

AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+2GB Ram+MSI HD3450/512+Samsung 500GB+160GB Transcend+PIONEER 111D

(#22) Pilot

Pilot
(tag)

Na, senki!!!

(#23) Pilot

Pilot
(tag)

UP!!!

(#24) niTRo

niTRo
(újonc)

Többek között az EasyStream-et is vidáman elviszi a cucc... Szóval, nyugodtan vegyél egyet. Az viszont már más kérdés, hogy ha felére tolod a fordulatszámot, mennyire fog hűteni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.