A hőmérők érdekesek ha nem túl drágák, a ''fordulatszám szabályzót'' meg kb 200 ft-ből kihozom.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
A hőmérők érdekesek ha nem túl drágák, a ''fordulatszám szabályzót'' meg kb 200 ft-ből kihozom.

Nekem tetszik. Kényelmes és megkímél a barkácsolástól, emellett még flexibilis is.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, és senki sem kiváncsi a másikéra.
(#3) GeorgeTerror válasza Xpod (#1) üzenetére

na és hogyan? írd le lécci
Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
Az alu előlap nem rossz, de ha nincs minden benne akkor a lyukak miatt elég rondán nézhet ki. A hőmérőt vajon rá lehet e dolgozni a proci hűtőre? És a videokátya hűtőre?
(#5) Xpod válasza GeorgeTerror (#3) üzenetére
Poti: kb 40ft
Vezeték mindig akad.
Csatlakozó => rossz vinyó cd stb.
Részletesen a coolness-en fent van, ha jól emlékszem.

Ha nincs a lyukban poti, akkor van benne gyárilag egy lyuk elfedő ''gomb''.
Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag

Mióta várok erre?! :O
Hol??????????
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
Hát, akkor is érdekesen nézhet ki.

ezt a fszságot :) egyszer hagyd magára gépet és majd öcsike/hugika elkezdi csavargatni majd a potikat :D
szerintem tök felsleges pénzkidobás ez a cucc
Epox 8RDA, AMD 1800+@2000+, BBA Ati Radeon 8500 128MB (290/290), 256MB Samsung (333Mhz), 40GB Maxtor 7200rpm, Samsung 765mb

Ebben az esetben hőfokszabályozóként funkcionál(hideg téli napokon még jól jöhet):DDD :DDD :DDD
"a kocsmááában.... ott van a nagy élet, tompulnak az agyak élesek a kések" :))

Az ötlet nem rossz. Azonban nem valószínű, hogy kis hazánkban rohannak majd érte a boltba. Magyar ember szeret barkácsolni. Mi mindent kitalálunk/megoldunk. :))
Másrészt ez az alumínium előlap igazán egy alumínium házban nézne jól ki. Az meg sok $$$ :(
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

Hol veszel te 40ft-ért potit?????????????
Régen ugy 4-5 évvel ezelött amikor még barkácsoltam sokmindent akkor került egy sima poti 200ft-ba
What kind of Csatahajo?
Egyáltalán, hol lehet ilyen teljesítményű potit venni? Én probáltam, de csak kis fiszf@sz potikat tudtak volna adni...
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Két gondolat az egésszel kapcsolatban:
1. A hőmérő diódát soha nem érdemes a borda és a CPU közé rakni, mert akármilyen lapos is, mégis van bizonyos fizikai vastagsága, ami akadályozza a hűtő tökéletes felfekvését, tehát rontja a hűtést. Kivételt képezik azok a hűtők, melyeken apró mélyedés található a bordán a thermoszenzoroknak, pl. pont a Coolink H1T/H2T sorozata.
2. Lehet lázongani, hogy fujj, pár fillérből ki lehet ezt hozni házilag is, és ez teljesen igaz. Viszont vannak olyan userek, akik a barkácsot messze elkerülik, nekik olyan megoldásra van szükségük, amit 3 perc alatt beüzemelhetnek és semmi extra tudás nem kell hozzá. Én a házi megoldások híve vagyok, de örülök neki, hogy egyre inkább szélesedik a hazai paletta, főleg ami a kiegészítőket illeti, mert nem elég, ha csak coolerek vannak, kellenek potik, rácsok, paszták, elosztó kábelek, ventikonverterek és még milliónyi dolog, így jó az, hogy a boltokban ilyen is lesz.
Amúgy meg tényleg aluházban mutat jól egy ilyen, de a ''mutat jól'' is relatív, szóval egy Vantec panelhez képest megint más a helyzet. Akinek kell, vegye meg, aki meg tud és kedve is van barkácsolni, az pedig gyártson házilag potit.
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
Akkor ne vedd, meg.
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

''Amúgy meg tényleg aluházban mutat jól egy ilyen
Nekem az is jó lenne, ha a kiszedett előlapon lógna ki, csak kezdje el árulni valaki Mo.-on! :O
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

tudodmit ? nem fogom :D
Epox 8RDA, AMD 1800+@2000+, BBA Ati Radeon 8500 128MB (290/290), 256MB Samsung (333Mhz), 40GB Maxtor 7200rpm, Samsung 765mb

És ha az ember a ház saját előlapjára fúr 4 gyönyörűszép lukat?:)
Ha a hőmérő is kell, akkor az már 1 kicsit merészebb, de nem lehetetlen:)
Mondjuk, azt nem néztem, hogy megoldható-e a műanyag lap vastagsága miatt...
Majd hétfőn:)

Ezeket a cuccokat a [L]http://www.compdepo.hu[/L] oldalon lehet kapni.
Én már rendeltem egy potit, meg egy 1900Rpm rendszerhűtőt. Az oldalukon azt ígérik 2 napon belül beszerzik a cuccot.
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

Véleményetek szerint a sima fordulatszabályozót P4-es rendszerben is lehet alkalmazni? Nekem egy Spire hűtőm van, mindjárt megpróbálom a honlapról kitalálni, hogy milyen is. Sajna használtan vettem, doboza nincs meg, úgyhogy nemtom a tipusát.
AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+2GB Ram+MSI HD3450/512+Samsung 500GB+160GB Transcend+PIONEER 111D

N, megnéztem a típust: 9T291B1M3 EasyStream III. Sajna a max ampert nem adják meg. Valaki mondjon valami megoldást, mert ez a cooler nagyon hangos!
AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+2GB Ram+MSI HD3450/512+Samsung 500GB+160GB Transcend+PIONEER 111D

Na, senki!!!

UP!!!