Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LordVader80

LordVader80
(őstag)

Érdekes alakja van, valahogy olyan furcsa ez nekem!!!
ELSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! :C

[Szerkesztve]

May The Force Be With You!

(#2) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

egyre elcseszettebb dolgokat adnak ki a gyártok :D ma már volt egy furcsa ''játékos'' billentyütöredékünk, de ez már nagyon gáz :))

MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSODIK!!! :C .... wtf? :F

[Szerkesztve]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#3) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

És hol van benne a csavar? :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#4) syn7h37ic válasza pilóta (#3) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az alján. több is. Azt tartja össze :DDD :DDD :DDD

Vagy az a csavar, hogy nincs csavar :))

[Szerkesztve]

(#5) Retekegér válasza Ősember (#2) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Akik ezeket kitalálják... Nem baj, én szeretném empirikus módon megtapasztalni, hogy mennyire hasznos ez a görbíthetőség funkció. Egyébként a hama cuccaim nem túl strapásak, a billentyűzetemen 3 hónap után lekoptak a betűk :O
Mod.: fakk, már az ÖTÖÖÖDIK! :))

[Szerkesztve]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#6) Archer

Archer
(őstag)

Biztos marha kényelmes lehet... Visszatérünk a négyszögletű egerekhez?

Hatodik ;) Az most jó nekem :F

[Szerkesztve]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#7) Ősember válasza Archer (#6) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

kiestél, mert nem ismered a számokat :DDD amugy én is csak ironikusan irtam be, de ugy gondolom ez látszott :))

mod: elsönek negyediket irtál, láttalak ;)

[Szerkesztve]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#8) Ősember válasza Retekegér (#5) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

talán kicsit ''univerzálisabb'' az állithatosága miatt. ugy értem hosszabb és rövidebb kezü embereknek egyaránt jelenthet alternativát, de ez csak egy ötlet...
tudod mi lenne ám a nagy ujitás? ha a tenyeredre esö része szilikonbol lenne és csak a gombok lennének fix helyen. na az lehet hogy kényelmes lenne és milyen jo tapintása lehetne :C

(#9) szesa

szesa
(senior tag)

de ez most hogy mukodik fogom a kezenbe aztan hajlitgatom, meg csavargatom :DDD :DD

ˇ7ˇ - out of office -

(#10) jurcso

jurcso
(újonc)

Még mindig nem értem, miért próbálkozik mindenki saját rádiós átvitellel: nagyon kevés laptopból hiányzik már BT és az USB portok száma véges.

(#11) Archer válasza Ősember (#7) üzenetére

Archer
(őstag)

Francba, pedig azt hittem nem bukok le :)

[Szerkesztve]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#12) Ősember válasza Archer (#11) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

amugy meg lenne még egy észrevételem a müködéssel kapcsolatban. ha rajta van a kezem, az nem egyenesiti ki az egeret? :))

(#13) rii válasza Ősember (#12) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

nincs rajta ...

csak az ujjaid, nem?

én csuklóból tartom meg a kezem (napi 16-18 órát egerészek) (photoshop, indesign, (...))

amúgy kezd unalmas lenni ez a formaötvözés:
szögletesben a kerek.

akárkivót'tevótá

(#14) Ősember válasza rii (#13) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

most hogy mondod, tényleg nem fekszik fel a kezem :B akkor a kérdést ezennel megválaszoltuk :)

(#15) Flashy válasza Ősember (#14) üzenetére

Flashy
(PH! kedvence)

most így elképzeltem hogy a sok pénzt leakasztó egértervezőknél hogy lesz
- főnök idenézzen micsoda új design, ergonómia, stb!
- ne fáradjon, rájöttünk.
amúgy vannak akik a tenyerükben szorongatják az egeret, tapasztalatom szerint azok akik viszonylag keveset egereznek (anyukák pl)
én is most néztem meg amúgy, 5 ponton érek hozzá: 2 gomb, mindkét szélén még 1-1 ujj, plusz a csücskét a tenyerem aljával épphogy, szóval nálam se számít milyen magas a púpja. de azér valószínű embere válogatja.

http://flashy.blog.hu

(#16) ngabor2 válasza Flashy (#15) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

jelenleg egy manta egerem van itthon. az elején nagyon utáltam, emrt kicsi, kényelmetlen a fogása. most fogok beszerezni egy olyan rágcsálót, ami végre rendesen tenyérbe illik, mint a melóhelyi madzagos egerem. valahogy jobban szeretem, ha a tenyerembe belefekszik az eszköz.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#17) janpotocki válasza Ősember (#12) üzenetére

janpotocki
(VIP)

nem egyenesíti ki

[kép]

(#18) kapcs-ford

kapcs-ford
(őstag)

Csavaroslaci jár mellé? :U

Miért nem akku-val tervezték.... újabb elem pocsékoló... kapcsoló ide vagy oda ismerjük..

[Szerkesztve]

Aláírás

(#19) rii

rii
(PH! nagyúr)

a képeket nézve .... ergonómiailag ez minden bizonnyal egy nagy nulla lehet ...

minimum 10 éve kemény harc folyik a kényelmes egérért, ami tenéyrbe illik, erre kihoznak egy dísztéglát ....

akárkivót'tevótá

(#20) Muton válasza janpotocki (#17) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ez is lerágott csont... már az oviban is ilyennel játszottunk. a színe is hasonló volt.sőt az jobb volt, mert azt vagy 20 helyen lehetett csavarni. csak azt kígyónak hívták :DD

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#21) nap válasza janpotocki (#17) üzenetére

nap
(őstag)

Véletlenül valaki egyszerre lökte le az egerét és a telefonját (nokia 3250) az asztalról, és mire felvette, ez lett belőle.

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#22) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Teljesen rendben van ez az egér egy laptop mellé. Nem tudom, mit fikázzátok. Nem tudom, hogyan jön ide napi 18 óra egerészés. Tökéletes arra, amire kitalálták, csak páran összekeverik a szezont a fazonnal.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#23) Ősember válasza Jim Tonic (#22) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

én meg ugyan ugy nem értem mirért jobb laptop mellé :U csak gondolj bele, akinek laptopja van nagy valoszinüséggel van hozzá táskája is. na már most ez az eszköz nem sporol meg annyi helyet (szerintem) hogy kiérdemelje a tökéletes egér cimét, akkor meg mi a nagy értelme? :))

(#24) FTeR válasza Ősember (#23) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

tévedsz.
ha nincs notid, akkor meg sem értheted.

(#25) Szanya

Szanya
(tag)

Nekem semmi bajom a tapipaddal meg a pöcökegérrel, de azért (nekem) erre is jó ránézni. Bár biztos, hogy soha nem venném meg. De szívesen elcserélném pl. a Mighty Mouse- ommal. :)

Ja, és huszonötödiiiiik! :D

[Szerkesztve]

''Szanya csak egy van.''

(#26) macilaci78 válasza Ősember (#23) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nekem van notim, mégis egy nagytestű, zsinóros egeret használok hozzá, mert elfér a nagy és nehéz noti mellett nem számít és kényelmes. Viszont főnöknek van egy csinos subnotija egy csinos kis bőr mappában, na, egy olyan mellé már inkább elgondolkodtató, de oda is inkább a CF-aljzatba rejthetőt ajánlanám, már ha lenne a subon CF. :P

És 26.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#27) 5teve

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

hát, valahogy nem ''vadultam'' rá. :)
Formailag meg régebbi nicon fényképezőgépre hasonlít, csak nincs rajta vaku...

SOKADIK. :)

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#28) Solad válasza Ősember (#12) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

nem. epp ezert nem csuklos, hanem forgatos a hatso rezs (remelem ertheto mire akarok kilyukadni :) )

Példaképem Gregory House

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.