Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Translator

Translator
(tag)

Ez a két mondat: ''legtöbb hasonló árkategóriában versengő fejhallgatót túlteljesíti'' és ''nem tudni azt sem, mennyibe fog kerülni'' nálam a vaporware verseny egyik szépreményű üdvöskéjére utal. :U

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#2) affli

affli
(tag)

/OFF

''A szingapúriak új akár 20 decibellel csökkenti a környezeti zaj szintjét, és ha kell, a hangképbe is belenyúl.''

Valami nem kerek...

/ON

Retro RULZ!!!:)

(#3) Kriza válasza affli (#2) üzenetére

Kriza
(őstag)

Eeeh, ezt akartam én is írni. :R

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#4) Avalon2007 válasza affli (#2) üzenetére

Avalon2007
(kvázi-tag)

Ilyenekkel én is szoktam boldogítani a cikkírókat itt. ;]

Meg még az nem értem, hogy hogyan lesz az ''Active Noise Cancellation'' - ből ANR :F

[Szerkesztve]

(#5) affli válasza Avalon2007 (#4) üzenetére

affli
(tag)

Ha cikken belül van vmi kis hiba az engem nem zavar, csak itt nem volt tiszta, miről is van szó, azt hittem először, hogy valami új hangártyáról... Dehát emberek vagyunk, mindenki hibázik :)

Retro RULZ!!!:)

(#6) mv válasza Avalon2007 (#4) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

A cikkből idézve: ''ANR (Active Noise Reduction)'' :U

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#7) Symbio

Symbio
(senior tag)

''zaj szintjének mintegy 20 decibeles csökkentését, ami főleg úton lévő zenekedvelők számára lehet hasznos.'' Ekkora fülessel az utcán sétálni :F És nem is praktikus kiszűrni teljesen a külvilágot, mert jön a kamion :Y

(#8) azbest válasza Symbio (#7) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor marad a vonat, busz, rakéta :P

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#9) Cathfaern válasza azbest (#8) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Had tegyem hozzá, kollégiumba, vagy ''megfelelő'' lakótársak esetén albérletbe is kiváló :D

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#10) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Az Aurvana X-Fi mindemellett az X-Fi Crystalizer és CMSS-3D révén valamelyest javíthat a hangképen, illetve 3D-s hangzást is szimulálhat''

Akkor most ebben egy beépített X-Fi chip is van? :DDD
Akkor nem is kell az embernek egy X-Fi-t vennie, csak ilyen fülest.
Előbb-utóbb már hangkártya sem kell majd a gépbe. Csak feltesszük az ultramodern fülesünket és már a handokat is hardveresen fogja gyorsítani... :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#11) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

brutális csucstechnika 20-20 000 hz
nevetséges a noname fülesek is ennyit tudnak
a jelenlegi sony fülesem 8-20 000 hz tud

(#12) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd akkor ítélkezzetek ha meghalgattátok. ;)

#11 a 8 és 20 Hz közötti különbséget nem hallod

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#13) dani0907 válasza azbest (#8) üzenetére

dani0907
(lelkes újonc)

Nálam villamos jött:DDD az még halk is...

To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: BOCSI MINDENKINEK DE EZ NEM KÖRLEVÉL!!!!

(#14) JohnyBlue válasza Findzs (#11) üzenetére

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Anno méréstechnika órán egy sokol rádió erősítőjének az átvitelét mértük le (koporsógörbe...) és arra a megállapításra jutottunk, hogy nyugodtan rá lehet írni hogy 20hz-20Khz mert átvinni átviszi ! csak olyan torzítási tényezők mellet hogy blee:) Szal. arra akartam kilyukadni, hogy írni mindent lehet :)

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#15) Brae válasza Findzs (#11) üzenetére

Brae
(őstag)

a jelenlegi sony fülesem 8-20 000 hz tud
Papíron... :D

Nemigazán hiszek én az ilyen elektronikus hangbuzerálásba, úgyhogy maradok a szeretett Sennheiser HD 465-ömnél.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#16) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is sony füklesem van, és szoktam utcán használni. a darabonként 5k-s uretán párnák (ezt ilyen sallang, ami azt tkarja, hogy k*va puha ;] ) télen kifejezetten előnyösek (csak macerás sapkát találni hozzá).

[kép]

Ez egy félig-zárt füles, ami azt jelenti, hogy elsősorban Hi-Fi célokra készült, nem utcára, mert ugye semmit sem szigetel. Ennek köszönhetően azt szoktam jáccani, hogy a hangerőt a káros szint alatt tartom, és figyelek! Amikor nem hallom a zenélt, az azt jelenti, hogy kívülről káros erejű zaj éri a fülemet. Mire beérek a suliba, az út kb 80%-án nem hallom a zenét... :O

Szumma szummárum, ha nem volna a sony füles, ami anno 35k volt, akkor valszeg beruháznék egyre.

A hangkártyás témához meg csak annyit, hogy aki Gamákban gondolkszik, annak bejöhet, de Hi-Fi csakis és kizárólag 2.0 (sztereó)-s hangrendszerrel jöhet létre mindenféle hangmódosítás nélkül!

mod: Mindenkit várok szeretettel MTH2007-re, aholis meg lehet tekinteni, miként építettünk faterral egy Orion erősítőt egy Chieftec Bravo toronyba... ;] :C :)) :DD

[Szerkesztve]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#17) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

A jó fülhallgatókba minőségi hangszórókat szoktak tenni nem zajcsökkentő elektronikát!!! :DD

gyúrunk vazze

(#18) bwoay válasza hétalvó (#17) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:O
mert a zajcsökkentő elektronika kizárja a jó minőségű hangszórók használatát?
vagy a jó minőségű hangszóró csökkenti a zajt is?

[ Szeretkezve ]

(#19) waverider

waverider
(senior tag)

csak a marketing kedvéért nincsen zsinór, vagy tényleg vezetéknélküli? :F
ha vezetékes, akkor ennyiért inkább ilyen JBL blutooth típust vennék:
[kép]

[Szerkesztve]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#20) rauschie válasza waverider (#19) üzenetére

rauschie
(őstag)

bluetooth?:F vezeték?:F ez csak nekem nem áll össze?:F

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#21) Cathfaern válasza bwoay (#18) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem nem kicsit félreértette itt milyen zajról is van szó :)

rauschie: szerintem úgy gondolta, hogy ha vezetékes, akkor inkább venne helyette egy olyan bt-set.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#22) bwoay válasza Cathfaern (#21) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

igazad lehet. akkor mégsem linkelem be a Shure zajszűrős IEM-et :D

[ Szeretkezve ]

(#23) waverider válasza Cathfaern (#21) üzenetére

waverider
(senior tag)

:R
tudtam én hogy nem vagyok értelmetlen :DDD

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#24) Cathfaern válasza waverider (#23) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Inkább ''érthetetlen''-re gondoltál, nem? ;]

Amúgy elég valószínű, hogy vezetékes, mivel akuról, illetve üzemidőről nem esett szó. Bár ha meg arra gondolok, hogy az ilyen-olyan effektezéshez nem biztos elég ami a jack-en átjön...szóval passz :F

(#25) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

,,A fejhallgató és a hangforrás közt aranyozott csatlakozóvéggel ellátott, oxigénmentes rézkábelen közlekedik a jel.''

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#26) pisti válasza TESCO-Zsömle (#16) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Utcán nem egészséges zenét hallgatni, így lehet villamos/stb. alá sétálni, de te tudod.
Jah és persze no offense. :)

(#27) BenJoe válasza Findzs (#11) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

És milyen füles? Mondjuk egy dolog hogy mi van ráírva, és hogy...

Now we're the ones who help to set the sun...

(#28) Tithian válasza TESCO-Zsömle (#25) üzenetére

Tithian
(őstag)

Ez nem valami nagy dolog. Az igazán jó kábel nem itt kezdődik (Moon Audio, Cardas...), oxigénmentes, aranycsatlakozós kábelekkel pedig Dunát lehetne rekeszteni.
Egyébként van olyan, aki zenét CMSS vagy Crystallizer mellett hallgat? :F

</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

(#29) frankie! válasza Tithian (#28) üzenetére

frankie!
(őstag)

Ez a két fícsör elég nagy parasztvakítás. És akinek a karesza is X-fi, és bekapcsolja mindkettőt, akkor mi van? Ultra-brutál-kristály lesz a hang??? :B Jobb lesz már lassan mint az élő. ;)
A zajsszűrés akár jó is lehet.
Ez zárt fejhallgató?

[Szerkesztve]

(#30) waverider válasza Cathfaern (#24) üzenetére

waverider
(senior tag)

;]

az bizony, zsinóros a drága, így ennek fényében biztos a linkelt JBL E610
a nyerő, ebben az árkategóriában pláne, és azon cég cuccainak hangminőségét
meg azt hiszem senkinek nem kell bizonygatni.

(#31) Cathfaern válasza waverider (#30) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Annak van aktív zajcsökkentő rendszere? Csak mert hiába szól jobban, vagy drót nélküli, ha pl. vonaton semmit se hallok a zenéből, míg ezzel igen.

(#32) bwoay válasza Cathfaern (#31) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nomeg mióta lehet hangminőség tekintetében
versenyezteni a BT-s fejhallgatókat a kábelesekkel? :U

[ Szeretkezve ]

(#33) Cathfaern válasza bwoay (#32) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem egy BT-s és egy kábeles közt semmi különbség nincs :) Ez nem ''analóg'' módon működik, mint egy rádiós, küldi csak a packeteket, mintha neten szednéd a zenét, ha be is zavar bárni, max megakad a zene, de nem változik semmit.

(#34) bwoay válasza Cathfaern (#33) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hmm... ez eszembe sem jutott.
Viszont még sosem hallottam olyan BT-s headsetről,
aminek a hangminőségéről áradoztak volna.

[ Szeretkezve ]

(#35) Cathfaern válasza bwoay (#34) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem ennek a fő oka, hogy a BT-s headsetek, fülesek nagy része nem audiofil zenehallgatásra lett tervezve, így ezen aspektusukkal senki nem foglalkozott. Illetve valószínűleg nincs is túl sok minőségi zenére kihegyezett BT-s füles.

(#36) waverider válasza Cathfaern (#35) üzenetére

waverider
(senior tag)

senki nem beszélt audiophilről, minthogy az a világon fellelhető összes fülhallgatónak
kb. a 2-5%-át teszik ki. (forrás by hi-fi choice)
egyáltalán hallgattatok már ilyen BT füleseket, vagy csak úgy vagdalkoztok? :R

[Szerkesztve]

(#37) waverider válasza bwoay (#34) üzenetére

waverider
(senior tag)

azért a JBL az mégiscsak JBL!
nekem volt szerencsém hallgatni a képen látható R610-est,
amire kitalálták arra tökéletes és a szintnek megfelelően kimagasló a minősége.
ennyi pénzért meg nem veszek Aurvana-t ha vezeték nélküliben is élvezhetem!

(#38) Mz/ts250@300

Mz/ts250@300
(fanatikus tag)

Hello mindenkinek!
A Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series-s hangkártyához, jó a x-Fi platinium driever cd?

A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.

(#39) WRoli

WRoli
(kvázi-tag)

Hello mindenkinek!!!
van egy Audigy 2zs-m és nem tralálol hozzá drivert valaki tudna segiteni???
Elöre is köszi

IQ

(#40) WRoli

WRoli
(kvázi-tag)

Hello mindenkinek!!!
van egy Audigy 2zs-m és nem találok hozzá drivert valaki tudna segiteni???
Elöre is köszi

IQ

(#41) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem van egy Motorola HT-820-as BT stereo headsetem (a bt headsetek közül a legnormálisabban szól) és meg kell mondjam, hogy a minősége elég jó! Nyugodt hangzású, ami kellemes mert nem kapsz rohamot, ha megy valami magad BPM tartalmú zene. Nyitott rendszerű, ami nagyszerű, mert annyira jól ki van találva, hogy a buszon zenehallgatás közben (2 füllel) tudom hallgatni a zenét és szinte minden szót értek. Kivétel ha valami kis balfaszjóskáról van szó aki halkan beszél :W Apám audiophil, és még ő is azt mondta, hogy hallgatható, mp3-hoz képest...

Ezekkel a hangkarikkal már a tököm tele van! Az alaplapi hangkarik optikai kimenetén(azért ezen mert ez a legtisztább ha integrált kariról beszélünk), ha átvezeted a hangot egy házimozierősítőbe, tökéletes hangot kapsz! Tudod mikor vennék 60K-ért egy ilyen szaros kis X-Fi elitet!!! Inkább megvenném a Yamaha legolcsóbb házimozierősítőjét ami szintén 60K és megmutatnám, hogy szól, annak aki vett egyet! Arról nem is beszélve, hogy a dolby zajszűrő ugyanúgy megszűri a hangot mint az X-Fi! És egyből megoldódik az a probléma, hogy 80K ért olyan házimozi hangszórószettet veszek, hogy 5X különb mint egy ilyen Logitech Z-5500 Digital!

(#42) pinnacle válasza WRoli (#40) üzenetére

pinnacle
(őstag)

Én kX drivert használok, [link] nekem nagyon bejött.
Csak arra kell ügyelni, hogy az első-hátsó kimenetet meg kell cserélni.Midi lejátszáshoz pedig, ezeket a SoundFonts-okat kell betölteni.[link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.