Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Gtxtt

Gtxtt
(tag)

Elég jó hűtőket szokott gyártani a GlacialTech.Viszont az áruk...... :(

''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''

(#2) venember83 válasza Gtxtt (#1) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem aruk is jo, de ezek nem eleg halkak az en fulemnek, sajnos... Szoval meg mindig az Arctic Cooling a befuto. Meg aztan minek fizetni 1 valtakozo fordulatszamu coolerert tobbet, ha ez biosbol a lapok 80%anal elerheto?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) Muton válasza venember83 (#2) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem meg passzív hűtés rulz :D

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#4) BenceShearer

BenceShearer
(fanatikus tag)

Ha már itt tartunk...ki mit ajánl egy 4000+ athlon64-re? Legyen nagyon halk ( 19 dB(A) )...és nem 10 ezer forint....van egyáltalán ilyen? Artic Coolingból melyik jó?

(#5) venember83 válasza BenceShearer (#4) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

freezer 64 pro, mehetsz pl leghutes topikba

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is ilyenem van, csak 7300. már vagy 1.5 éve nem használom. talán pár sörért oda is adnám bárkinek.

extra

(#7) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annó a bartonom volt utóljára Glacialtech. Meg voltam vele elégedve.

Bevált procihűtő. Lehet csak új lefogatót csináltak hozzá.
Kb a gyárival lehet egyenértékű

True Success is Blonde

(#8) Skica

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

''TC-nek a színezett borda és a kék keretbe illesztett fehér légcsavar kölcsönöz egyedi megjelenést.''

A képen , szerintem meg fekete a venti! :F

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

(#9) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

iztos, hogy ezért érdemes volt a ph tárkapacitását lefoglalni? :DDD

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#10) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Nekem egy 7300 Light ''zorog'' ([link]) az AM2es 3800+os CPUmon es tokeletesen meg vagyok vele elegedve.

Gyakorlatilag alig hallani a hangjat.

(#11) Csyppa válasza Ősember (#9) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

Hát én látam már ennél sokkal értelmetlenebb topikot is :))

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.