Elég jó hűtőket szokott gyártani a GlacialTech.Viszont az áruk...... 
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Elég jó hűtőket szokott gyártani a GlacialTech.Viszont az áruk...... 
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
szerintem aruk is jo, de ezek nem eleg halkak az en fulemnek, sajnos... Szoval meg mindig az Arctic Cooling a befuto. Meg aztan minek fizetni 1 valtakozo fordulatszamu coolerert tobbet, ha ez biosbol a lapok 80%anal elerheto?
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
szerintem meg passzív hűtés rulz 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Ha már itt tartunk...ki mit ajánl egy 4000+ athlon64-re? Legyen nagyon halk ( 19 dB(A) )...és nem 10 ezer forint....van egyáltalán ilyen? Artic Coolingból melyik jó?
(#5) venember83 válasza BenceShearer (#4) üzenetére
freezer 64 pro, mehetsz pl leghutes topikba
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
nekem is ilyenem van, csak 7300. már vagy 1.5 éve nem használom. talán pár sörért oda is adnám bárkinek.
extra
Annó a bartonom volt utóljára Glacialtech. Meg voltam vele elégedve.
Bevált procihűtő. Lehet csak új lefogatót csináltak hozzá.
Kb a gyárival lehet egyenértékű
True Success is Blonde
''TC-nek a színezett borda és a kék keretbe illesztett fehér légcsavar kölcsönöz egyedi megjelenést.''
A képen , szerintem meg fekete a venti! 
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

iztos, hogy ezért érdemes volt a ph tárkapacitását lefoglalni? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Nekem egy 7300 Light ''zorog'' ([link]) az AM2es 3800+os CPUmon es tokeletesen meg vagyok vele elegedve.
Gyakorlatilag alig hallani a hangjat.